49

До 48

преди 1 месец

И те станаха по-богати , защото има кой да им бере ягодите,гъбите и аспержите,а ние станахме още по-бедни

48

Анонимен

преди 1 месец

До ФтрещенДа ти намеря ли видеата как ги гориха в Одеса и убиваха в Донбас крадяха им вътрешните органи , изтезаваха ги с ток и други ценности на "цивилизованите" с евро ценности? Варвари!

47

До 43

преди 1 месец

Е то едно е да искаш друго е да си го направил и да те искат на запад, защото Украйна не я искат в ЕС и украинците и Зеленски се сети,че има ЕС чак като руснаците ги нападнаха,преди това никой не се и опитвал да води преговори с ЕС ,а там не те приемат само , защото ти си искал.Сега такива тролеи да го играят многострадална Геновева няма как да стане

46

Сон Шонжмон

преди 1 месец

Шокирани сме. Ние досега вярвахме, че без съгласието на Зелето никой с никого не може нито да се срещне, нито да се договори.

45

Анонимен

преди 1 месец

И как така е "твърде независима", след като зависи от подаянията от целия свят!? Без тях да е предала Богу дух отдавна! Ще стане това, което е в интерес на господарите им и по-силният на фронта. Т. е. Укрия изобщо няма думата по въпроса. Тя може само да осигурява пушечното месо, тъй като за това доброволно се е съгласила още през 2014 г.

44

Градинар

преди 1 месец

Ох, добре че влязохме в ЕС и НАТО да живеем в цветуща градина, в клуба на богатите!

43

Хи хи до фтрещен

преди 1 месец

А що не беше фтрещен, когато урките избиха 14000 човека, рускоговорящи в Донбас ???

42

Х

преди 1 месец

До До 37 Виж сега. През 2014 група сепаратисти подкрепяни от Русия казаха "ние сме руснаци и тук е Русия!" Опитаха да свалят правителството, вдигнаха оръжие - ядоха бой. Можеха просто да се преместят в огромната Русия, но нееее. Украйна си е държава. Има си флаг, език и хора, които се смятат за украинци. Да не е стара, но вече я има. Путин реши да си вземе територии, които са си били негови. Не може така...

41

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКато гледам, Азия отива в бъдещето и се развива цяла Евразия, а западна Европа изостава.

40

Анонимен

преди 1 месец

Украйна свободно направи избора си. Живеем в свят на правила и Украйна трябва да ги спазва - Украйна не може да бъде в НАТО - такива са правилата! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия. Русия повтаряше и обясняваше години наред правилата - не може да сте в НАТО, такива са правилата! Не искат да ги спазват? Ами тогава моля - имат право на избор, така са избрали, да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

39

Фтрещен

преди 1 месец

Фтрещен съм от непредизвиканата чудовищна агресия на Русия срещу невинна Украйна която просто искаше да живее в добре поддържаната градина на западните цивилизовани правила и ценности а не в дивата азиатска джунгла!

38

Анонимен

преди 1 месец

Одеса е руски град, Приднестровието също е руско, да отпушат и пътя през Литва, какво са го запушили, това са отнети руски територии!

37

До 37

преди 1 месец

Ти живееш в някакво си твое измерение, което няма нищо общо с реалността на такива държави като Украйна и Македония съседите им могат не само да им променят името като гърците направиха с Македония особено като самите украинци от Донбас не я зачитат тая Украйна, защото от както се помнят винаги са живели с Русия ,как на такъв човек ще му кажеш,че се казва от днес Олександър

36

Анонимен

преди 1 месец

Така или иначе Запада постигна целите си - Расиа е отслабена, с тежки загуби в личен състав и военна техника, със силно влошена икономика, и в следващите 25 - 30 години няма да представлява опасност за свободния свят! Сега спопкойно могат да пренасочат силите си другаде - примерно да приключат с амдужите в Иран

35

баба мара

преди 1 месец

украина е мюре в цялата интрига никои няма да се занимава с тях целите на сащ сасъвсем други от тези на бандеровците

34

Анонимен

преди 1 месец

Вънщния дълг им достигна 90% от БВП свършени са само тоя не го разбра

33

Х

преди 1 месец

До До.26 не живеем във време, в което се борим за територии... 21 век е. Борим се за други неща. Путин си живее в миналият век.

32

Реалист

преди 1 месец

Джуджакът е в паника, че ще му спрат войната - и кранчето - зад гърба и няма да има време да се омете от Киев преди да го подгонят враговете му.

31

До 28

преди 1 месец

Ами тук не е руски форум и фантазиите на просяците дето нямат реална самооценка не вървят.От това , което съм разбрал до сега Путин си защитава интересите на Русия и го прави даже с оръжие,а какво си мислят украинците или някой друг нито го интересува нито го засяга

30

Христо Христов

преди 1 месец

"Украйна сега е твърде независима, за да бъде заобиколена в евентуални преговори или да й бъдат наложени условия за прекратяване на огъня." - обикновено тези които заплашват така биват смачквани и заменени с нови марионетки.