44

Анонимен

преди 1 месец

затова не бива да се богохулства

43

Гиб Мелсън

преди 1 месец

За последните две години случаи взривове на пиротехника и жертви е имало в Индонезия, Ирак и два случая в Тайланд. Сега вече и в Елин Пелин. Не знам докога смятате да гласувате за Винету? Не виждате ли че този човек управлява вече 15 години и при него няма никакви правила и норми като в нормалните държави.

42

Анонимен

преди 1 месец

Края на юни правил голямо шоу в Елин Пелин,ама края на юли надмина себе си...

41

FMC

преди 1 месец

Сега какъв е кефа да гърмиш пиратки? Вземаш една кутия и почваш. Навремето събирахме стари химикали лапетата, събирахме се някъде, по-големите купуваха кибрити и почвахме. Едните лющят барута, други се занимават с химикалите, трети сглобяват... После я да видим коя пиратка е направена добре и ще гръмне, коя ще изфъска само и коя ще се подпали в ръцете :) Самото производство ти прави кеф. 15 минути правиш пиратка, за да гръмне за 2 секунди.

40

Затвор за

преди 1 месец

Собственика и всички виновни включително държавни институции и съдии които са позволили в жилищен район да има такива складове с взривоопасни вещества!

39

Стария Джо

преди 1 месец

Спонсор на отбор, бизнес за милиони а заплатите по 1500 лв. Типичен бг ***

38

Муха

преди 1 месец

Мислех да гледам шоуто в Сидни за НГ , ама снощи ми спестиха поне 6-7 бона от пътуването. Ще пропусна и зарята в Рио , нашата беше много по-добра !

37

Тъй де!

преди 1 месец

Стана мода всяко важно събитие да е със заря или фойерверки. Има хора дето харчат луди пари за пиротехнически материали, пиромани - иначе казано! Заради такива вижте какви големи складове имало край София. Е , вече ги няма, но поука надали ще има. Всичко ще е за три дена и после ще си караме по старому, безхаберно и опасно до следващата трагедия!

36

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще изкарат Ян Бибиян виновен.

35

Никой нищо не е

преди 1 месец

дръпнал! Просто е редица от некомпетентни решения и това е резултата! И изобщо кой е разрешил в населено място да се складира пиротехника или боеприпаси? Бай Ставри чака. А концепт за безопасност по начина на коментиране изглежда, че не съществува!

34

Анонимен

преди 1 месец

Кой, всъщност, е купувачът? Това може лесно да се разбере! Последният, имам предвид.

33

Анонимен

преди 1 месец

Много пушат тез шопскигагаурчета

32

FMC

преди 1 месец

И един сватбарски вариант, научен от баща ми. Два болта с гайка съединени, между тях се слага барут. Болтовете вързани с канап и се удря по някаква стена с тях, докато грумнат :)

31

Анонимен

преди 1 месец

А купувачът пушач ли е бил?

30

FMC

преди 1 месец

Каква е тая дистрибуция на едро? Едно време имаше пира имтчици само по сергиите. Тия китайските, дето гърмят повече, се внасяха от разни тираджии. Затова си правехме сами шоуто. Пиратки от тялото на химикал, напълнено с барут и хартия + вързана с конец кибритена клечка върху една дупчица. Другия, по-опасен вариант -миниум и бронз с два кремъка , обвити с тиксо. Какви са тия складове за пиратки сега, че снабдяващи половин Европа? Казах ви рецептите, внимавайте.

29

Анонимен

преди 1 месец

Прекалено разработено предприятие за нормален гражданин. Собственикът или е подставено лице, или някой Неслучайно, свързан със службите.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тва е щото тормозите Ивелин Михайлов. Сциентоложкия Бог наказва. Веднага да оставяте Истирическия парк на мира. Мискини с мискини копейкаджийски.

27

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН И КОЙТО ГИ ПОЛЗВА - ЗАТВОР

26

Живял-видял

преди 1 месец

Бил съм в армията по време на стария режим. С мои сънаборници две седмици съм работил по инвентаризация на склад с ръчни гранати. Премествахме сандъци от едно място на друго. Имахме старшина, който освен половинчасов инструктаж всеки ден ни командваше и наблюдаваше при всяка крачка и действие да не стане някоя беля. Като знам колко са занемарени сега изискванията за безопасност не се учудвам,че е станал този инцидент. Пък и вътре било пълно с китайска и индийска стока, годна за ЕС, разбира се?!

25

Анонимен

преди 1 месец

А защо ги забраняват форевейките? Защо хората купуват форевейки?