35

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с визите за САЩ. Отмениха ли вече на българите визите за САЩ?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Гарда зад Тръмп се хилеше, явно знае за какъв цирк става на въпрос :))

33

Анонимен

преди 2 месеца

Полицай са все пак, това обяснява всичко и няма нужда от никаква конспирация. Всички сме и.д.и.о.-т-.и.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Във видео се вижда как се катери стрелеца и хората го виждат, снимат, всички на 10 метра до фабриката, които стоят под едно дърво снимат убиеца, а онези полицаи, които са в сградата на фабриката и уж имало сканиране на периметъра не са видели??? Демек те са кьорави или спят? Абсурд. Всичко е планирано да натопят момчето на покрива, за да си свършат работата. Сикрет Сървис са с нови екипи назначени от Байдън. Тези жени с ръст 164 и коси на опашка са хора на Байдън.Деменцията е организирал всичко.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна ще загуби достъпа си до Черно море и значителна част от населението, независимо кой ще бъде президент на САЩ. А може и изцяло да изчезне като държава.

30

Лисицата на опашката

преди 2 месеца

А има безброй филми за храбрите феберйци и разните сикретни сървизи! Гола вода и кал по ушите. Публиката видяла стрелеца, казала на лисицата а лисицата казала на опашката си. И това ако не е заговор здраве му кажи.

29

Николай

преди 2 месеца

Нали ви казах. Аз съм за Ловешкото ЦСКА. Не вдявате ли че ви будалкат.

28

Демократ

преди 2 месеца

От 100 метра със снайпер нямаш шанс, но тук се намесиха злите недемократични сили. Затова требе слеващия път да го утепат със зриф! Добрите сили на демокрацията требе следващия път 10 кила тротил да му сложат, па нека си врътка главата тогава! Диктатор с диктатор! Фашист! Само създава напрежение и не иска да сапортва Юкрейн! Да живее демокрацията, най-добрата система требе да се защитава със всички възможни средства.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно е, че този атентат е извършен от глобалистите и либералите на Байдън. В България техен аналог е Кирил Петков, който ни агитираше във Фейсбук да заменим българското знаме на Рожен с турското, защото не трябвало да се караме със съседите?!

26

абе

преди 2 месеца

Какво да го говорим, голяма излагация. В демокрацията всички са равни, но някои са по-равни от другите. И съответно, по-добре охранявани. Пък други направо са набелязани за отстрел.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Че то има ли Ловешко ЦСКА? Гришата не го ли подари на ловешкия кмет?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е диктатор.

23

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

22

ПЕНКО

преди 2 месеца

МАЙКАТА ЩЕ КАЖЕ ОТДАЛ ЛИ СЕ Е НА ЦИОНИСТИТЕ -СЕМИТИ - ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ / НА ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ / И РОДШИЛОВИТЕ БАНКЕРИ - СНАБДЯВАЩИ ИЗРАЕЛ С ОРЪЖИЕ !?!?!?!2 Е Е НЯМА ДОЛАРЪТ ДА Е ЕКВИВАЛЕНТ И ГЕНИЯЛНИАТ НАРОД ЩЕ ПЛАТИ НЕВИНЕН -/КАТО ПРИ ХИТЛЕР / !!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Защо няма дрон за наблюдение? Нарочно ли?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Колко евроатлантическо

19

Анонимен

преди 2 месеца

Осем пъти стрелял, но с колко вида оръжие? Нали писахте, че 9 пъти е стреляно с 3 вида оръжие. Значи във фабриката където имало наблюдателен пост, който сканира периметъра за нарушители явно е имало стрелец от службите. За това казаха 9 изстрела от сградата от 3 оръжия. Службите са стреляли по Тръмп. Удобно се измъкват, че 20 годишния стрелец е сам. Никой не може да ме убеди, че ФБР не са знаели за намеренията на Крукс.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахаха... Еrrraти и вица... Значи да обобщим - сградата била пълна с чеHreта, ама те не били на покрива, за да не пречат на SS, а явно са били на опашка пред кафе машината и са яли понички вътре, докато 20годишен необезпокояван се качил на покрива!!Ай cukтир ве-дори и нашите мицифаи не са толкО злe!За да вляза в V-то PПУ ми искат карта,инспектор ме посреща и изпраща-не мога да вляза сам,а там братче "Вход Свободен".Дори и в бар те проверяват на входа.Ай после ми говорете,че ЦPY не са замесени!

17

иван

преди 2 месеца

Аз съм за Ловешкото ЦСКА.

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Тръмп се обяви като антиевропеец и пропутинист. Самите американци ще го изхвърлят от САЩ. По негово време Англия бе декларирана за индийска колония. Безсрамен п..Р .о..с..т..а..К. ! Съветски болшевик ! Безумец!