145

преди 15 години

ти много упорито искаш да си прав но за жалост някои неща ти бягат! Ер Франс е държавна компания и няма как да закупи Балкан! ти с отворени очи ли сънуваш що ли?какви реновирани самолети ти бръмчат в главата?

144

mimi

преди 15 години

Кой ли ще дойде да оправя батаците тука и да се бори сд мафията и престъпността?ДСБ e партията, за която ще гласуваме на следващите избори!Костов преди не успя, но сега с помащта на Европа ще успее да се пребори с мафията!

143

преди 15 години

...а вероятно, в тоя ред на мисли туристическите комплекси са били пригодени да работят само с руснаци, поляци, чехи и източно германци! и те също са били идеологическо творение! и защото бяха идеологическо творение хотели, на които беше направен осонвен ремонт за над 100.000 деноминирани лева бяха продавани за по 50.000 лева на стратегически бизнесмен като Младен Мутафчиев! Въпреки многократните сигнали на Държавен финансов надзор до Министерството на икономиката! Заради тези факти за купувач на БГА Балкан беше избран стратегически инвеститор като Гад Зеяви, въпреки че имаше сериозен интерес и от Луфтханза и от Ер Франс! И заради такъв мъддър избор гад Зеяви в момента ъди България за десетки милиона евро в Арбитражния съд към ЕС! А за Лук Ойл имаше интерес - от Бритиш петролеум и Тексако! Интересни факти няма що!

142

преди 15 години

ама ти ако искаш да ми кажеш, че 1500-2000 лв. заплата е нещо кой знае какво направо ме разсмиваш! дъщеря ми е стюардеса и взема толкова! пилотите взимат по 5-6--- и се мръщят! за какво говориш, човече?

141

преди 15 години

Преди всеки кандидат за американски президент да бъде издигнат, той се гледа под лупа в собствената си партя! освен това, след като вече е избран, всеки кандидат за някакъв поост в кабинета се обсъжда от комисия в Конгреса за т.нар. конфликт на интереси! така беше и с Хилари Клинтън, която за малко щеше да не вземе изпита заради фондацията на Бил Клинтън за борба с глада в Африка! да си богат не е престъпление, но да си влязъл в политиката със слеските си *** и след 4 години в упвалението да излезеш богат като Крез, при това с официална заплата на депутат 1200 лв. на месец, а на министър председател - 1800 лв на месец...извинявай това вече е почти престъпление! за съжаление факти от подобен род съдебната система в България не взема под внимание! А Силвио Берлускони за едната бройка щеше да бъде осъден за неплатени данъци! Горкият! не е необходимо всеки политик да е беде, но е задължително да е морален и а е поне малко националист! И да знае, че е българин, а не да си сменя кожите като хамелеон!

140

преди 15 години

ако не ти е известно БГА Балкан беше пред фалит и персонала трябваше да отиде на улицата защото с допотопните си самолети можеше да хвърчи единствено до Русия, Лукойл беше продаден на руснаци защото може да работи единствено с руски нефт /просто така е конструиран, навремето друг нямаше!/ Кремиковци си е идеологическа творба, която си отива с епохата просто няма начин да оцелее! ит.н и т.н

139

преди 15 години

Ами ако продължават да купуват гласове, пристигат хора от турция с платени билети за автобуси, гласуват мъртви хора...как няма да имат толкова власт ДПС и численост в парламента. Вижте какво става в повечето градове с турско население... Трябва да се назначи орган който да контролира всичката тази анархия....!!!

138

преди 15 години

само не разбирам защо се смята, че да си богат е престъпление? ако си беден значи си и престъпник спрямо собственото си семейство / ако имаш!/ в един свободен свят е престъпление не да си богат, а да си беден! защото постоянно ще мрънкаш и ще висиш на гърба на другите! който работи ще трябва да храни и мързеливия ти !

137

преди 15 години

Ти коментирай нелициприятните факти от от управлението на Костов, а после давай персонални оценки на хората във форума! Всички чакаме коментара ти по темите: приватизяцяиата по времето на Костов и особено БГА Балкан и туризма, както Лукойл! Също така - тайното споразумение с ЕК за поетапното затваряне на Козлодуй, благодарение на което цената на кв.ч ел. енергия в момента е 1.5 пъти по висока от тази в Германия! Е?

136

NURI DJURIN

преди 15 години

abe Kostov ami ti kakav si ne si li korumpiran ta ti si nai korumpiraniqt v tazi darjava ti si zapo4nal da govori6 za korupciq.Glojde ti tova 4e ve4e ne si na vlast i nikoga nqma da si, auide dane kazvame tvoite kade sa na Zlatnite hotel Admiral tova kakvo e na Borovec , v Bansko e ti si 4ist taka li perat drugi parite ti, mi da ne govorim za maika ti kadeto si q zarobil v Dragoman i ne si stapval tam ot godini , ne stapva6 tam a6toto sa ti kazali 4e 6te ti otrejat krakata i ima hora koito 6te go napravqt .*** takav

135

Ало-о 132

преди 15 години

моля за извинение! не предполагах, че още на 41 години може така да затъпее човек!

134

преди 15 години

Слушай, л*а*й*н*я*р*к*о - с този каруцарски език си върви в селото от което си дошъл и не се изказвай за неща, от които шишарката ти не вдява изобщо! защото ме съмнява ти, 90-а година да си викал по митингите, обхванат от общата еуфория, да си стоял по барикадите лятото на 90-а година, или да си спомняш купонната система от 91-а и режима на тока 92-а! тогава си минавал изправен под масата най-вероятно! така че се научи първо на уважение към опонента, после вземи прочети някоя книжка, вместо да слушаш чалгите и да се правиш на велик демократ! А този Костов като го обичаш толкова, отивай ти на него да му правиш с.....и! заради заблудени о*в*ц*и като тебе в България няма да има никога повече демократично правителство!

133

hristo

преди 15 години

na palno si prav nikoi za ni6to ne stava palni bokluci i o6te 100 godini ne mojem da se opravim dokato gi ima oniq vsi4ki tam

132

преди 15 години

130 Много добре написа,аз съм на 41 години и ги помня работите.Ти ако си сополанко на 20,какво помниш ти бе?Че и акъл ще дава.

131

Ало-о 130

преди 15 години

много ти знае ***.ената устица! що не отидеш да правиш *** на умния си татко!? и шпакли на мама! аман от партизанчета като тебе!

130

преди 15 години

Намерил се кой да говори за обръчите от фирми! Др. Костов, да не мислите, че обществото е забравило за корумпираното ви упоравление? За престъпната приватизацяи на Сл. Бряг, Златни пясъци, Албена, БГА "Балкан", Нефтохим? Или за корупцията по митниците? С какво СДС по време на вашето управление беше по различно от ДПС в момента? да не говорим за цензурата върху медиите! какво направихте вие, когато СДС има пълен политически превес? Президнт от СДС, правителство на СДС! И каква стана тя? Освен е ликвидирахте дясното пространство и засилихте позициите на ДПС и БСП, дадохте възможност на един тарикат от Мадрид да се намърда в политиката! Къде е ДСБ в момента, къде е СДС - поред социологическите извадки? На дъното, и то благодарение на теб и на никой друг! така че си затваряйте мръсната уста, др. Костов и се прибирайте при партийния си секретар у дома!

129

преди 15 години

ДО ВСИЧКИ КОИТО ХВАЛИТЕ КОФТОФФ КАТО СПАСИТЕЛ ПО ВРЕМЕ НА ИНФЛАЦИЯТА - ГЛУПОСТИ !!!!! ИЛИ СТЕ БИЛИ МНОГО МАЛКИ ИЛИ СТЕ ХЕПТЕН ЗАДРЪСТЕНИ! ТОЙ НЯМА НИКАКВА ЗАСЛУГА - ИНФЛАЦИЯТА Я СПРЯ СТ.СОФИЯНСКИ,КАКТО МОЖЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ И ВСЕКИ ДРУГ ПРОСТО СПИРАЙКИ РЕ-ФИНАНСИРАНЕТО НА ТЪРГОВСКИТЕ БАНКИ! АНАДЪМУ ???

128

рязан

преди 15 години

56. - 22.11 21:42 - ДО 52От: %МЪЛЧИ *** ОСР***Н , ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМАТЕ ПОБЕДА С БКП НА ИЗБОРИТЕ ! ВЪН *** ОТ БЪЛГАРИЯ - КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДИ !а бе *** мрасен, *** си махни червото между краката.... нито един *** не коментира че не му харесва, май на теб не ти харесва и както си казал кат не ти харесва се махай, ако има изобщо на къде....... заради такива като теб не се развива полтиката на БГ, докато не си махнете измисления проблем с турците, ще си останете жалки, и за запека който те е хванал ли са виновни *** ...да те е.. в комлексирания червей

127

преди 15 години

ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА-НЕ СЕ ХАБЕТЕ С ПАРТИИ И С ГЛУПОСТИ.БЕЗПОЛЕЗНО Е.НИТО ДСБ,НИТО БСП.ДПС.АТАКА.ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ В КИРЕЧА,НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ

126

преди 15 години

Тука имало много *** бе.Добре,че сте малко,защото ДСБ отново няма да направи нищо на изборите.Това са последните издънки на обществото.