75

Имп Маврикий

преди 2 месеца

Америка се е запътила към тотален катастрофален упадък! Под лъскавата си фасада е един бая мръсен ***. Клоака. Де факто фалирала държава. С претенции за световно господство. Първите които ще й забият кинжал в гърба са арабските държави. Особено тия с принцовете начело. Те вече са достатъчно мощни финансово и военно за да имат нужда от САЩ. Турция преспокойно може да им бъде лидер. Както си беше два века назад.

74

Руснаците

преди 2 месеца

вече надписват снарядите срещу укропитеците "за Тръмп!" :):)

73

До 73

преди 2 месеца

И какво като има гражданска война в САЩ? Тъкмо ще се прочистят от няколко милиона афро-та и латиноси че много се навъдиха. Америка е една сплав от еднаквомислещи хора, които защитават възгледите си са наясно че ако са разединени няма да са първи

72

Анонимен

преди 2 месеца

Щото не се учат от българското НСО. НСО в България пази Кирчо с кевларени одеало. С тези от пробитото Сикрет Сървис с ръце го пазят. Вдигнали длани. Да се смееш ли, да плачеш ли? Може ли такава продънена охрана?

71

Анонимен

преди 2 месеца

Ще породи ми! Сега крайно левите нихилисти марксистки настроени радикали ще заппчнат да наоада магазини, хора с рязлично идеи от техните, религиозни, семейни и прочие ... Ще стане страшно!!!!!!

70

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 75. Много народ го е снимал с телефоните как лежи на покрива на хамбара

69

Анонимен

преди 2 месеца

Снайперистите и Сикрет сървиз нема как да не го видят младежа който е стрелял, но Тръмпи е цар на това нещо :))

68

Насилието

преди 2 месеца

Си е ежедневие в САЩ, това нападение е просто поредното доказателство . Жалко само ,че стелеа пропусна .

67

Айляк

преди 2 месеца

Е, насилието във ФАЩ си е ежедневие. Сега про100 дойде ред на Гражданска война 2, но краварковците не би трябвало да се притесняват, защото те имат известен опит в тази насока.И без туй поданиците на обора са въоръжени до зъби, та ще пада яко пуцане, готино ще е...А за нас остава пуканки, пуканки и сеир....

66

Анонимен

преди 2 месеца

До МхмЕ, ти искаше да има поне 200 избити републиканеца, нали? То и Кирил Петков така му се искаше, но не стана.Клати ви се властта, мой човек, в България ви биха шута, сега и в САЩ ще загубите властта.

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Мхм 64. Последно 1 убит и двама ранени от които единият е Тръмпозният.

64

Анонимен

преди 2 месеца

В България сме модерни. Тука не се стреля. Тука инфаркти ликвидират неудобните. Следи никакви.Чиста работа.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 61. Има видео. Не знам дали е манипулирано. Снимани са тези снайперисти. Веднага след изстрела по Тръмп стрелят по убиеца. По-мало от секунда. А разправяха че имало 7-8 изстрела. Разбира се повече не се чува че е имало толкова...

62

ЦРУ игре мръсно

преди 2 месеца

Тръмп им беше казал че ще ги реорганизира ако стане президент.

61

Анонимен

преди 2 месеца

До До 59Елементарният си ти, регистрирал се е републиканец, за да заблуди хората. Кое му забранява да се регистрира като поддръжник на Тръмп, а после да го застреля. Много са ви елементарни либерастките номера,

60

Анонимен

преди 2 месеца

И в България стрелят, даже убиват и то неотдавна - един сив кардинал - политик.

59

Мхм

преди 2 месеца

Уж имало един убит и няколко тежко ранени, пък никъде не се видяха убити хора, нито тежко ранени, а ако имаше такива, имената им щяха да бъдат публикувани в медиите.

58

До 60

преди 2 месеца

Не е инсценировка, брат. Няма как да знае кога да обърне главата си. Гледай как всичко става на косъм разстояние. Ако не се беше завъртят в този миг, куршума щеше да е в слепоочието.

57

До 59

преди 2 месеца

Е, бива ли да си толкова елементарен А?! Стрелецът е регистриран републиканец, следователно , демократите ще спечелят изборите по твоята логика.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Снайперистите от сигурността бяха на другия покрив, на 150 метра от стрелеца, и не са го видяли! Има снимки и даже се вижда от видеото. И даже хора от публиката го забелязаха и алармираха, но никой не им обърна внимание.