67

Анонимен

преди 1 месец

До Фют, Не забравяй, че конницата на ген. Колев вече я няма. Има едни страхливи евроатлантици, които като пукне пушка ще се приберат в дупките както са направили в края на ВСВ. Сега бихме посрещнали руснаците с 2 пожарни и 5 БТРа без муниции, защото пратихме всичко на нацистките си приятели. Интересно е за мен как при толкова благ народ, демократите ни винаги безпогрешно избират страната на нацистите.

66

ъъъъъъъ

преди 1 месец

епа да си внесат от Венецуела , Индия , Куба , Китай , Африкакански държави и други приятелски за тях държави

65

Анонимен

преди 1 месец

Кво нато ше влиза в украина ве хаха, с кви войски видяхме ги вчера на откриването на олипиадата, жените с бради тея ли воюват с рускта мечка, само като помиришат фронт запданите войски ше пълнят памперси

64

Анонимен

преди 1 месец

Кво правите ве ***? Ша одите ли да браните новите територии на блатниците? Няма ли? Знам, ни една кАпейка дори и опит не направи да иде в голташка пРосия. Всичкото кАпейка седи в ЕС, даже и Волгин отиде в Брюксел за евраци, и той неще тоалетна хартия

63

Ало-Ало Варна

преди 1 месец

До АнонименСлушай внимателно, няма да повтарям: 1/3 -та значи само 33,33% от Украйна

62

Фют

преди 1 месец

До 56. Само да припомня: войната Русия-Япония 1905 завършва катастрофално за Русия с Портсмутският мирен договор. На 25 август 1915 година Русия нахлува в Добруджа и е премазана като змия от конницата на генерал Колев. Това са част от войните, които е изгубила. Та, толкова за развитието й по и след война. Блато беше и такова ще си остане.

61

Анонимен

преди 1 месец

До Варна, Украйна никога и при никакви обстоятелства няма да влезе в ЕС, камоли в НАТО. Първо, на хитреците в ЕС не им трябва напълно опустошена територия с някакви бледи наченки на държавност, кой ще плаща за това? Второ, ЕС подлъгват украинците за европейска перспектива само и само украинците да мислят, че не са предадени и че се бият за нещо. Самите поляци казаха, че няма да приемат Украйна в ЕС докато не се проброят жертвите на Виолинското клане поименно и не се заклейми Бандера.

60

Хамстер

преди 1 месец

До АнонименАми влизай в Украйна , кой те спира отиваш в посолството и се записваш доброволец. Ще те качат в един автбус с туристи две седмици строева подготовка и си на фронта.

59

абе

преди 1 месец

ами като е пълна армията на укрофашистите, веднага да атакуват санкт петербург и москва.....ама тия ги разправяйте на шапката ми!

58

Анонимен

преди 1 месец

Украински мъже няма вече ! Пушечното месо свършва ,но платените *** си пишат наредените им новини !

57

Анонимен

преди 1 месец

Колхозниците ше избегнат мобилизация защото нашите *** ше идат да бранят новите територии защо Крим си е техен, а и знаят, че чебурашките там сега ше направят рая на земята. Няма, и ше си седите в ЕС ли ***? Знаех си, никой не му се живее в тинята на блатная...

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Русия има и 2 милярда от армиите на Индия и Китай.

55

Варна

преди 1 месец

До ПловдивУкрайна сега няма да я приемат в ЕС , но остатъците от Украйна ще ги приемат - около 1/3 предимно западната част населена с унгарци , поляци и украинци от полски произход...

54

Анонимен

преди 1 месец

Сега е моментът НАТО да влезе със жива сила ако искат да спечелят войната. Ако към 600 000 украинци се прибавят 200 000 от НАТО, тогава ще успеят да изтласкат руснаците. Ако НАТО чакат руснаците да смелят тези 600 000 и след това да влизат с тяхните 200 000, няма да има никакъв ефект. Ударната сила трябва да е обща, ако е на малки вълни нищо няма да постигне.

53

История даге

преди 1 месец

Русия исторически дърпа напред само по време и след война, всички велики сили и империи са губили срещу нея на края. Наполеон, Авсстро-унгария в съюз с германци,българи и турци,Хитлер... Войната им е любима среда за развитие имат ресурси, диктатура и машината се задейства бавно за 3-4 години, но после няма спиране...

52

Анонимен

преди 1 месец

Ако войната продължи още 2г, НАТО и САЩ ще загубят възможност да воюват срещу Китай поради чисто икономически причини. Няма кой да им върне сумите потрошени в Украйна. Ако спрат помощите и не губят средства за Украйна, руснаците ще завладеят продадените на блекрок украински земи и това ще е истинско бедствие. Ако пък продължават да наливат пари и оръжие, тогава рецесията им е в кърпа вързана. Запада е в цунгцванг, но в момента блъфират като се правят че владеят ситуацията.

51

Анонимен

преди 1 месец

Ако направи пълна ще завземе и Киев.

50

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са обречени поради простата причина, че всички демократични страни взети заедно не могат да произведат толкова ПВО, колкото кинжали могат да произведат руснаците. Кинжала е по-евтин от всяко ПВО, сметките на САЩ не излизат. Колкото и да пращат в Украйна нещата само ще се влошават за запада икономически, а за Украйна и териториално и демографски. Ако ще и 500 конференции за мир със Зеленски да направят, законите на войната са други, нищо не може да им помогне.

49

Анонимен

преди 1 месец

На Русия и трябва ново ръководство, цялостна реформа и смяна на модела. Най после да стане демократична държава. За съжаление САЩ никога няма да позволи това. на тях им трябва враг и затова държат диктатора Путин на власт и като дойде време ще го сменят с друг диктатор.

48

д-р. Тошков

преди 1 месец

До ПровинциалисПрави гаргара с отвара от смрадлика и спри да правиш куни на кисела кайсия ...