97

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До До 103слагаме филтър и почваме да кълнеме. ниво интернет култура - татарче аутист с четвърти клас по милост. "пазел българия" хахахахха коя, на аспарух, на власите асен и петър или задунайская губерния на гошко тарабата?

96

IQ 3.14

преди 1 месец

Нали се сещаш, че на мене сашето нема как да ми дръпне шалтера, освен ако му се не седи 14 часа пред компуктера днеска.

95

До 109

преди 1 месец

Ами щото няма русофили бе ,а само хора ,които не харесват украинските нагляри.Това няма нищо общо с русофилството дето ти се привижда това не го ли разбра.Еле пък някой да харесва простотии .Никой българин с нищо не е длъжен на Украйна и на украинците и като не те харесват , щото си нагъл като се набутваш с простотиите си не се надявай някой да те хареса

94

зелето се вкисна

преди 1 месец

сега вече му е ясно че ще го изхвърлят!

93

Анонимен

преди 1 месец

До До 103 "Аз съм си в страна бе" Твоята страна е КГБистки СССР.

92

Анонимен

преди 1 месец

И после? Връщате ковида ли или друга пландемия?

91

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп и той е дърт, ама поне е по- интересен и атрактивен. И жена му е кукличка. Иначе са един дол дренки и той и Байдън. Циркаджии.

90

До До 102

преди 1 месец

Русофилите докога ще мишкувате и ще се правите на неутрални. Признайте си най-сетне. По улицата ни един русофил не се вижда, всеки се крие и прави всичко възможно да не го заподозрат в русофилия. Само в сайтовете вилнеете, ми айде най-сетне излезте от гардероба. Срамно е да си русофил, но ще го преживеете, ще ви е чиста съвестта поне!

89

До 103

преди 1 месец

Аз съм си в страна бе украински нагляр самопоканил се тук и никой нито ми плаща нито ще ми пречи да защитавам България от украинската простотия,гледай на теб да не ти дръпнат шалтера за 24 часа ,че се уляхте с украинската наглост

88

Анонимен

преди 1 месец

напълнили гащите Байгън? той само това може соро#со****** ***.

87

Анонимен

преди 1 месец

То само с приказки не стаа

86

До 102

преди 1 месец

Май бъркаш русофилство това да не харесваш нагли украинци в страната си , защото са две съвсем различни неща.Още повече като тия нагли украинци са се самопоканили

85

Анонимен

преди 1 месец

Рушките оръфани, бедни и гладни мужици ще ядат както винаги големия американски муй.

84

Анонимен

преди 1 месец

Русия и русофилите залагат на сигурна победа на Тръмп, вече се приготвят за нов мандат. Те така залагаха и за Франция ама ядоха калая. Сега ще има парт 2 отгза фостенцата. Нямате си идея ква маневра готвят демократите. Направо ще попилеят Тръмп!

83

Анонимен

преди 1 месец

Зеленчука чак му честитил номинацията!?! Лицемер!

82

Анонимен

преди 1 месец

А Зеленски дали иска?

81

До 96

преди 1 месец

Не дей да на наглееш с украинката си простотия,че некролога ти се подава от джоба на теб и такива, украински нагляри като теб

80

Мужик

преди 1 месец

Тоя рижия съвсем е изкyкaло. По неговата рецепта може да стане единствено разделяне на Украйна на принципа на едновремешната източна и западна Германия. Резултата може да го проверите в историята. Питайте тия германци дето бяха под руски ботуш как живяха.

79

все едно

преди 1 месец

Сякаш му е казал: с украинската върхушка и с тебе е свършено!! Бегайте, че сега започват въпросите!!!!!

78

Анонимен

преди 1 месец

Слагаш край на уями в гъзъти. Следващия президент на Щатите гарантирано е жена, само виж какво ше ти дойде следващите три месеца.