134

Видяхте ли разликата

преди 2 месеца

има клипче - при евкуирането на Тръмп с колата. Някакъв стрелец от маскираните с автомат на заден план е пред нея, получава обаждане по радиостанцията в момента на качването на Тръмп. Стрелеца зареди и насочи дулото в процепа между отворената врата и колата. Обаче изпусна момента, един гард застана на линията и стрелеца се направи на разсеян и се оттегли. ТОВА КАКВО БЕШЕ???

133

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Не се е застрелял сам но или е сложил кръв на ухото или сам се е порязал с нещо. Личи си, че пипа ухото си и после в ръката му няма кръв. Дори и не поглежда в ръката си да види дали има кръв.

132

рПг7

преди 2 месеца

150 метра с добра Оптика на пушката не са проблем, дори и със слабо зрение, просто настройваш и фокусираш оптиката и Йок Проблем! Останалото е практика на стрелбището...

131

Анонимен

преди 2 месеца

Два дни не се разбра кой е убил атентатора, как е възможно това????

130

Тръмп е герой!

преди 2 месеца

Тръмп е герой и е следващият Президент на САЩ!

129

бръмбари в кратуната

преди 2 месеца

Абсолютен перко! Тъй както говори пред камерата, както се доближава до нея и си намества цайсите с хилене. Явно смаххнатите в Америка няма кой да озапти. Еми свобода и демокрация, какво да правиш? Обаче ВИНАГИ при подобни атентати, ЯНКИТЕ НИ ПЛАСИРАТ ТЕЗАТА за самотния стрелец. Той може да е й такъв. В смисъл че да, той стреля. Но може да е изпратен от някакъв "инициативен комитет", група съзаклятници които са планирали всичко и са поръчали убийството. А ФБР не знам защо не гледат тази версия.

128

Интернет Конспиратор

преди 2 месеца

щом Никой Не Подлага под Съмнение Официалната Версия - то 100% ЦРУ е Замесено!

127

Анонимен

преди 2 месеца

Куршумът само е близнaл ушната мида. Това е чудо. А колкото до многото кръв, това е понеже ушите са много кръвоснабдени.

126

Анонимен

преди 2 месеца

То в българските форумии, вече има повече руснаци, отколкото българи и си пишат едни на други и се съгласяват едни с други.

125

ГАД е член на БКП

преди 2 месеца

ЧЕРВЕНТА УЖБЪЛГАРИЯ НА споменатият Г А Д ИЗРАЕЛИ взима цялата власт на 9 септември 1944 и споменатият ЧЕРВЕН Г А Д от БКП прави кариера в ЦК на БКП и ДС но след 1948 офейква в Израел..................КОМИНТЕРНА НАЦИОНАЛИСТА ЗИНОВИЕВ Е СЪЗДАЛ И БЪЛГАРСКИ И РУСКИ И КАЗАХСТАН НАЦИОНАЛИЗМА В СССР И ВАРШАВСКИЯ СЪЮЗ е САМОПРИЗНАНИЯ ОТ ИЗРАЕЛ през 1998 година БАЛАМА на Хунският вожд БАЛАмбер номер 129 гад

124

Видяхте ли разликата

преди 2 месеца

5 изстрела преди да реагират. Има показания на участници че преди това са забелязали и рапортували на полицията подозрителния човек на покрива - полицията ги игнорира.

123

Стрелецът

преди 2 месеца

Томас Матю Крукс е Самотен Вълк, Умствено Болен и Дрогиран, той не е Обучаван от ЦРУ, просто си стреля добре и дори на силни наркотици от 150 метра оцелва Диня, макар и 5 милиметра по-вляво от реалната цел! също това, че е 14-ти Диоптер - не му пречи на Добрата Мушка....

122

Eidus Martias

преди 2 месеца

На светът му трябват такива освободители от тиранията. Особено на вас ви трябват най-много освободители, защото иначе ще ви управляват Бойко и Пеевски още 20-30 години и цял живот ще слугувате на прасета. Направо трябва да направите цяла революция най-добре.

121

до 138

преди 2 месеца

Бъркате двата щата. При атентата в Русия хората бяха отишли по друг повод. Нямаше специални служби на мястото на атентата. В случая при Тръмп той се движи със Сикрет Сървис навсякъде. Изобщо не може да се прави база за сравнение.

120

не е елементарно!

преди 2 месеца

До Елементарни Уотсън: даже има снимка със вискоскоростна камера с следата от някой от куршумите покрай Тръмп. И ако закачането е само част от милиметър - водното съдържание на ухо не може да направи толкова силна шокова вълна която си предствяш, Гледай тубата - има достатъчно експерименти със балистичен гел!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Уотсън, щом не вярваш дай да направим експеримент с теб, а? Аз да ти стрелям в ухото да видя дали няма да се сцепи.Що не кажеш направо, че Тръмп сам се е застрелял в ухото?

118

Видяхте ли разликата

преди 2 месеца

Руснаците наскоро със случая с мола гепиха атентаорите живи - и подобаващо ги "притиснаха" за да пропеят! А американците ВЕДНАГА замитат следите!

117

Анонимен

преди 2 месеца

Ветровете на промяната вече се усещат. Щом либералите взеха да убиват, за да спрат опонентите си значи са в тежка морална криза. Те не могат да намерят привърженици, които да им повярват, че да даваш хормони на петгодишното си дете да си смени пола в нещо нормално. Насъскват децата срещу родителите си, майките срещу бащите, бутат паметници и горят книги.Това е днешния либерализъм, който се е превърнал в чудовище, което трябва да спрем!

116

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Има нещо гнило понеже ако наистина му беше улучил ухото с такава пушка Тръмп щеше да е без ухо. Ухото щеше да се пръсне и да стане на парчета. Това е пушка голям калибър като АК-47. А ухото на Тръмп си беше съвсем цяло. Мен ако ме улучат в ухото щях да го пипна и да си погледна в ръката дали има кръв, а той изобщо не погледна като че ли го очакваше. Намирисва ми на постановка.

115

Анонимен

преди 2 месеца

DemolitionRanch е много популярен канал за оръжие. Защо Крукс носи точно тяхна тениска е въпрос на време да се изясни, но това за нас няма специално значение. Вероятно е искал да рекламира канала, знаейки, че след стрелбата ще бъде ликвидиран.