268

Анонимен

преди 2 месеца

Много е права но пропусна да спомене че Меркел както достоен наследник на Хитлер се възползва от минските споразумения да въоръжава и подготви за война с Русия Украйна подобно на пакта за не нападение на Хитлер СССР извод Вълкът козината си мени но нравът не

267

Петър

преди 2 месеца

Империята на злото е ФАШИСТИТЕ от ФАЩ и ТЕХНИТ И ТЕХНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ РОБИ.Русия трябва да атакува ФАЩ и Англия с 3000 ядрени бомби и да заличи един път за винаги Англосаксонзите от лицето на земята.

266

Блатната Империя

преди 2 месеца

на злото и нейната блатна говорителка.

265

Анонимен

преди 2 месеца

"Негативния образ на Русия съществуващ в съзнанието на повечето европейци, за съжаление не е изкуствено създаден от медии,пропаганда и т.н. Напълно реален е, това е Империята на Злото и нищо не можа да я промени!" Нама нещо, което достатъчно количество бой да не може да промени,ако и да е временно, както историята на втората световна война доказа.

264

Путинопикантропите

преди 2 месеца

Унищожиха Българските училища в окупираните територии , изгориха Българските учебници, изхвърлиха портретите на Българските Възрожденци от Българските училища . Да горят в ада тези антиБългари.

263

Анонимен

преди 2 месеца

А сега ? А сега се противопоставя на не-могъщата ненормална Ессср-ска империя във сънищата си.

262

Анонимен

преди 2 месеца

Негативния образ на Русия съществуващ в съзнанието на повечето европейци, за съжаление не е изкуствено създаден от медии,пропаганда и т.н. Напълно реален е, това е Империята на Злото и нищо не можа да я промени!

261

Анонимен

преди 2 месеца

Нео-нацизма в Украйна фашистка идеология ли е?

260

Анонимен

преди 2 месеца

Безкрайните глупости...

259

до 258

преди 2 месеца

Орбан се е объркал. Унгария възхити свободомислещите през 1956 г., когато се противостави на могъщата Съветска империя. А сега ?

258

Анонимен

преди 2 месеца

"До Анонимен 193 Проповядването на фашистки идеологии е забранено в Германия и това е едно от констатираните за това списание неща. Систематичната измама също се преследва и наказва. Свободата на словото не гарантира вечна протекция на хронични лъжци. Освен в тоталитаризма, разбира се." Двойственото мислене означава силата да държиш две противоречиви вярвания в ума си едновременно и да приемаш и двете.

257

Жижето

преди 2 месеца

на въжето. Такъв луд терорист не е имало никога нито в Европа нито в Азия. Тоя задмина и Хитлер и Сталин и Саддам и Пол Пот от Камбоджа

256

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК! ВСЕ ПО-ЗДРАВ И ПО-ВИСОК!

255

Бау

преди 2 месеца

Вие говорите според симпатиите си за Русия, но всички знаети истината, че и в момента тя е нападната от световните фашисти! На Запад не е така! Там не познават Русия като нас и особено младите са задушени и сбъркани от пропаганда! Във видеочат руски музикант от Казан, вероятно прабългарче се свързва с швейцарски войник, който всяка година е длъжен да прекапа 2 седмици преподготовка, младо момче! Още щом чу ,,Русия", швейцарецът отегчено реагира - ,,Е-ееее, разрушители!" Казанеца - Защо така...!?

254

Анонимен

преди 2 месеца

ВРЕМЕ Е ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА РУСИЯ.

253

Анонимен

преди 2 месеца

Русия стана най-голямата демокрация на света бе?!? Загрижи се за свободата на словото в Германия, защо в нападната от нея държава нямало избори и т.н. Голяма демокрация е Русия, да знаете!

252

Анонимен

преди 2 месеца

ДА, РУСКАТА ПРОПАГАНДА Е ЗАБРАНЕНА В ГЕРМАНИЯ ДНЕС.

251

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Цензурата е част от Днешната европейска демокрация . На хората се забранява да чатат каквото искат, разрешава им се да четат само това което правителството счита за нужно.

250

Бау

преди 2 месеца

Жени с такава визия на Запад веднага стават звезди в Холивуд или в ,,индустрията"! В Русия стигат едва до говорителки, защото всички останали рускини са няколко класи над тях! Нет другой страной, где так волно дишат человек....! Россия - Слава!

249

Колев

преди 2 месеца

Тази специалистка блядката по френска любов лято в едно предаване по Россканал каза Че Болгария е историческо нищожество не лошо да дойде на Слънчев Бряг та нашите руски гларуси да и се отплатят като едно време ,