128

Анонимен

преди 2 месеца

Британското разузнаване първо да каже на британскито правителство да утилизират танка челънджър че е купчина желязо по зле от леопард и абрамс взети заедно

127

До 126

преди 2 месеца

Ами като сметнем в Русия няма мобилизация постоянно,но в Украйна има и сега Зеленски се чуди от къде да намери хора за армията.Украйна след контрата,която пропадна постоянно губи навсякъде по фронта.Не ,че нещо ,ама човек трябва и малко да помисли ,а не да вярва на всичко написано

126

Абе

преди 2 месеца

За 3 години избиха 300 000 хиляди руски войници ЕДНИ БРОЙКИ ЗА НИЩО ГИ НЯМАТ...НИЕ ДА НЕ СМЕ *** ЕЕЕЕЕЕЙ...

125

Анонимен

преди 2 месеца

A Ykraona kolko.. Те вече и жените мобилизират.. Не останаха много укри.

124

Анонимен

преди 2 месеца

От страна на украйна обаче се движат средно над две хиляди

123

До 123

преди 2 месеца

Ами и се запитай на руснаците дали им трябват коли и защо масово се пътува с влак.Ами като хване руската зима само това върви и тия кръчмарски сметки на друго място

122

Анонимен

преди 2 месеца

Ако руските загуби са такива,то на Квази държавата или Бутафорията Покрайна,загубите трябва да се умножат по пет.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да бъде! Всички знаем, че само украинците умират. Руснаците са безсмъртни! Но ако оставим шегата настрана в Русия по официални данни около 1000 човека на ден сключват контракт с армията и след около 2 месеца подготовка заминават за Украйна. Но по някаква странна причина броя на военнослужещите там не се увеличава. Освен това еднократните плащания при сключване на контракт в много от руските региони постоянно се увеличават. Някъде стигат до 10-12000 евро. Нужна е все по-силна мотивация.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Винаги съм се възхищавал на британското разузнаване. Постоянно не познават докато хвърлят боб, но упорстват като за последно в гледането на кафе. Те бяха казали преди 2г, че руснаците свършили ракетите и патроните. Зеленски това малко го подведе и хвърли напред елитните си части наемници, никой не се върна. Сега британците свиват същия номер на Зеленски, руснаците едвали не са останали с 3 роти войници, отивайте да ги смажете, резултатът пак ще е плачевен.

119

Ива

преди 2 месеца

Да напишат какви са загубите на Украйна - територия и войници, предполагам, че ще са по-близо до истината, все пак тази информация за тях е вътрешно. Трагично е, че става въпрос за хора, независимо какви, а малко са тези, които действат за мир.

118

До110

преди 2 месеца

Пич,през 2023 година броят на продадените нови автомобили е около 38 хиляди,през 2023 година броят на новите автомобили продадени в Русия е около 1150000,тоест Русия е по голяма от България 20 пъти което ще рече че ако съдим по броят на населението,то новите коли продадени там трябва да са около 760 хиляди!Та викаш кой е по богат?

117

Наблюдател

преди 2 месеца

Винаги когато излезе истината за първобитните ватняци другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 прозовава всички русофили дружно да обиждат редактора/ка и да ги наричат мисир/ка, да изопачават истината за блатото наречено русия и да крещят че е фейк. Постоянно блатняшките ботове се включват с ВПНте и пляскат минуси и плюсове да внушават че болшинството обича московското тресавище.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски, Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ ....

115

истината лъсна

преди 2 месеца

Путин трябва да е натовски агент ! Така успешно съсипва Русия, че няма как да е иначе.

114

Анонимен

преди 2 месеца

бълг. натовци са най-глупавата част от българското стадо.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Щом се приближат руснаци, украинците вдигат ръце и се предават.

112

Анонимен

преди 2 месеца

а украйна -- 300000

111

Анонимен

преди 2 месеца

Китайците почнаха да правят коли и Запада иска да ги спре да правят коли. Разбираш ли?

110

Буха ха ха!

преди 2 месеца

затова ли поляците попълват стратегическия резерв памперси, а урките "доброволно" ги ловят като скотове по улиците? Само оня ден за "непринудените" снимки на опразнената "детска" болница имаше и мъжко население да се мярка !

109

Анонимен

преди 2 месеца

Абе да бяхте заформили жертвите на Седем милиона какви са тия"недостоверни"бройки 70 хиляди!