32

Vulgaria

преди 1 месец

Комунистите и ДС Обраха народа и купиха скъпи коли на своите да не казвам какви че ще изтрият коментара България е арена на комплексарщина мутрагенство корупция и първенющина.Абуригенщина плебеизъм и простотия.

31

до емигрантО

преди 1 месец

лекувай се :) бил от двете страни на барикадата . уж не е много топло но явно летните температури не ти действат добре

30

Анонимен

преди 1 месец

Какво очаквате, бе? Кирчо чупи шишета по масата в Министерски съвет, където бъкано с камери, та на пътя ли да няма агресия? Екс министър Йоловски още е с охрана и детето му в училище ходи с охрана заради Кирил. Недосегаемите са много.

29

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 1 месец

Съдийският и прокурорският имунитет и повишаването на заплатите на магистратите водят до това ! Така е било , така ще бъде , и е така ! И твърдението на всички такива престъпници е вярно , не само че няма да лежат но и ще изкарват винаги виновна жертвата . Това се нарича руска съдебна система и руско правосъдие . Нали искате да ви управлява русия - ето ви , вече осемдесет години е така и ни управлява тя !

28

до 26

преди 1 месец

ти си човека :) а като се събудиш посред нощ потен ли си ?

27

Емигрант

преди 1 месец

До 18 емигрантО - не съм от никой, просто има възможността да сравнявам защото съм бил и от двете страни на "бариерата", ти като само си бил заточен в една кошара естествено е, че ще дадеш такъв тъъъп коментар, като за ттъъпак !

26

КонтраРазузнаване

преди 1 месец

Засичали са ме мутри и корумпирани ченгета с тях и са ви излизали вадил съм им пистолет и съм стрелял по скъпите им коли и са бягали като женски полови органи.

25

Анонимен

преди 1 месец

Прав е. Киро уби човек с НСО и нищо. Ни лук ял, ни лук мирисал.

24

Анонимен

преди 1 месец

И аз какво да я правя тая новина?

23

до емигрантО

преди 1 месец

пий си хапчетата и лягай да сънуваш

22

Що триете

преди 1 месец

И ограничавате свободата на словото !Комунисти!

21

Емигрант

преди 1 месец

Пример за цялата тази катастрофална действителност в България е Бойко Методиев Борисов на кратко Тиквата ! Той дерибействаше в България 10-11 г.без да бъде разследван и наказан и ето фо резултатът младите престтпници не се страхуват от законът, защото той се плаща !

20

Анонимен

преди 1 месец

За това си носиш пистолет и пепър спрей и такива дето ги пазят отгоре почват много бързо да лежат долу и да им текат сополи. Чупиш му кокалите, после татито и мамито да си го сърбат от асфалта.

19

Ужас

преди 1 месец

Затова трябва да има човек оръжие, даже и да е незаконноДа пуца излязат ли му мутри

18

до емигрантО

преди 1 месец

ти си от умните и красивите явно , дето лягат и стават с мисълта за ГЕРБ

17

Анонимен

преди 1 месец

Държава която толерира нагли неуки твари,занимаващи се със всевъзможни престъпления,не е държава.

16

Анонимен

преди 1 месец

Нищо в затвора шведите ще му качат цолажа

15

Емигрант

преди 1 месец

Ето до къде ви докараха тези ваши ИМИТИРАЩИ правосъдие герберски престъпници,не ви стигнаха убийствата на пешеходни пътеки,по тротоари ами и нагло разни проsти главочи като тоя ще ви трепят един ден ! Нямате закони бе,строги и справедливи,как може на Запад да дават за жестоко убийство 90 г.без помилване,а в България за същото между 7 и 12 при лек режим ? Как може да се съгласяват, че крадците на милиарди,ДА МИЛИАРДИ не ги съдят,а джепчията получава 10 г. за продължаващо престъпление ? Смешки !

14

мдааааа

преди 1 месец

тва живее заедно с Наполеон , Атила , Нефертити и ленин

13

@

преди 1 месец

Препречил му пътя с кола... брех, вероятно скъпа ; ) На мен ако ми препречи пътя така някой, директно газя. После и пари ще взема от застрахователите понеже той ще е виновен.