54

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха, тея болшевишки атлантици са по зле и от комунизма ве, онея поне го караха на петилетки, тея направо на десетолетки минаха, хахаха, ве голямо краварско мучене е настанало у форомето ве, то копейките не моат ви насмогнат ве.

53

Анонимен

преди 2 месеца

"Вчера имах конферентна връзка с Путин и на ушенце ми прошепна" - кАпейка, а с Наполеон скоро не си ли се чувал? хаххах. Земи се фани на работа, че само със сандвичи от пасольството е трудно дори и в ЕС

52

Анонимен

преди 2 месеца

52 самолета F 16 , са в Украйна от пет дни ..Русофляците ,които едва имат начално образование и трудно четат ,да питат по умни хора ,какво става по света ... F 16 ще започнат атаки ,след седмица ! Затова мало.умния Медведев ,плаче и плаши ....Напразно ..

51

Анонимен

преди 2 месеца

Еж, ега специалната операция -10 год. Самая могучия хахха

50

M.I.C.

преди 2 месеца

Изказването е тип - Русия ще решава бъдешето на Украйна. Няма да влизат никъде, нямат да правят нищо. Какво иска Украйнския народ няма значение, той ако искаше с Русия войната отдавна да е свършила, защото никакви западни пари и оръжия немогат да се противопоставят на волята на болшинстовото от населението на една 354 милионна страна.

49

FMC

преди 2 месеца

Вчера имах конферентна връзка с Путин и на ушенце ми прошепна-не ги закачай тия, грябват ми хора за Си ир, ще правим голям бизнес. Аз му викам, недей така, от тия и ...й не става, ама той не, та не.

48

Анонимен

преди 2 месеца

До 2034-та ще кензам на гроба ти и този на баща ти и ще пускам клипчета в Тик Ток

47

Свобода или смърт

преди 2 месеца

ЕС е едно изчадие,едно отроче.Създаден изкуствено ,да защитава интересите на великите сили и да унижава и експлоатира такива като нас.

46

бай Колио

преди 2 месеца

ихааа - тия ще правят поторение на инвазията си в Афганистан, щом се канят да воюват в Украйна до 2034 г. и накрая ще се изнасат като бити учета

45

FMC

преди 2 месеца

До 2034-та ще пристигнат ли Ф16 в Украйна?

44

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ !!!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Дима, сбъркал си професията, трябваше да станеш клоун. Щеше да надминеш Юрий Никулин и Олег Попов със смехориите си. Украйна систематично вие се опитате да я проваляте, след като тотално провалихте своята великая, могучая и необятная.

42

FMC

преди 2 месеца

Сега за Ф16 ли ще говорим? Ами давайте. Чакаме го от миналото лято.

41

404

преди 2 месеца

Излагация,чак след 10 години,а ние мислехме че ще е до края на тазиРезил.

40

FMC

преди 2 месеца

Щете нещете, Путин ще ви управлява скоро. А кой прави живота на другите кофти, е добър въпрос. Отговорът обаче е един. Едни 10% продажници в България, хванали се за палците на краката, та да им влиза всеки цент в здника.

39

Бай Ставри

преди 2 месеца

До FMC Ти не си "държава", че да обясняваш, как някой те бил "присъединил". Ти си обикновен гражданин, който има ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. И гледай да не прибираш пари на черно, че е незаконно.

38

Анонимен

преди 2 месеца

"Аз ЕС не съм избирал. Вкараха ме насила и ме закрепостиха." Мда, сигурно някой и те дъжи насила тука? То на *** все някой друг им е виновен и все чакат някой да дойдел и да ги оправи та да не живеят мизерно.

37

Анонимен

преди 2 месеца

"Не, аз искам Путин и вас да управлява, да влезете в правия път." - То едно е ти да искаш, друго путинарко да му се получи, и трето да стане.

36

Русофоб

преди 2 месеца

Аз мисля, че много преди това империята на злото ще престане да съществува. Както виждате, дори не споменавам името на злодея, защото всички го знаят.

35

FMC

преди 2 месеца

Аз ЕС не съм избирал. Вкараха ме насила и ме закрепостиха. На драго сърце бих извадил България от ЕС и бих я присъединил към БРИКС.