78

Анонимен

преди 2 месеца

Западния свят си беше фалирал , но разрушаването на източния блок му даде една животоспасяваща инжекция която продължи 35 години . Жалкото е че ни завличаха с тях през тези 35 години .Сега вече падението на запада е неизбежно , за нас също .За всичките тези години не видях нищо градивно .

77

Анонимен

преди 2 месеца

Големи аматьори се оказаха тези цпец служби в САЩ, иначе веднага убиха лапето за да не пропее какво са му обещавали :)))

76

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ,Господ го пази .

75

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ вече не може да бъде държавата на "америкската мечта", която беше градена с десетилетия. Всичко рухна. А българите 35 години ручаха жабета, мизерстваха и целуваха гьзовете на американците, с надеждата и те да опитат поне малко от "американската мечта", но дори и визи не им дадоха, ха ха ха, а следващите 35 години ще бъдат още по-мизерни.

74

Анонимен

преди 2 месеца

До 69 Напротив. Бронежилетка.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Да се чудиш кой е по-голям клоун, дали Мъск Марсианеца, или Тръмпи фалиралото милиардерче :)))

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ще успее ли Европа да реши финансово този проблем? Според германския политолог Александър Рар такава амбициозна цел е по силите на страните от ЕС: "Те ще я постигнат, защото в европейското общество няма протести срещу милитаризацията, няма движение за мир. И ако се появи, местните политици и медии веднага ще го дискредитират като "агенти на Кремъл". Той смята, че "европейското производство на собствени крилати ракети среден обсег и други видове оръжия може да бъде напълно реализирано до 2027-2028 г."

71

Анонимен

преди 2 месеца

не виждам да се обсъжда къде е мероприятието. Всъщност събитието става на гола поляна, на която са устроени някакви палатки и сцена. Което значи, че е на място, където се отива специално, отдалечено е от сгради. Тази УЖ охранителна служба никаква работа не е свършила, след като не е проверявала идващите.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците нарязаха ракетите със среден обсег, дори и документацията унищожиха. Но сега могат да създадат ракета със среден обсег за няколко месеца, имат всичко необходимо за това.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Може и на Луната да го изтипосате със слоу моушън куршум ефект :)))

68

Анонимен

преди 2 месеца

За САЩ нещата вървят на зле може и до гражданска война да стигнат. Ако стане нещо никой няма да им помогне. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност към по-бедните и към тези които не мислят като тях. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.

67

ник

преди 2 месеца

Тръмп е за свободния достъп до оръжия ....чудно ли му е , че всеки може да стреля и по него ...

66

Анонимен

преди 2 месеца

Елон Мъск след опита за покушение срещу Доналд Тръмп съобщи за две неуспешни атаки срещу себе си, които са били предприети. "Те [заподозрените] бяха арестувани на около 20 минути път с кола от централата на "Тесла", разкри Мъск. Той предрече опасни времена за страната си.

65

Тръмп и Украйна

преди 2 месеца

Стрелбата е заради Украйна. А авантата с Украйна е двойна за американските монополи. От една страна огромни печалби от оръжията изпратени в Украйна, което е направо манна небесна за оръжейните монополи. От друга страна в Украйна има ОГРОМНИ ЗАЛЕЖИ на много качествени въглища, желязна руда и всякакви редки полезни изкопаеми. Територията на Украйна е направо златна мина за всеки, който ще я разработи. ЗАТОВА Е ТОВА БЪРЗАНЕ за влизане в НАТО и ЕС! Тръмп застана на пътя на монополите. Пречи им!

64

Я

преди 2 месеца

Изведнъж публиката изчезнала отзад :D

63

Анонимен

преди 2 месеца

ХрХр по твоите писания и поведение Роба си ти фактически.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп или Байдън - все тая. Хвани единия - удари другия. При всичкиположения Украйна ще загуби излаз на Черно море, най-малкото, а може и да изчезне като държава. Тук никакви старчоци не играят.

61

1

преди 2 месеца

Ако беше истински снайперист щеше да стреля в тялото. Има цял клип в тубата, защо снайперистите не обичат да стрелят в главата.

60

Анонимен

преди 2 месеца

3a ga uмa мup no cвeтa caмo, rлoбaлucтuтe в Гyaнтaнaмo!

59

ТРЪНПОСТАНОВКАТА

преди 2 месеца

ТАКОВА НАГЛО ТЕАТРО , ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ