157

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото на соца беше че не можеш да разбереш кой е работник,селянин или интелигент! Всички бяха еднакво прости!

156

чоеечност

преди 1 месец

Няма доводи, които да оправдават агресията. Всяка форма на екстремизъм е неоправдана. Укри, *** - всички умират за целите на самозабравили се политици. Само нехора могат да се радват на случващото се и да насаждат омраза и ненавист. Само нехора тръгват да убиват за пари и от уж патриотични чувства. Само *** могат да вярват, че след "победата" те лично ще спечелят нещо от цялата тази разруха.

155

До 168

преди 1 месец

А ти що просиш тук и раздаваш.евтини лозунги и не знаеш нищо за България

154

До 166

преди 1 месец

Ако го напишеш още веднъж и ще стане вярно ли? Работник ли си, айде отивай да работиш, кво дремеш тука?

153

Русофил

преди 1 месец

До 162: интелигенция през соца? Че те бяха първото нещо което беше избито през 1944 от въшкарниците когато окупатора ги сложи за местни бекове. А и през соца на хора с висше се гледаше лошо, те взимаха по ниски заплати защото идеологията беше, че колкото по пропаднал и *** си, толкова по читав социалист си. Затова образованите взимаха по 80-100 лева, а бачкатора взимаше 200 лева плюс каквото открадне.

152

Анонимен

преди 1 месец

Напротив не си умен. Точно в соца имаше класи. Работническо селска класа и интелигенция. Образовани и умни хора които живееха добре. Необразованите им завиждаха и събориха соца. Реститутите се възползваха и хитреците. Псевдодемокрация.

151

До 164

преди 1 месец

Аре бегай да просиш на друго място

150

До 163

преди 1 месец

Не е вярно бе, соца имаше върхушка и бедняци! Рухна от мизерия, нищо друго! Ще променяте реалността с глупости в медиите! То пък колко трябва да е слабоумен човек, че да ви вярва?

149

До 161

преди 1 месец

Знам го ,ама има и такива, които умишлено не искат да го променят като раздават евтини просешки лозунги

148

Анонимен

преди 1 месец

Напротив не си умен. Точно в соца имаше класи. Работническа класа селяни и интелигенция. Образовани и умни хора които живееха добре. Необразованите им завиждаха и събориха соца. Реститутите се възползваха и хитреците. Псевдодемокрация.

147

До 159

преди 1 месец

Ама в Уколандията ти просяк пак бъркаш държавите

146

До 158

преди 1 месец

Има всякакви хора! Има хора и на Марс да отидат , няма да се променят! Това не го ли знаеш?

145

чувак

преди 1 месец

При соца се произвеждали компютри Правец, обаче в къщи никой нямал. Сега и баби и деца ползват гадните западняшки изобретения.

144

ДО 156

преди 1 месец

Е как няма руснаци, той Президента ни е руснак?!

143

Анонимен

преди 1 месец

При соца нямаше класа, той като идеология отричаше класовете различия! Имаше партийна олигархия и еднакво бедни, плюс, минус 100-200 лева! На босовете парите никой не знаеше, а тези които се интересуваха приключваха зле земния си път! Системата се крепеше на медийна цензура и репресивен апарат-МВР и МНО!

142

До 152

преди 1 месец

Е да те украинците само го показват,а руснаци от две години в България няма,ама просяка от къде да знае тая работа като не е стъпвал в България

141

Анонимен

преди 1 месец

Пивден не е село, а предградие, агломерация на гр. Торецк. Руските войски го превзеха напълно, заедно с още 2-3 други предградия и вчера навлязоха в гр. Торецк.

140

До 148

преди 1 месец

И имаше нещо като средната класа хората не бяха богати ,ама не бяха и бедни.Всеки си имаше жилище работа и само трябва да си нещо сбъркан,за да извършваш престъпления, То така е в ЕС сега,ама на украинския тролей как да го обясниш.Единствената разлика,е че в ЕС живеят под наем, защото собствено жилище да имаш е скъпо

139

Анонимен

преди 1 месец

Запада разбра това което ние си го знаехме че украинците са руснаци. Там има гражданска война. Трябва сами да се оправят. САЩ се лакомят за ресурси и влияние но Европа не е точно така.

138

Русофил

преди 1 месец

До 148: каква средна класа през соц Абе? Всички бяха еднакво бедни и мизерни, това ли ти е средната класа? Като в Северна Корея понеже всички са еднакво мизерстващи значи има средна класа? Това, че всички нямат не прави населението средна класа.