49

Рендето

преди 2 месеца

Викайте баба Айше да лее куршум на Европата, преди Европата сама да си е теглила куршума! -))))))

48

Да будет

преди 2 месеца

Дерусификация!

47

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 49 "Gross Domestic Product (GDP) per capita shows a country's GDP divided by its total population." Можеш ли да преведеш това на Български? БВП на ЕДИНИЦА НАСЕЛЕНИЕ Аз ти казах БВП по покупателна способност - тоест какво може да си купуш с Левове след като си работил за Левове в България!!!

46

п.п.

преди 2 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН - стожер на славянството!

45

ьааьаьаьаь

преди 2 месеца

Да живее Путин. той е велик лидер. Трябва да освободи Европа от мръcните комунисти.

44

анонимен

преди 2 месеца

100 000 поляци са избити от украинските бандити и полша няма да забрави това!....избивай и разрушавай, вова, да видим какво ще приемат в ЕС и НАТО тия западни шарлатани!

43

Анонимен

преди 2 месеца

7 долара , е това ме уби от смях ;)

42

ДЖО БАЙДЪН

преди 2 месеца

ТА ОТ КОГО КАЗАХТЕ, ЧЕ СЪМ УПЛАШЕН, ЧЕ НЕ ПОМНЯ :D

41

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 44 ЛДНР + 150к основни + 300к мобилизация + 250к доброволци са токова че и повече. Освен това 2024 РФ увеличи собствените си постоянни Въоръжени сили с нови 380к професионалисти по контракт. Заедно със Срочниците в момента РФ армия е със сигурност над 2 милиона

40

Жужето

преди 2 месеца

на въжето. Терорист но.1 на Азия жужакъсий е търсен жив или умрял от международния криминален съд за отвличането на хиляди деца.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Добър сценарий. Трябва му добър режисьор и готов хит! Накрая естествено добрите(САЩ/НАТО) побеждават. Незнам, ама такъв страх ги тресе, че се чудят какви глупости да измислят. Нямат доверие на собствените си общества, обявени за уж демократични, а всъщност живеещи под скрита диктатура, задължаваща ги да вършат и харесват неща, които иначе биха отхвърлили. В това число сме и ние. Плашат ни с руснаци, Путин.Сякаш те са виновни за жертвите по пътищата, липсата на детска болница(!), лошо образование

38

Жужето

преди 2 месеца

цялото сеЕосрало и само бълнува небивалици. кремълското Жуже вече загуби войната срещу съседите си , изтрепа повече от половин милион местни крепостни. Сега предстои изтегляне на путинската фашистка армия от Молдова, Грузия и Украйна и плащане на многомилиардни репарация.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Когато говорим за страх, то равен на Путин в този план просто няма. От какво ли не се страхува този дребосък. Че НАТО ще нападне Русия, затова напада Украйна. Направо параноично! Че ковид е ужасно заболяване. Затова се крие в бункер или беседва с други, седейки на 10-метрова маса. Че остарява. Затова си бие ботокс и гледа към млади булки.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ли се опитва? Та НАТО вече се плаши и от сянката си.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37, че те не са отишли там за пари, а за да защитят украинската свещена земя. Кой от тях ще посмее да иска пари? За наемниците е чест и слава да умрат за Украйна и американската земя там. Който не е разбрал тези азбучни истини няма място в земния свят, трябва да бъде утилизиран в тила, може и да го пратят в газовите камери. Или направо скоро ще им организират контранаступ на комерсиалните от репки, за да не остане нито един жив.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби, преди 10-ина дни лично Путин каза че в момента в т.н. СВО са ангажирани 700 хиляди военнослужещи, така че приказките че участвали частично са небивалици

33

Анонимен

преди 2 месеца

До От тази война едно...Извинете , ама ЕС има ли армия ?Естествено че го е страх от Русия .

32

Анонимен

преди 2 месеца

И тази статия изобщо не е американска пропаганда, това е светата истина. Разбира се и за ваксините нямаше никаква корупция, Лайен се е събудила една сутрин и в пристъп на безгранична хуманност и загриженост е решила да поръча ваксини против Ковид от случайна американска фирма за 75млрд евро след края на пандемията, за всеки случай. Разбира се тя не разкрива СМСите си с директора на компанията, сигурно защото в тях героично се опитва да смъкне цената и така е защитила интереса на всеки европейски

31

Боби

преди 2 месеца

До От тази война едно 1. РФ в Украйна има ОГРАНИЧЕН КОНТИНГЕНТ - тоест това не е цялата армия нито е армия събрана за ВОЙНА след мобилизация. 2. 55 страни АКТИВНО включително с наемници и всякаква друга информация и оръжие и пари помагат/намесват се в Украйна на страната на режима на КИЕВ!

30

Анонимен

преди 2 месеца

И какво стана с ''болницата'' , ... С нашите ракети , по нашите глави !