29

И аз съм расист

преди 1 месец

Е, та? Имам право на мнение! Не мисля че сме длъжни да се чувстваме виновни за това, че някои други типове хора живеят по-зле от нас, защото не им се работи, не им се учи или защото природата им е дала друго ниво на интелект. Не мисля, че сме длъжни да ощетяваме децата си, за да финансираме безконтролното и безотговорно размножаване на някои. Не мисля, че трябва да имат равни права с мен онези, които са останали неграмотни поради мързела си и не внасят данъци в хазната, въпреки че са здрави хора

28

Мишо

преди 1 месец

А пристъпници и убийци ли са тези, които разрешават смяната на пола на непълнолетни деца?!!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

100%, щом подкрепя неистово Израел, а те са най-големите расисти, щом в лилигията са си го написали с червени букви.

26

Анонимен

преди 1 месец

До Що Не що не вземеш св гръмнеш

25

На майка ти путката

преди 1 месец

е расист, че те е изcpала, миcиpко пpocта.

24

Анонимен

преди 1 месец

Харис няма нито едно дете. Тя деца не можа да роди понеже се въргаляше с 60 годишния Уили Браун, тогава кмет на Сан Франциско. Още на 25 години започва да гради кариера в леглата на черни мъже. Така бързо се издига до щатски прокурор. За да се кандидатира за президент измисли най-накрая да се ожени. До сега щеше да е стара мома. Е, като няма деца друга работа няма - само знае да обижда и напада хората. Тръмп може да е всякакъв, но е смешно да го нарича расист. Той не крие, че мрази бежанците.

23

До 33

преди 1 месец

Щото геноцида е срещу истинските американци, де някой заблуден де си мисли че е пристигнал в Индия, нарекъл- индианци, не срещу черните

22

Анонимен

преди 1 месец

Хамала явно има комплекси и сега ще се прави на черна, за да обере вота на черните. На Тръмп му е през крачола, че чернилката ще му вика расист. Когато си слаб започваш да обиждаш от безсилие.

21

тетвае

преди 1 месец

Камала Харис като не е расист защо си е взела бял мъж?

20

Обикновен човек

преди 1 месец

Расист ли е Доналд Тръмп? Не, той си е обикновен човек си е.

19

Анонимен

преди 1 месец

Не е мой проблем, че някои ги е срам, че са черни и че с действията си през столетията са си изградили такъв имидж какъвто са си изградили.

18

Анонимен

преди 1 месец

Много елементарни опорни. Ако мислят да я карат с расизъм напред към победата няма да стане.

17

Анонимен

преди 1 месец

Бидона като не е расис що не прие закона за геноцида на мегрите в САЩ.

16

стига бе

преди 1 месец

Добре де, как бяха третирани ония наречени с Н в началото на 70-те в САЩ? Хайде кажете де. Че те се возеха отзад в автобуса, имаха други магазини, кина, училища. Сегрегацията макар и отменена през 60-те,все още беше набита в главите на хората.

15

Анонимен

преди 1 месец

Щабът на Харис изтрещяха след като днес Тръмп подаде жалба до избирателната комисия срещу Харис, с данни,че иска да заграби 91,5 млн от фонда на Байдън. Цял ден са си чесали главите какво да изровят срещу Тръмп. Хахахахахаха

14

Анонимен

преди 1 месец

По-голми расисти от чрните няма и вече ми писна да слушам колко са онеправдани. Сисипаха сумати филми и сериали за да си пробутват пропагандата. Черните мъже съставляват около 10% от населението на САЩ и извършват 90+% от престъпленията.

13

Въй, превод

преди 1 месец

Ех, ***... "обвинения в надпревара" Ъ? Даже полуграмотник не би превел Boy, was he angry с буквалното "Момче, беше ли ядосан". Приблизителният смисъл е "Олеле, колко ядосан беше". Стигаме и до твоя шедьовър на мързела и машинния превод - "където мнозинството от хората цветно живял". Що за наглост, уважаема? За какво всъщност си получаваш заплатата?

12

Анонимен

преди 1 месец

Не е на магарето работа да казва кой е расист, кой не е. С тази стара дъвка на Харис да нарича хората расисти няма да мине втори път номера. При Байдън мина номера. Но сега плочата е стара. Ако иска да победи Тръмп трябва да измисли нова дъвка.

11

За Расист Не Знам

преди 1 месец

но е Ционист, точно като Камала и като Байдън! в крайна сметка в Съединените Ашкенаци Щати, важното е кой по-Ционист от другият - все пак националният Танц е Ционистко Танго, т.е. Ционист в Ляво, Ционист в Дясно и вече 25 години президента не се е сменял - това е Бенямин СатаняхУ - тези 2мата Камала и Тръмп - дори не знам за кво се борят - може би за ШабецГой на Века!

10

Нико

преди 1 месец

Не е расист. Ако беше расист вицепрезидентът му нямаше да е индиец, а щеше да е американец и то бял.