68

Чобан Ходжа PhD

преди 2 месеца

А чувал ли е журналиста Огнян Дъскарев че град Полски Тръмбеш е кръстен на Тръмп и че той се кани да се мести там ако не го изберат за да избегне затвора.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Тръмп стане президент, смятайте че с Палестина е свършено за 14-15 минути.

66

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Тръмп е По Агресивен от Байдън - Ще Нападне Русия с Ядрено....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

65

Анонимен

преди 2 месеца

Их бе боже .... Как ще е нараснала многократно, от 50-50 /това четох последно/. Колко многократно увеличение можете да получите от 50-50? Хвъляте едни думи, то пак нищо не ви се получава. До есента, тази пародия на трилър ще бъде забравена.

64

То беше ясно

преди 2 месеца

Той щеше да стане и без да го стрелят. Извинете, ама като си монтирват зорлям Джо Бидоня за контра на Тръмп, просто нема какво да се обърка. Аз вече съм на 100% убеден, че демократите палят свещи и се молят на всички богове, Бидоня да изколаса до изборите жив-умpeл, за да може да загубят със сигурност. Не знам защо искат да загубят изборите, но според това което виждам, това се опитват и то всячески. Някой ако знае защо - да обясни.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Вицето на Тръмп много младо момче.

62

АнонимеН

преди 2 месеца

Сирски вече е готов да подпише капитулацията това съобщават дори нашите медии учудващо. Той вече не вярва, че Украйна има някакъв шанс за победа и би бил склонен на примирие чрез капитулация. Аз като писах на моя дубликат, че от Байдън и сащ вече нищо не зависи то продължаваше да пише простотии. Ако Тръмп спечели просто ще ускори капитяцията със или без Ф-ките. Нямате си предклстава колко сте жалки фенките и подръжничките на Украйна.

61

Величие

преди 2 месеца

Юда Искариотски, Поп Кръстю и Под полковник марков предадоха идеята и каузата за шепа сребърници, Проклети Бъдете!!! Проклети бъдете във вов и веков! Проклети

60

До 25

преди 2 месеца

За бъде свален евентуално Тръмп от власт като президент с импийчмънт са нужни 33+1 от 100-те сенатори да гласуват за това,или две трети,или нещо абсолютно НЕВЪЗМОЖНО!

59

Анонимен

преди 2 месеца

ПСВ Айндховен ли?

58

Анонимен

преди 2 месеца

- Уважаеми Владимир Александрович, всички земи от Закарпатието които се намират на територията на бившата УССР са унгарски, и ти сега имаш избор - или даваш автономия на тези земи, или по-късно те ще станат част от Унгария. И след като каза това в Киев, Орбан отиде в Москва.

57

Анонимен

преди 2 месеца

160 хиляди унгарци живеят на територията на Украйна, и до сега нито един унгарски премиер не е решил техния въпрос. И Орбан отиде да го реши не в Киев, а в Москва.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна скоро ще бъде разгромена, и тогава възниква въпроса, какво да се създаде на тази територия. Оптималното е да не се създава нищо. Украйна доказа, че не може да бъде държава - получи земя, научни достижения, една от най-силните икономики в Европа, и всичко пропиля. Съответно тази територия ще се дели от съседните страни - Унгария, Полша, Румъния. Русия няма особени претенции, защото населението там е отровено от фашистката пропаганда.

55

Анонимен

преди 2 месеца

не вдянахте ли, сега пропагандата теза на Възраждане е че Байдън е комунист, а Тръмп демократ.....ориентирате се в коментарите

54

до

преди 2 месеца

Всякаш в модерно време не се заграбват територии.Т....р.За ПСВ и ВСВ чувал ли си?

53

Анонимен

преди 2 месеца

На вас ви е промит мозъка, където търпите разни прасета да ви управляват цели десетилетия подред и не правите нищо по въпроса. Американците щяха да гръмнат Боко и Пеевски още след първата им година в политиката.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Лека нощ деца и нека педя човек реши вашите неща.

51

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става са териториите от 91 първа? Върнаха ли, върнаха ли вече териториите от 91 година?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп щеше да спечели и без този " атентат"! Американците Не желаят воини! И Тръмп Доказа,че Не разпалва воини!!-:)

49

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятността да го убият е още по -голяма.Аз залагам на Байдън.