328

Зорбас

преди 1 месец

Олимпиакис францакис - Мизераблис гнуснакис

327

9

преди 1 месец

До Руснак националист Гърците и римляните са го изобразявали с рога и копита, ама ти си мразиш путинистите

326

Анонимен

преди 1 месец

Дyпeнце пoдпpъцвa в мрака. А под него една хлeбарка чaка!

325

Анонимен

преди 1 месец

Сега си пия биричката и не ме интересуват разни измислени олимпиади,все едно нищо не се случва по света,те олимпиади откриват,хората *** в войни предизвикани от грабителите на комтиненти

324

Присъеди се

преди 1 месец

Аз съм спортист, но няма да гледам тази опорочена пародия.

323

хумор сатира и забав

преди 1 месец

Ако си спомняте Зеленски по мрежест чорапогащник и токчета, ето това е този отпред дето го набеждават за Дионис, а всъщност е сатир. Написах Сатир и ме направиха невидима във фейса, тука ме изтриха. Живи и здрави

322

Анонимен

преди 1 месец

Авторът на цирка е жендър, трролът от сайта и той. Друго нямам какво да кажа.

321

Анонимен

преди 1 месец

Разбрахте ли че триатлона се отлага сена била миришела на ***

320

Анонимен

преди 1 месец

Ckoтoвe..

319

Анонимен

преди 1 месец

Исляма може само да ни се подиграва с тези европейски ценности

318

-+&

преди 1 месец

В тая олимпиада разумни не участват.Макарона при закриването ша са появи с пражки и пера от райска птица .Куфалници .

317

ПроСоТо

преди 1 месец

До християнин.....Послушай съвета ми:-Промени си "ника" !

316

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Дрогаре, всичко това е заради лошия ислям. Нали знаете, че мюсулманите управляват света - финанци, медии, образователните системи, правосъдие, развлекателният сектор, модни течения и пр. и пр. са все под контрола на богоизбраните мюсулмани, налей тъка, дрогаре? Мили ми т.н. християни, мюсулманите прецакаха не само пророка ни Исус, но и корумпираха цялото му учение през вековете. Днешното християнство няма нищо общо с учението христово и е под постоянна гавра от страна на ... мюсулманите?!

315

Анонимен

преди 1 месец

До 319:Ти не си никакъв християнин,а тpoл,който доскоро пишеше против Бог.Не се прави....

314

Анонимен

преди 1 месец

Бойкот.Само че напоследък имам чувството,че съм в Северна Корея,защото все по-малко телевизия гледам.Като пусна телевизира или дават психapи,които говорят наобратно от сорта,че се качили цените,защото било по-евтино(!) или голи смърфове.Защо ни дразнят така?Налагат ни извратености каквито не е имало даже в каменната ера и който не е съгласен веднага го обявяват за "русофил","путинист","комунист" и т.н.

313

европеец

преди 1 месец

До Анонимен 320 Нека да обявят кои са тези фирми-рекламодатели. Аз пък ще бойкотирам техните стоки и услуги. Няма да ги купувам. И ще призова към същото останалите европейци!

312

християнин

преди 1 месец

И какво толкова е станало? Аз не се чувствам обиден! Просто възприех всичко това в рамките на шегата. Обаче има едни хора, които сутрин се събуждат и стават със задните си части напред, с трибуквието! И целият ден целият свят им е крив. Най-много им е крив защото изобщо са се родили. А те пък всеки ден са в такова настроение, сякаш току що са пили оцет! Господ да им е на помощ! И някоя дряновица по гърба! Тероризират околните всеки божи ден с вкиснатото си настроение!

311

Анонимен

преди 1 месец

Рекламодатели от САЩ оттеглят участието си в Олимпиадата. Били отвратени от Тайната вечеря. Други фирми също оттеглят рекламите си. А това ще са щети за цяла Франция.

310

Анонимен

преди 1 месец

То тържеството на втора група на детска градина "Шарени бонбонки" е може би една идея по-добро от това сборище на снимката... Страшен кич и некадърност.

309

Анонимен

преди 1 месец

Това е дяволска олимпиада аз няма да я гледам !