48

До унижавам русифили

преди 2 месеца

ГЕРБ имаше правителства 12 години Къде ти е Шенген,къде ти е Еврозоната,къде са ти развитите сектори?Само " постна" пица и корупция.

47

Гербер

преди 2 месеца

До на баце. Баце МОЖЕ да спазари правителство, но НЕ ИСКА да сглобява КАКВОТО и да е правителство, само за да го има. И да падне след няколко месеца като правителствата на променливите.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Мда, ще ходим на избори и ще падне активността още...

45

Гледна точка

преди 2 месеца

До съставянето на правителство. Съставянето на правителство НЕ Е отговорност САМО на спечелилия изборите. Защото той няма 121 депутати. Което означава, че и ДРУГИТЕ партии трябва да поемат своята отговорност.

44

До 36

преди 2 месеца

Като са с68 депутата да не се правят на победители.Никой не ги иска,даже и ДПС.Остама им един Шишо.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Не искат парламент без мнозинство. Това си е почти диктатура.Е няма и да има. Отдавна България е готвена за референдум за президентска държава.Плана върви добре.Няма парламент ,няма партии ..достатъчно се изложиха Дали не е нарочно?

42

А,бе защо

преди 2 месеца

Се правите,че не са ви ясни нещата.Борисов и Шиши бутнаха сглобката ,защото си мислеха,че могат да управляват сами.Шиши трябваше да осигури 41гласа,а Баце останалите 80.Борисов щеше да е премиер,затова махна Мария Габриел,която му беше от най- верните хора в ЕП.В интерес на истината Пеевски спази обещанието си и осигури 41+4 депутата,но Борисов не получи заветните 80 депутата.Затова беше скандала между тях.

41

Гражданин

преди 2 месеца

Тези имат някаква уникална фиксация в Борисов и Пеевски. Дали не са забравили много бързо кой е първи и втори на изборите и кой се срина главоломно?

40

Изнервен

преди 2 месеца

Промяната са най-ретроградното образувание в българската политика. Май не подкрепят нищо друго, освен парапет.

39

Кирилена Парапеткова

преди 2 месеца

Кирчо прибирай се бързо че имаш да сменяш памперси а може и на парапета да ме хлъзнеш!

38

До 36

преди 2 месеца

Ти отричаш ролята на опозиция?Това да не ти е социализЪма? ГЕРБ тогава да върнат и член първи и да си управляват вечно.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Хора, не разбрахте ли че не искат парламент ако не е с мнозинство?Никоя партия не иска защото са с дупе на оръдието .Лесно е да скимтиш как другите са виновни. Ако се осерът и сега а лапат пари е време да ги пометеме на площада за да зацепят че ни писна.

36

Анонимен

преди 2 месеца

10% за влизане в парламента ТАКИВА като чалгари величави бсп *** при шарлатаните ВЪН само грабите българите

35

Анонимен

преди 2 месеца

Само не повече от 120 депутати, без заплати и субсидии може нещо да помислят и за народа!

34

Анонимен

преди 2 месеца

И как с 68 депутата да се направи правителство и със саботьори в парламента ХОРА които не искат да работят нямат място в парламента ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ГОЛЕМИ ПАРИ И СУБСИДИИ ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ

33

Гласуването на

преди 2 месеца

Правителството на Галчев беше крах за ГЕРБ и персонално за Борисов-нито един глас извън ГЕРБ и депутатите на Пеевски."А" отборът на ГЕРБ,"Дрийм тийма" на Борисов отидоха за курбан на сараите.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Президентска република е най лошия вариант. С нашия манталитет ще станем като Куба или Венецуела.Ем бедни Ем безправни. Ама с тия партийни золуми .. ниготвяр за това.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя вече се е напил и започва да чупи шишета и чаши )))

30

Анонимен

преди 2 месеца

ццц, на гнома така му се искаше да се цопне още веднъж в кацата с меда....язък....

29

да

преди 2 месеца

нищо не става от вас - и ч.еп за каца!....ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА трябва да поиска тоя народ, чатал на врата на 240 хрантутници и дерибеи...иначе ще си измрем като червеи...