224

до 222

преди 2 месеца

Нищо не е разМазал Тръмп. Това, което виждате е струйки кръв които са се стичали докато охраната държаха главата му наведена. Вижте отново видеото! Безплатно е.

223

Анонимен

преди 2 месеца

Не е стрелял този, друг е стрелял. Този вече е бил мъртъв

222

до 222

преди 2 месеца

Нищо не е разказал Тръмп. Това, което виждате е струйки кръв които са се стичали докато охраната държаха главата му наведена. Вижте отново видеото! Безплатно е.

221

ПП на дбди

преди 2 месеца

Във общи линии цирк по американски, но!!Тези който планираха това са шефовете на ПП на ДБ Кирчо Асенчо и Ген Атанасов тези хора подържат идеалите на сектанти дето искат да изтребят 90 процента от населението на земята това са тези същите дето подклаждат и подържат войната във укройна деца на Луцифер Дано Тръмп победи светът ще стане по добро място за живот

220

БКП

преди 2 месеца

Демокрацията, тоест ЧИСТИЯ КАПИТАЛИЗЪМ е в опасност.

219

я пак

преди 2 месеца

до колкото съм чул при събитие с президент на открито се обезопасява доста голям периметър , включително е забранено отворени или да се отварят прозорци . а този най спокойно си легнал на сто метра и стреля по президент няколко пъти -единична стрелба не откос .

218

Бай Байдън

преди 2 месеца

Демократите вместо да го застрелят ще го направят мъченик.Грешка след грешка

217

Анонимен

преди 2 месеца

Откъде сте сигурни, че на покрива не е имало вече убит стрелец. Враг пред портата гледали ли сте.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Тука не говорим за охрана на некоя барака, говорим за Сикрет сървиз :)))

215

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 219Охраната действаше професионално.Не винаги охраната може да преотврати подобни стрелби, но бързо ликвидираха стрелеца, което е важното в случая.

214

219

преди 2 месеца

Да, и защо службите не са реагирали на сигнала от минувачи. Дори и в БГ няма да го остават неглиже

213

снайпер

преди 2 месеца

Тръмп е комарджия щом се подложи на такава постановка - всичко или нищо . клекна на третия или четвъртия изстрел , на първия почти не реагира чак на втория се пипна по ухото . видяхте ли при изправянето как си размаза кръвта ( ако е кръв ) по лицето ?

212

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Снайпериста е чакал знак да убие младежа, докато го е чакал е спал дълбок зимен сън и нищо не е видял :)))

211

Анонимен

преди 2 месеца

Само 1 въпрос имам - снайпериста от сикрет сървис, който уби стрелеца 2 секунди след като стреля по Тръмп.....как така не го видя преди това?

210

Анонимен

преди 2 месеца

Заговор против демокрацията от дони и масква. СС не са били в час

209

Анонимен

преди 2 месеца

Сега целият свят ще тръгне да обожествява Тръмп. Това ли беше целта на операцията?

208

Анонимен

преди 2 месеца

И защо е водното оръдие?! За повече психодрама ли? Срещу кого? За какво се обливат невинни хора?!

207

Анонимен

преди 2 месеца

Само блатните и дони са способни на това

206

Анонимен

преди 2 месеца

Еее, не!! ТОЧНО НАЙ- ПОДХОДЯЩАТА ПЛОЩАДКА ЗА СТРЕЛБА НЕ Е БИЛА ОХРАНЯВАНА. НАРОЧНО ЛИ??? Не вярвам да е съвсем случайно. После - виждат се снайперисти от охраната на съседни покриви. Явно те са били слепи за стрелеца. А случайни хора са го видели. Мнооооого е съмнително всичко това.

205

Този Томас МатюКрукс

преди 2 месеца

Наистина изглежда странно на снимка, направена отблизо - много дълги руси коси, като на самодива; солидни очила, сигурно наистина е с голям диоптър; издадена напред долна устна, дали няма обратна захапка? Бил завършил местна гимназия и в ученическите си години получил награда за участие в "Национална инициатива (олимпиада) по математика и наука". Бил правил изявление, че подкрепя кръговете от избиратели на демократите - хора с ниски доходи, малцинствени групи, младежи. Май мирише на комунист.