423

Русофила е в акция

преди 1 месец

Русофила се свлече под масата да пребива укри. Имай малко милост бе човече!

422

До 485

преди 1 месец

Ами сигурно го е изключила от страх украинска копейко,а аз рутер не ползвам , защото съм с в страната и има мобилен интернет евтин

421

Анонимен

преди 1 месец

Коя страна ще спре да преследва предателите, та и България да спре да ги преследва? Русия смята българите за мaлоумници.

420

АЙДЕЕЕЕ

преди 1 месец

РУСОФИЛА ЗАКЪЛВА МАСАТА - ВОДКАТА ГО ПОВАЛИ КАТО УКРА КИТАЙСКИ ТАНК.

419

Колеги, Лягайте СИ

преди 1 месец

Колеги от посолството, лягайте си вече. Русофила пак отиде да бие укрите. Търсете го за още вълнуващи истории утре сабахлем.

418

До 483

преди 1 месец

Е що не дойде да провериш ефирно геройче дето се изложи като кифла без мармалад

417

АНКЕТА

преди 1 месец

Престъпление ли е руснак да изнасили българска евроатлантичка? ДА - палец нагоре; НЕ - палец надолу; ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

416

Анонимен

преди 1 месец

Къде отиде ве кАпейко? Баба ти ти изключи рутера като видя, че пак почна да биеш укрите ли?

415

Какво следва

преди 1 месец

Бог забавя но не забравя. Това малоумно късокрако кремълско изчадие ще го постигне същата участ като на останалите диктатори. Кремълската хунта ще е в суматоха и всичко ще е както е било в историята на блатото наречено русия. Хората ще се обърнат отново за помощ от запад но за разлика от както след ВСВ и 1991 този път цивилизованият свят ще си има едно на ум.

414

Интересно ми стана?

преди 1 месец

Ама ти като ги биеше тези украинци буден ли беше?

413

Мераци

преди 1 месец

Жалките РУСОФИЛИ си мечтаят един ден да носят подноса наведени под буквата Г на руски самодоволни войничета, след като са изнасилили български жени и деца и са убили българските мъже. Това ли искате за България, гagове? Няма да ви се получи. Да знаете.

412

Анонимен

преди 1 месец

Е ние бием нагли украинци дето им се провиждат русофили все -- хаха кой ве, ти и баба ти ли? То вече кво и да ги правите 10 урки да са ти се писали приятели и от другия ден вече да нямаш приятели Това не се връща, нали знаеш. Веднъж направят ли те кАпейка си остава за цял живот

411

Последните надежди

преди 1 месец

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата"Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

410

Анонимен

преди 1 месец

на русофилите трябва да им се жигоса едно Z на челата

409

Ще има всичко

преди 1 месец

Пий си водката и си лягай.

408

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите или накратко *** не са българи. Тия предпочитат на националния ни празник да веят знамена на държава, която ни е окупирала. Кви българи са това?

407

хахаха

преди 1 месец

До До 462. - до сега докосвал ли си жив украинец с мазните си руски ръчички? Ако беше, вероятно нямаше да говориш тези фантасмагории.

406

До 470

преди 1 месец

Ами то тогава нито войници ще има нито Украйна докато стане трета световна

405

Анонимен

преди 1 месец

Най-запалените "русофили" са си укро русофилите,защото самите укри си приличат на руснаци,говорят руски,слушат руска музика и имат роднини в Москва.Едно време тези укри си ги знаехме като "руснаците".Шизофренично е да говорите за русофилии русофоби и да сочите укри хаха.Просто ни разделят на две,за да изнасят от държавата.

404

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Таа' мара фурламата няма мирясване, ама то самагона от гнила и ферментирала блатна вода от содомасковската канализация не прощава, като се почне от сутринта и халюцинации до ступор... Щом толкоз' ги либи тукашните гоморофили, да си ги прибира в гоморашата, направо ще и ги пратим със все карго полета, с който ще и пратим и мутрофанатата, и останалите ... от антуража гоморашки пацолски. Па ако щат, после да си направят на почетни гомораши за заслуги там, в блатата (примерно кат' оня, тарабата).