192

Анонимен

преди 1 месец

При всички положения ще бъде жена президента.

191

Може, може, ако е

преди 1 месец

върху него!

190

Обичам те

преди 1 месец

Камала!

189

Така или иначе

преди 1 месец

Така или иначе пропадането на Америка е очевидно. Единствено Тръмп може да го отложи с едни 4-ри години. Но тази страна си отива по начина, по който и се появи - бързо и рязко. Новият хегемон е Китай, а плътно зад него е Русия. Русия задвижи процеси, които никой не си мислеше, че може. Но това е Русия. А Русия е най-великата държава в света. И ние трябва да сме с Русия, а не с тия потъващи западняци, които нищо не става от тях. Тотално си губив времето с тези!!!

188

Споко

преди 1 месец

Споко, наесен Камилата ще отвее сенилния старец Тръмп като куцо пиле домат, и до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

187

ДемОнКратите

преди 1 месец

Правят Фатална Грешка след Фатална Грешка!

186

Анонимен

преди 1 месец

Днес при президента СожроззДенков се титулова министър председател. Мъка е властолюбието на несъстоялия се приносител на мандатя.

185

шибаното ЕС

преди 1 месец

Шеф на ЕСето е една гинеколожка мошеничка, която главен участник в далавера с безползени ваксини за 70 милиарда евро платени от джоба на европейските данъкоплатци, по 10 ваксини за цялото население на ЕСе. Една мошеничка която преди година обяви финансовия срив на Русия, и че руските военни сваляли чипове от перални да ги инсталират на ракетите. Гнycното ЕСе, отвратително.

184

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на Рашка тя ще е от Питър до Урал и *** няма около 30 млн. Масква и Питър ще станат нещо като Благоевград. Идете и вижте

183

Радио Ереван

преди 1 месец

Може ако Божидар Божанов организира изборите.

182

Фитока

преди 1 месец

Като толкова вярват в тези анкети,то тогава защо накараха Байдън да се оттегли?Заради "статистическата грешка" ли!Май тези,които ги поръчват и вземат решения много не вярват.Ха,ха,ха!

181

Анонимен

преди 1 месец

Така или иначе гласуват за Бай дън получават Канала, в случай че той гушне букета по време на мандата. Голям мерак е това да сложат първата жена дженидър от смесен индийски африкански произход. Само липсва инвалидната количка и наднорменото тегло за да е пълен комплект, Но и това ще дойде с времето.

180

Анонимен

преди 1 месец

А селестинското какво казва, селестинското какво казва селестинското пророчество за Камала, ще победили камала злото Путин според селестинското?

179

РусоФил ПутинИст

преди 1 месец

дано е Камала, това е по-добро дори от 2рият Мандат на Урси! Жена, при това с много нисък рейтинг, на чело на САЩ!

178

Анонимен

преди 1 месец

Може и ще го победи..., пророчеството на американския ясновидец за The Dark Lady Presidency е на крачка да се сбъдне след 4 месеца. Привържениците на демон партията в Щатите са готови да гласуват за която и да е кандидатура издигната от демон партията срещу Тромпета и ще гласуват масово и под строй срещу него. Демонистите са много пасионарни ще знаете!!!

177

Анонимен

преди 1 месец

Камала ще измисли немислимото и ще бумне злото.

176

Анонимен

преди 1 месец

Наистина, след разпада на НАТО САЩ могат да вкарат 300 хиляди бандеровци нацисти да пазят Европа, вместо да харчи пари за 300 хиляди американски войници и военни бази. Освен това няма да има нужда от мобилизация, азовците ще се редят на опашка да се запишат за военния контингент в ЕС. Тук Борис Джонсън е в десятката.

175

177

преди 1 месец

Шърман и мустанг оръжия ли са, или гъсеници и бръмбари?Консервите от Тексас с перушина ли са били пълни?

174

кръгъл идиот

преди 1 месец

Борис Джонсън предлага въвеждането на "специални мерки за защита на говорещите руски език" в Украйна и глобално възстановяване на отношенията на САЩ с Русия, с възможност за връщане към времената, когато Русия е била "уважаван партньор на Г-8 и НАТО", Крим да си остане руски, и да се оттегли искането за връщане на границите от 1991 г. на Украйна. Ах, колко великодушно. Късно е либе, за китка. Крим си е руски и без Джонсън, ама още малко и половин Украйна ще е руска, а ако продължавате да упорствате и Британските острови ще станат руски.

173

Анонимен

преди 1 месец

Рошавия тypчин не спонена ли нещo и за Аляска?