296

ТЦК, МОБИЛИЗАЦИЯ

преди 1 месец

Самальоти има,, кандидати за самальотите нема

295

Анонимен

преди 1 месец

На тия все нещо му липсва и най-вече това е акъл

294

Анонимен

преди 1 месец

F-16 без пилоти са безполезни и никому ненужни.

293

Ха-ха-ха

преди 1 месец

От вчера украинците са почнали СВО на руска територия. Вече има освободени няколко села от путинския гнет. Курск и Воронеж чакат да бъдат освободени. Като бъдат освободени Зеленски ще започне преговори за мир, ако не приемат руснаците преговори украинската СВО ще освободи Москва.

292

Анонимен

преди 1 месец

И нас така са ни нападали руснаците, и то не един или два пъти. Нямаш особен избор, защитаваш се,колкото и да не ти се иска мобилизация. Украинците преживяват това, което на нас ни се случи преди 100 години, отново с 'любезното' съдействие на Русия. Няма как да спечелят тази война, но не я започнаха те и обикновените хора там нямат особено избор. Не злорадствам за смъртта на хора, особено близки народи. И не разбирам какво удоволствие изпитвате от взаимното убийство на славяни.

291

Анонимен

преди 1 месец

специальная военная операция идет в строгом соответствии с графиком, по плану - вася пупкин

290

Анонимен

преди 1 месец

Вземете на *** западната кола (било и 30 годишна), затворете му границата да не излиза никъде, отнемете му 100км северно черноморие и ги дайте на румънците, да си внася хляба, спрете му турските сериали и западните филми, да бичи само в колхоза и да гледа Чебурашка по цял ден, докато оскотее, и ще се сети, в в Русия не е ок. В момента *** се храни само от омразата си към всички, които да по-добре от него.

289

На Зеленски

преди 1 месец

не му стигат войниците, та е започнал да мобилизира жените вдовици на убитите в им мъже. =7 хиляди жени вече се бият във войната. Жако за Украйна, продължава осакатяването ѝ.

288

+-

преди 1 месец

Бягат от кървавия иди_ОТ укропитеците.Партньори имал мух.льОТо .Американеца те използва гадино,както и целия свят.

287

Анонимен

преди 1 месец

,броят на избягалите украинци е по-малък от броя на избягалите руснаци. Ако, не дай си боже (защото за разлика от повечето тук не злорадствам на смъртта на близки нам народи) стане подобна война в Русия, там освен чукчи и буряти, никой няма да остане. Всички ще емигрират. Тези хора умират заради болни амбиции на няколко политици.

286

Пилотите

преди 1 месец

отдавна са обучени на F-16 и готови за бой. Стига сте писали щуротии.

285

Анонимен

преди 1 месец

Доста неща са над нивото на мисирките и особено над това на разни гейрусофили таксиджия като Юлиян .Украйна има над 400 пилота в процес на обочение . И 1500 техници Техниката постъпва в такива бройки на колкото имат СЕГА готови .При това се изпускат и много други фактори Примерно 10 те Полски миг29 които получиха заедно с Ф16 ките ...ВВС не се създава от раз но процеса е стартирал и русия може само да *** от яд но загубата и е неизбежна

284

Къде са парите????

преди 1 месец

4 години 10 натовски държави обучават украински пилоти, похарчиха десетки милиони на европейските данъкоплатци и накрая пилоти няма?????? Къде са парите?????????

283

Анонимен

преди 1 месец

Много глупава и безмислена статия преразказваща опорни на пропагандата.Мисирешкаработа. Получили са толкова за колкото сега имат пилоти ясно е че имат и още в процес на обочение и броят им ще нараства толкова колкото трябва

282

Анонимен

преди 1 месец

До ф сикс ТИН -- каква слава, каква Украйна, какве 5 лева?! Украинците плъзнаха из Европа, паразитират на макс и не им дреме за Украйна. Жалко за бедните украинци, които гинат, защото не са могли да си платят да се махнат от измислената страна

281

Бягат, бягат укрите

преди 1 месец

През първото полугодие на 2024 година в Украйна са били открити почти 30 000 нови наказателни дела за бягства на военнослужащи: 18 600 за самоволна отлъчка и 11 200 за дезертьорство, сочи статистиката на прокуратурата. Това е повече отколкото за цялата 2023 година, когато новите дела са били 24 100, и над три пъти повече от данните за 2022 9 400 дела.Общо броят на делата от началото на войната е 63 200. И ако се направи сравнение с обявената от президента Володимир Зеленски численост на украинската армия от 880 000 души, излиза, че едва ли не всеки 14-ти войник е избягал. Бягствата на во

280

Анонимен

преди 1 месец

Ми дано пък уплашат Путин и да се откажат руснаците, ама нещо хич не ми се вярва.

279

Анонимен

преди 1 месец

Всеки път като погледна коментарите под статия за Украйна се чудя тея хора от Курлило ли пишат...Е,не са нормални тези фантасмагории кой какво ще да ми разправя!С ф-16 лк без тях резултата ще си е един и същ като е близко до акъла.Да сядат да преговарят е най-добре.

278

СлаваЗехленски

преди 1 месец

От заглавието "Зеленски получи мечтаните F-16, но Украйна страда от недостиг на пилоти" и след това от първото изречение "Първите изтребители F-16 пристигнаха в Украйна", за съжаление излиза че Зеленски е мачтал само за първите самолети, с което подскава че останалите по нареждане на Международния Интернационал на Коминтерна то на своя глава ще прехвърли останалите самолети на Москва. Това есякаш някакъв крайно опасен подъл и отвратителен мошенник а не Президент Зеленски ги говори тия неща

277

До До 344

преди 1 месец

Тавриш, усещаш ли разликата - ти само си чешеш езика, пък тук ти изнасям реални факти. Има пленени и убити рушки срочници на рушка територия в курската пригранична област. Това го потвърждават и рушки зет телеграм канали. Предполгам мамашките на тези срочници вече работят за нови войници за путин, но най-вероятно татковците няма да са бели.