31

Auslander Raus

преди 2 месеца

Защото няма много от Абула и Амарахадама у нас :)

30

ББ

преди 2 месеца

До 13: всъщност излиза, че ни се припокриват вижданията. Началният ти коментар ми създаде друго впечатление, и по стар български обичай се заядох с теб. И на мен не ми харесва да се карам с хората. Поздрави и лек ден!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Добрич е приятен и хубав град , селата около него са обитаеми . До всяка точка на севрното черноморие може да се стигне за 30 минути с кола .Много хора го подценяват , но е по-добре така .

28

Отговор :

преди 2 месеца

За да може DW=WC и СалмонЕЛКА да си получат бонус-доноса от 100 гривни за гнYсната антибългарска пропаганда!!! В казана на Луци има специално място за вас,пр0дажни ми$$ирки...

27

Анонимен

преди 2 месеца

Като прочетох, че си носят мебелите ме нахвана смях. Тия немци ги знаем, не са от богатите, а от работещите бедни, които нямат жилище, а живеят на квартира, ами и в Германия има за 600 евро квартири, просто са възрастни и са решили да.со починат. Като ги налагат болестите ще се върнат обратно в Джермания

26

АзъКанъАьъ7112136860

преди 2 месеца

До 29. Явно са изтрили някой и друг коментар и коментарът ти е с нов номер.Повтярям! До АзъКанъАзъ7112136860 Нали затова скачате 1989 г. Стена имало , приватизации, либерализации, ЕС НАТО. Ами айде сега нали е по-добре за какво се оплаквате и възраждане величие атаки и тем подобни патриоте.

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

До 31. Може би ако си редактираш написаното ще имам идея какво да ти отговоря,но първо ми е нужно да разбера каква е твоята идея в този уникален коментар,който си написал. Не се разбира.

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

До 26. Евреите не само не миете чинии,с и нищо не правите. Защото сте генетично увредени от смешение. Поне физическа красота да имахте,а не тия параноични кози лица и тела,приличащи на медузи. А що се отнася до Българите,които мият чинии ,ами те и Германците също го правят,особено в ресторантите на евреите,които са яхнали всички фирми вече в Европа. Хайде,покажи ми един евреин,който знае за какво служи мотиката!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Ако искат да останат трябва да научат бг езика. В противен случай трябва да ги гонат. Понеже там са наводнения и ще напълнат бг и дигат само цените на имотите.

22

...

преди 2 месеца

2016 реших да се върна от Германия, че все да става много черно. Не съжалявам.

21

Анонимен

преди 2 месеца

нека си кажат исканата, че с пенсия под средната в Европа са малко тези които могат да си позволят да живеят нормално. Обикновено или нямат апартамент или ако имат докато се пенсионират кварталът е станал гето и трябва да се изнасят с 200.

20

До шизофреника долу

преди 2 месеца

Евреите не мием чинии в Германия за разлика от българите. Българин в Германия е еквивалент на Ром.

19

Анонимен

преди 2 месеца

В Б-я има истинска демокрация, т.е. всеки прави каквото си иска. Затова я харесват уж западногерманците.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Турската фамилия Гьорлах е от най-гермянските,нали? Просто по-герман и от турците и руснаците няма,според някои. Да,нека живеят германци в България,но Истински Етнически Германци,а не някакви евреи и турци,които ни превземат. Освен това Германецът обича Родината си и дори с булдозер никой не може да го накара да живее в друга държава. Пристигащите са турци и сефарадски евреи,а не Германци. Ще ги познаете по това,че с очила приличат на козли. Който прилича на коза е Хазар,евреин,тюрк.

17

Ist mir klar

преди 2 месеца

Господ да дава сили на този, дето ще се разправя с тях. Учих и работих в Германия и до ден днешен работя с тях, без да живея там. Искат, където отидат да става тяхното. Започват с капризите: Защо сградата не се поддържа като в Германия, защо съседите не правят забележки на децата, защо колелата са пред блока, защо има обувки пред вратата. Някакви страшни мрънкалници, които вместо да опитат да приемат местните, започват да се опитват да ги превъзпитават. Много са трудни за съжителство.

16

Бидон с деменция

преди 2 месеца

освен това булгариен е родина на бойкон борисов - хем най красив, хем най умен, хем българската меркел, заключи семейство Гьорлах

15

Анонимен

преди 2 месеца

Има си тънкости за да живееш в БГ шваби, сложно е :))

14

Българин

преди 2 месеца

Добре, че избягахме от западната koчиHа и се върнахме в България, със западни пенсии сме, които на запад не стигат за нищо, но в България са достатъчно. Не им щем западния живот, само парите им. Да отидем на запад ще бъде само на екскурзия, щото екскурзиите са едно, а да живееш там съвсем друго нещо.

13

коко

преди 2 месеца

"НЕ е сложна докато имаш пари в момента в който останеш без пари става сложна и то доста сложна.

12

До ББ

преди 2 месеца

Не те познавам да ти давам оценка какво си постигнал..........а това с ""умен и красив" беше гадна ирония, разбрах го...............не искам да се карам с теб тука.................а за "умните и красивите".........тях хич не ги обичам, продажните момченца и момиченца, които за едно следване в чужбина и някой друг долар , са готови да продадат майките и бащите си, дано за това с теб сме на едно мнение!!!