12

Black River

преди 1 месец

От тези "избори", няма никакъв смисъл. Трябва да вдигнат бариерата за влизане в парламента на 15% за да няма безмислени партии. Трябва да се забранят всички партии и да останат само леви/десни или както са в САЩ републиканци/демократи. Всички "политици" изредили се да "управляват" България от 1990 до днес - в затвора и конфискация на имуществото. Или както е казал Борис lll "Винаги с Германия, никога срещу Русия"

11

Тъй, тъй!

преди 1 месец

То всичко приключи когато ГЕРБ вместо да търсят коалиционна подкрепа и споделяне на властта издигнаха еднопартиен проекто-кабинет пълен с отдавна компрометирани корумпета. Вторият и третият мандат бяха тупкане на топката за да идат изборите през октомври, че преработилите се депутати трябва да си починат. ИТН разиграха поредните си скечове, а от мазата на чаглгарската им телевизия се обади и "високоморалният" им вожд, истински носител на "демократични и граждански добродетели".

10

Анонимен

преди 1 месец

Най хубавото нещо са изборите!! Чрез тях се Пресява,Пресява плевела ! ИЗБОРИ!-:) И ето че ИТН,няма да влязат повече!!

9

ББ от Банкя

преди 1 месец

Доста време гледахме сериала "Игра на процедури", следва "Игра на избори"!След поредните избори, пак избори......

8

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не им гласувайте на тези сатрапи. Стойте се без правителство и без парламент и без власт, най-добре. Тъкмо няма да има кой да ви вкара във война с Русия и да ви раздаде цялата държава на Украйна.

7

Анонимен

преди 1 месец

Статията за Полковника ли е?

6

Анонимен

преди 1 месец

Най-важната промяна в Конституцията беше уж под предлог в полза нА държавата и народа да има работещо НС и по време на служебното правителство,за да може да приемат закони. Пък то какво стана съвсем наскоро? Гласуваха си почивка за да не го обръщали на предизборна кампания. И така заплатата си върви пък те са в кампания, полза за държавата и народа -0. Харчат си пари за пътуванията и не им дреме. То няма други такива наглеци.

5

До Евразин

преди 1 месец

Абе и на юг да е курса пак може и за добре да е, само да не е е на запад.

4

Анонимен

преди 1 месец

Вървим смело към поредни нови избори - ще гръмнат нови 100 млн лв. Този път ще гласуват 10% от имащите право на глас. И пак едни хора ще се намърдат в парламента с гласовете на минимална част от населението. Ако ДПС се мобилизира може да станат и 1ва сила, но за разлика от българите там хората са съвестни и винаги гласуват. По добре да въведат задължително гласуване. Който протестира отива и пуска -Не подкрепям никого-Поне като станат 2млн гласувалите за това на партиите може да им просветне

3

Анонимен

преди 1 месец

Президентска държава начело с Радев и курс към Русия. За 35 години псевдо демокрация стигнхаме просешка тояга и се стопихме до милиона. Стига толкова.

2

Сифилиско

преди 1 месец

Що народна пара се потроши за тея избори не е истина просто

1

Анонимен

преди 1 месец

Вървим здраво към разграждане на модела на аетолах Ахмет Роган.