55

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ и Британия не са спасили никой. Те не само че не са спечелили втората световна а и най-нагло си присвояват някакви победи и успехи каквито нямат. СССР победи Хитлер и нацистка Германия самостоятелно. Великия им десант на Нормандия е блъф и крият факта че са се договорили с немски генерали да разпръснат немските войски та да пристигнат на брега без да бъдат унищожени.

54

Жиката

преди 2 месеца

На брифинга Джо попитал : Путин ли беше нашият човек ?

53

историческа ГРЕШКА

преди 2 месеца

Bойни нямаше да има, ако САЩ и Великобритания навремето не бяха спасили СССР от далновидния германец...

52

До Денко Главчев

преди 2 месеца

Колко трябва да си задръстен за да вярваш на скалъпини пропагандни клипове по нациските телеграм и таас? Един от ръководителите на тролската фабрика разказва пред медиите как е била съчинявана опорната точка за бомбардирането на Донбас 8 години от украинците. Срещу заплащане са били наемани хора, които да разказват за ужасите, които уж била причинила украинската армия. Режисьорите ги карали да плачат , за да изглеждат убедително, но тъй като не се получавало ,повтаряли дублите по няколко пъти.

51

Айляк

преди 2 месеца

Че те ФАЩ никога не са имали намерение да не започват нови войни. Това им е заложено в ДНК-то, правят държава въз основа на 80-100 млн. убити индианци. Добре е, че комшията от в.Хюриет изрича на глас пъклените намерения на ФАЩ за в бъдеще, но с това не открива топлата вода.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Това е някаква смешка. Няма как хилавото и смешно НАТО да се бие с Русия. Сибирската мечка ще им разбие черепа. Американците още си живеят в някакви различни реалности. Не се погледнат че нямат и 5 процента шанс срещу руснаците. Ако Путин нареди ще изтрият САЩ и Западна Европа от картата за не повече от 15 минути. Та това е някаква смешка.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Айде дано да става трета световна. Аз ще си пия ракията и ще си хапвам туршийката. После ще ви джоба труповете :)

48

Факт

преди 2 месеца

Има сащ има войни и смърт,няма сащ мир и спокойствие.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Време е вече Йелоустоун да изригва и да погълне тази гадна държава САЩ.

45

Истината

преди 2 месеца

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

44

Анонимен

преди 2 месеца

ФАЩ(фалирали американски щати) ще се опитат да водят война за сметка на еврпейците,гнусни и подли са

43

Анонимен

преди 2 месеца

Фашиски американски щати -50 войни за 80 години,над 100 млн жертви и 500млн осакатени

42

Анонимен

преди 2 месеца

НЯМА ДА ИМА СВЯТ В КОИТО РУСИЯ ДА Я НЯМА, ТОВА ЗНАЧИ АПОКАЛИПСИС И НЯМА ДА ИМА ЕВРОГЕИОВЕ И КРАВАРИ КОИТО ДА СЕ РАДВАТ НА ТАКЪВ СВЯТ

41

Анонимен

преди 2 месеца

Овце, гответе се. Вие ще воювате, а не тия които започват войните. Ще мpете като позволявате да ви мачка една шепа не нормални ци.

40

Анонимен

преди 2 месеца

краварите май тоя път ще демонстрират на цял свят как се прави дълбоко гърло

39

Анонимен

преди 2 месеца

Все повече започвам да уважавам турците, защото са директни и казват истината без страх от посолства. Хайде да правят Бурция - Burkie. Хем директно влизат 80 милиона бурци в Европа да разкатаят фамилиите на западналяците, хем и кюрдите стават Бюрди с наши документи ще си пият виенското кафе. Хем ние ще живнем с по- яко ръководство и еврото ще им намали инфлацията от 60% на 10%.

38

вампир без кръв

преди 2 месеца

не може!

37

Славянин

преди 2 месеца

За 2 месеца 70 хиляди монголи, фира!

36

Анонимен

преди 2 месеца

,,Посейдон,, сбъдва всички американски мечти