19

Анонимен

преди 1 месец

И защо пък неизбежно, та и кой ще бъде въвлечен. А нещо за преговори, мирно уреждане на конфликта.....Ей, все едно това е мечтата на човечеството и го чака с нетърпение, избухването на война с участието на САЩ и Русия. На някого много му се ще да унищожи тоя свят.

18

FMC

преди 1 месец

Е то Израел дефакто е създаден с благословията на Сталин, в опит да напраеи още една комунистическа държава. Малко плановете се объркват, но не е късно да се поправят.

17

Информиран

преди 1 месец

Иран и Русия се правят на съюзници, но надлъгването между тях е много голямо - от една страна Русия отчаяно се нуждаеше да отвори втори фронт в Близкия изток, за да отклони американското внимание от Украйна, от друга - персите отчаяно биха искали да избегнат война на тяхна територия! В момента Русия и Иран са в положението на Англия и СССР от края на 30-те години на миналия век - всеки се е опитвал да оклони удара към другия

16

БАНко

преди 1 месец

НАТООВЦЕ , ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА ГИ ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ !!! А ТУК - ГЛУПАВО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ !!!

15

1

преди 1 месец

Те руснаците с тази война не могат да се оправят, тия за още една говорят.

14

FMC

преди 1 месец

А Тайван кога?

13

Активист ППДБ

преди 1 месец

Африкански мигранти за белите ви дъщерички в името на евроатлантизма ! Ще борим демографската криза и с мигранти без качулки от Непал и Бангладеш! Гласувате за ППДБ и получавате тъмно бели патки в българските езера!

12

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости. 15% от населението на Израел са руснаци. Каквото и да се говори, Путин никога няма да пусне ислямските орди срещу тях.

11

Жоро Сороса

преди 1 месец

Трябва копейките да бъдат въвлечени във война с Русия.

10

Целта е

преди 1 месец

Да се държат хората у Европа във страх, да забравят за нелегалната емиграция, инфлация и други, а плашилото де развяват е Русия. Втора статия за 10 мин , в която плашат с Русия,

9

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

8

Анонимен

преди 1 месец

А пуснаха ли си електричеството в Краснодар??

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

От кого да е въвлечена Русия във война в Близкият Изток? Думичката "въвличане" е психологическа травма у този Въвлечен,който я използува. Защото претенцията на Путин е господарска и отхвърля някой да въвлича Русия в каквото и да е било. И щом Путин твърди,че Русия...Руската федерация е НЕВЪВЛЕКАТЕЛНА,то никой не е в състояние да въвлече Русия. Освен това понятието БЛИЗЪК ИЗТОК е неправилно. Държавата Израел бе нападната от и.зв.е.р.г.и,които клаха. Защитата на Израел е наш приоритет антифашистки

6

Точен

преди 1 месец

Путин няма да тръгне срещу Израел, Русия няма интерес от сериозна война в Близкия Изток. От друга страна, да има леко военно напрежение е в полза на Русия, така ще принуждава Израел да не застане на страната на украйна.

5

Анонимен

преди 1 месец

Tя Раию един Часов Яр не може да превземе вече 5 месеца, тръгнала за Близкия изток... ХАХАХАХ, ако напредват с темпото от Донбас, ще стигнат до Близкия изток някъде към 3750г.

4

Анонимен

преди 1 месец

предпочитам да не отговоря

3

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъде

2

Анонимен

преди 1 месец

Да ще бъде,ще помага с ракети и мнооого оръжие.

1

Жозе Борел

преди 1 месец

А какво става с победата на бойното поле?