4

Дали е слънчасал

преди 1 месец

Александър Симов? Той твърди, че "само левицата постъвя ЕЖЕДНЕВНИТЕ пробеми", а след това обяснява какво споре днего означава ежедневие - "как ще живеем УТРЕ"! Без да иска, човечецът е подсказал истината за левицата - вади ти душата днес, в името на някакво утре, дето не се знае кога ще настъпи и дали изобщо ще го дочакаш. Е, ние го дочакахме - съсипани или липсващи реституирани имоти+огромен външен дълг, парите от който отидоха в джобовете на синчетата на червената върхушка, а ние го изплатихме

3

Алекс

преди 1 месец

Заявка за победа? Или Слънцето на Бузлуджа е било много силно или авторът на заявката е изпил повечко от безплатната бира.

2

Анонимен

преди 1 месец

Пак отиват към Сарая.Радев е новия везир на Доган.Ицо Иванов не е го одобриха и остава да почива.Ще чака някой ден нов Гешев да събуди овяхналата му кариера.Ще има да чака.Скоро и паричките от Бобокови и Божков ще свършат и барем отслабне.То не става само с мазно турско кафе.

1

Другомнение

преди 1 месец

Лявото е доказало, че създава кризи. Като оплеска всичко, после трябва да дойде дясното, за да оправи бакиите. Атанас Зафиров твърди, че лявото било намирало точните решения при криза, ноистината е, че докопа ли се до власт, лявото сътворява такива кризи, че съсипаната от тях държава после един век не може да се оправи.