392

Анонимен

преди 1 месец

Шо стааа ве ***? Кво стана та пак нещо сте се превъзбудили?!? Ша ви пращат сандвичите от пасольството ли? Хахххаа

391

До 390

преди 1 месец

Да там се говори за Путин Орбан,ама за Тръмп си траят ,що така бе

390

Анонимен

преди 1 месец

До слава на Украйна Явно ти си се обисрал до ушите щом пишеш по нашите форуми ,а не си в окопите,*** !И не храчи тука нацистки поздрави !

389

абе

преди 1 месец

Ония, дето драпаха да се събори ПСА, нещо се изпокриха напоследък. Значи може и да е вярно, че Украйна губи като за последно. Ония имат инстинкт като на гризачи.

388

До 382

преди 1 месец

Е ти кажи кой е силиничък .Кажи коя партия има толкова избиратели без да е коалиция ГЕРБ -СДС ли или ПП -ДБ , защото коалициите имат и различни интереси и днес може и да ги има ,а утре да ги няма

387

Анонимен

преди 1 месец

Ставай страна огромная ставай насмертни бой.

386

Анонимен

преди 1 месец

До слава на УкрайнаКаква слава бе,Бандера и УПА са официлано признати военнопрестъпници,фашистките лозунги са забранеи в Бъгария!

385

Анонимен

преди 1 месец

До . 369 Тая точно стъпка служи не за глупостите, които си написал, а за да сме сигурни, че в първите минути на патакламата гарантирано ще получим от руските ракети. Това е единствения принос на скапанотоо НАТО в "сигурността" ни. Да сме сигурни, че ще изгорим, благодарение на техните всекидневни усилия.

384

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане е вече в ЕП, там не може открито до се говори си за. Русия или че си фащист трябва да се докара нещо на алтернатива,патриотизъм,нещо такова,по леко

383

Анонимен

преди 1 месец

До слава на УкрайнаГубите територии,границите ви затворени като на крепостни селяни,изцяло на чужди помощи във всички сфери,населението ви намаляло повече от половината,събират ви по улиците като скот...та кой се бил обисрал!?

382

Сашо

преди 1 месец

Под ръководството на английските *** укрите са ударили с американска ракета AIM120 детската онкоболница в Киев точно един ден преди срещата на НАТО в Ню Йорк. Целта е за пореден път да се очернят руснаците, а и зельо да има повод да проси още пари и оръжие. Има снимки, има и видеа и хората в Киев вече говорят за това. По същата причина те свалиха и самолета, в който руснаците прекарваха украинските военнопленници за обмен. Още по-преди свалиха и малайзийския самолет.

381

До 385

преди 1 месец

Слава Украйна в Украйна нагъл просяк отиваш там и си оправяш проблемите с Путин тук никой не е длъжен да ти търпи украинските простотии

380

слава на Украйна

преди 1 месец

Путин вече обисрался с специалната руска излагация и пере *** изцапани да ги закичи вместо бяло знаме над кремъл ха ха ха

379

аха

преди 1 месец

Това е доста странна новина. При положение, че западът налива яко пари и оръжие на Зеля. И при толкова много поддръжници на каузата Украйна, дето са готови веднага да потеглят за фронта. А докато чакат да ги извиткат, пишат коментари из сайтовете. Доста е странно, че НАТО не печели, не мислите ли?

378

ТРЪМП

преди 1 месец

Малко остава до коледната оферта - електрически стол за всяко демократично зелено човече.

377

До 379

преди 1 месец

И си от Възраждане разбира се ако не си на тяхното мнение. Тролингенски номерца но не въвкят. Слабички са и са некадърници.

376

Анонимен

преди 1 месец

Ами то и според Русия всички са и длъжни, не се правете на други, не ви се получава,вие и Радев сте явни,БСП шикалкави но те и не останаха

375

До 378

преди 1 месец

Така са ги научили украинските просяци те са най-важните другите нямат значение и нямат и нямат право да имат свои проблеми

374

До 375

преди 1 месец

Според украинските просяци всички са им длъжни и ,ако не смятат така това русофилство ай сиктир бе

373

До 378

преди 1 месец

Не им изнася нищо на нервноарлантиците. Включително чужди мненив различаващи се от техните. По какъвто и да било въпрос. Ведага те обявяват за русофил независимо от темата.