145

Анонимен

преди 1 месец

Искам и аз да чуя румънската депутатка .Какво каза жената ? Има ли свобода на словото или ще цензурираме ?

144

Анонимен

преди 1 месец

"На нас , ни е изгодно да търгуваме с Русия, защо да си разваляме рахата, заради вас?!" - Защото българската икономика има НАЙ-МНОГО алъш-вериш с ЕВРОПЕЙСКАТА. Вие хора да не си мислите, че живеем още по времето на Варшавския договор? Има статистики от НСИ, където пише с кой колко търгуваме, с кой имаме отрицателно салдо, с кой положително и т.н. На нас ни е важно да си запазим търговските отношения не с Русия, а с тези, с които търгуваме най-много - ЕС. Ако искаме, чат-пат се правят компромиси.

143

Анонимен

преди 1 месец

От днес слагам на телефона химна на съветския съюз и усилвам звука .Само така ще ми звъни телефона вече . Може и ставй страна огромня .

142

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 157 - Защото никой не те пита, а направо ти разваля рахатя. Ко прайш?

141

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 154 "Европейски отбранителен съюз" ама управляван и контролиран от САЩ. Голям отскубване ще бъде ще знайш... Европа не е в състояние нито да измисли, нито да произведе всичко необходимо за цялостно обзавеждане на една малка армийка, примерно колкото холандската. А и на всяко ниво от най-ниското до горе са сложени и командват марионетки на САЩ. Просто на други не е позволено нито да се обучават на високо ниво, нито да заемат ръководни постове, където и да е в Европа.

140

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво стана с демокрацията и свободата на словото . Румънската депутатка не можа да изкаже ,квесторите я изведоха демократично с намордник на устата, а тя държеше православна икона .

139

Анонимен

преди 1 месец

Нашия завод за торове беше закрит и други бизнеси увиснаха, защото ни спирате търговията с Русия и руския газ, химикали; какво се разпореждате с нас и нашите държави, като колониалисти, ако искаме и Русия и от Космоса ще си внасяме газ, ако ни е изгодно! На нас , ни е изгодно да търгуваме с Русия, защо да си разваляме рахата, заради вас?!

138

Анонимен

преди 1 месец

Мисля е добре това. Вие как мислите?

137

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 104 Е какво те учудва? Там 90% са храненици на САЩ на каишка, държани в шах с компромати за техните далавери и така наречения прламент си е просто ПАРЛАМА. Никой не се съобразява с реалностите. От посолството им спукат указания, тези тичат да ги изпълнят и който превари или е особено старателен, пълнят му сметката с някой долар. Има достатъчен брой придворни пудели на САЩ, които се грижат ако някой не служи добре на господаря им, "много демократично" да го облайват всеки ден.

136

Анонимен

преди 1 месец

Ето това ще помогне на ЕС да се отскубне от влиянието на САЩ - европейски отбранителен съюз. Нещо като НАТО, но само за страните от ЕС. Стане ли ЕС по-самостоятелен и суверенен, тогава САЩ няма да могат да се бъркат и дори да диктуват политиката на ЕС и тогава отношенията както със САЩ, така и с Русия, Китай и т.н. ще бъдат такива, че да защитават интересите най-вече на ЕС, а не както е сега тези на САЩ. Естествено ще трябва време.Не ни трябват Русия и САЩ.Ние сме европейци и ни трябва силен ЕС.

135

Анонимен

преди 1 месец

Ние да си закрием нашите ТЕЦове и въглища, за да може вие да прибирате едни корумпирани пари за емисии и да си продавате панелите, перките и аксесоари за тях? От какъв зор?

134

Анонимен

преди 1 месец

Фицо и Орбан да засилят охраната

133

Анонимен

преди 1 месец

Протести ще има в целия ЕС

132

Анонимен

преди 1 месец

Сатанистите искат да воюват с Русия , а всички знаем кой ще спечели .

131

Анонимен

преди 1 месец

Току що ЕС приключи !

130

Анонимен

преди 1 месец

Aйge нeмa нyжga...

129

Спазването на закона

преди 1 месец

да се чете "Който не си осакатява икономиката, не съсипва държавата си по команда - той няма да краде на равно с нас!".

128

Анонимен

преди 1 месец

Урсула , пари на калпак безусловно ще дадете ли , защото няма друга причина хората да харесат това .

127

Анонимен

преди 1 месец

Тази е подставено лице и е просто изпълнителка.

126

Анонимен

преди 1 месец

Ако продължавате така, ЕС ще тръгне към дъното, той вече е тръгнал, натам върви!