149

Анонимен

преди 2 месеца

ЧЕКАЙ КОНИО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА - КЛУБ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАБЛУДИТЕЛИ

148

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Имам лични впечатления , как самите пожарникари събират собствени пари и обикалят за части да си поддържат техниката .

147

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата брули всеки един работещ и също така работодателите по няколко пъти с много данъци и пак не се намират средства да има достатъчно противопожарно оборудване. Уникално неспособни политици. Първото нещо което трябва да го има в държавата е да може да се справя при бедствия. Тук не само пожарите но и едни малки наводнения стават голям проблем.

146

Анонимен

преди 2 месеца

С бяла риза отишъл на пожара? Абе, Главчев, що не тури ботушки като Киро, където ходеше за селфи в наводнените райони? Ботушки сложи и онази министърка на Денков със сухоземната костенурка, която се снима как спасява костенурката, като я пусна в морето.

145

Анонимен

преди 2 месеца

До до 130 Корупцията е двукомпонентен процес , ония плащат , нашите прибират , слушат и изпълняват , има договорка . България е най-голямата перачница на пари на ЕС , взаимно договорено между некадърните и крадливи бюрократщини .

144

мак

преди 2 месеца

Като завали сняг зимъска, ще помагат при разчистването. Това в кръга на шегата. Ако могат да помогнат, ок, но това не означава, че държавата може да абдикира от задълженията си. Освен ако няма техника или пари, защото ги раздаде.

143

до 143

преди 2 месеца

До ИВАН,ами че пази я,нищо не е станало,на никой българин косъм не му е паднал от главата,какво повече искате

142

Анонимен

преди 2 месеца

До ИВАН Той народът ни не си я пази , ти Господа си призовал .

141

до 130

преди 2 месеца

До Ами,няма за какво да ви дават пари,това с пожарите е пълен фейк и за много пари естествено,както винаги,ЕС много добре ви знаят номерата вече,колко години ви търпят,никой за нищо не ви вярва,щото сте като лъжливото овчарче

140

ИВАН

преди 2 месеца

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, А ПРОС-ТАЦИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПАК ЗА ТЕЗИ СЪЩИТЕ!

139

Анонимен

преди 2 месеца

Ко стана със задействането на клаузите от ония съюзните ангажираности , нещо като чл. 5 , НАТО ще ви пази , ама друг път , засега само може да ви натика в някой пожар , военен , да поясня ..

138

Алекс

преди 2 месеца

Тази тежка техника не знам с какво ще помогне.Такива пожари се гасят най-ефективно от въздуха.Време е да купим поне един противопожарен самолет.

137

Анонимен

преди 2 месеца

То ти сгазат детето на пътя и нищо, сега кукурунчо искат да спасяваме ***, да викне съдиите те да раздават справедливост в гората....да викне и украйнския посланит, препарираната...и тя да помага

136

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ТРЯБВА ЛИ ДЪРЖАВАТА ДА ПОМАГА ПРИ БЕТСТВИЯ?ТЕЯ ДЪРЖАВНИЦИ СВИКНАХА ДА ВЗЕМАТ САМО ПАРИ А ХОРАТА ДА СЕ ОПРАВЯТИДЕ ВИДОВ ДЕН!

135

Анонимен

преди 2 месеца

Управникът е вного забавен като се заклещи в дупката на тоалетната . Всяка година пламват пожари , оказва се , нито превенция , нито организация , нито техника , НИЩОООО , излази Гвавчев и посва с апелите , е и другите така де , ама защо се плащат данъци , защо се издържа адвинистрация за евроатлантически идеали , каквото и да означава това , то нищо не означава , освен слугинаж и предателство .

134

Анонимен

преди 2 месеца

Да помагат на държавата ама срещу какво заплащане?? Или само ей така добродушно? ----- Субсидите малко ли им бяха? Колко още да им заплатим? Скрили си новите трактори да не ги напече слънцето. Заплащане искали.

133

ууу

преди 2 месеца

Кажете на Украйна да си ни върне бронетранспортьорите. Или се обадете на Тагарев, този предател и като нестенар бос с лопата в ръка да ходи да гаси сега.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Да помагат на държавата ама срещу какво заплащане?? Или само ей така добродушно?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Безглавчев вчера твърдеше,че критична ситуация няма и всичко с пожарите е овладяно,а днес моли частни фирми да помагат с техника и хора!? А къде е необходимата техника с която държавата трябва да разполага,къде е армията?! Хвали се,че вчера с министъра видели огъня до къща,но не видяхме някой от тях да е грабнал лопатата да гаси! Доброволците гасят с лопати и кирки,защото тежката техника,необходима за случая,продажните управници харизаха на хохлите! Сега да пратят хохлите от морето да гасят!!!

130

Главчев

преди 2 месеца

Олелеееее