25

До 15

преди 2 месеца

Извинявам се, ако съм засегнал някого. Очаквах, че хора с по 20-30-100к и нагоре доходи получават информация за новините от Reuters, CNN, Euronews ...

24

Анонимен

преди 2 месеца

Е що така бе & Тиквата А 1 години открадна 89 милиарда, пък половината пенсионери били на минимална пенсия?

23

Исторически парк

преди 2 месеца

До Анонимен 20 А бюджетът трябва да е 500000 милиарда нали?

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11 - Дамм, прав си, на всякакви измислени хвалипръцковци, IT-та и работещи за 10 пъти над осигурителен праг, чиито родители карат нови коли и обикалят чужбина, им личи от км, че не са такива. разбира се, че има и такива хора, не са много, но не се хвалят по разни сайтове. Тия, дето пишат, са размечтали се.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 17 При комунизъма стабилно си беше мизерия отвсякъде.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Минималната пенсия отдавна трябваше да е 800 лв, а МРЗ- 1600 лв. Но 13 год. ГЕРБ забиваха доходите в дъното.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Куба, Турция, Венецуела, Русия, Киргистан, Казахстан, Азербайджан пенсиите и заплатите доста по-ниски от България, но както каза един турски циганнин "Тюркието е нумер едно уа, сичко евтину уа" даже не е евтино, в Китай по-качествена стока от турската е двойно по-евтина и доста по-качествена, ама откъде да знае турския циганиннн Метин и брат му Нури, ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ И НА ТУРЦИТЕ В БГ И НА МАНГОВЦЦЦИТЕ КОЛКО ВЕЛИКА ДЪРЖАВА Е СВИНЯТА-МАЙКА ТЮРКИЕ

18

Анонимен

преди 2 месеца

2000 не са достатъчни за живот.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ето това е стабилността на Костя и Пеевски, на алабалик Киро и бате му Боко. Стабилно ли вие като комунизъма? Това е защото все същите комунисти-кава ли като агент Трифонов ни управляват вече 35 години.

16

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8 А как е в россия, куба и венецуела копейке? По колко са пенсиите?

15

до 11

преди 2 месеца

Е в това ти е грешката. Че мислиш, че хора с по 20-30-100к и нагоре доходи не четат новини. На тебе това ти е мечтата и така си устроен. Дай там да взимам едни пари и да не се интересувам от нищо. Затова и ще слугуваш за 3-4к или там колкото взимаш цял живот. Защото си с нула заинтересованост ;)

14

2001 също е над 2000

преди 2 месеца

но като махнем 24% осигуровки и данъци, оставаш с ~1500, което е 50% повече от чиста минималка, което за нищо не стига, като сложиш ток, вода, храна, интернет, телефон, гориво и си на нула, даже на минус. Това е основната разлика, хората живеят в реалността, а политиците в статистиката.

13

ДО 5

преди 2 месеца

АЛБАНИЯ,МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ СА С ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ КОЛКОТО АЗ СЪМ КИТАЕЦ, ДАЖЕ ПО-СКОРО АЗ ЩЕ ИМАМ НЕЩО КИТАЙСКО, НЕ ДРЪНКАЙ ГЛУПОСТИ И МАЛКО ФАКТИ СЪРБИЯ БВП 65 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПРИ 7,1 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, БГ 107 МИЛИАРДА ДОЛАРА БВП при 6,6 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, КАК СА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИТЕ, В АЛБАНИЯ И МАКЕДОНИЯ СА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ ДАЖЕ, ДАЖЕ НАД 2

12

до 8

преди 2 месеца

Ходи слугувай в склада на Лидл и стига с тия русофилски опорки, много моля! В Сомалия един пенсионер взима между 8 и 12 долара на месец, а нашите бедни ТКЗС-ари, за които изобщо не ми пука, защото докараха със снишените си главици държавата до руска губерия и просешка тояга, мятат десетки хилядарки през терасите!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Аз, ако работех за 7 пъти над максималния осигурителен праг нямаше изобщо да знам, че съществува сайт, наречен dnes.bg.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Реално тия с минимална пенсия са най на далавера. Те взимат повече отколкото са внасяли. Крадат от другите.

9

до 3

преди 2 месеца

На същото мнение съм. Не ме интересува изобщо разни аутсайдери, които не са си плащали осигуровките, но живо ме вълнува защо максималният праг на пенсия е толкова нисък. Това не са нормални пари. Кой може да живее с 3500лв. на месец или колкото са това?! Родителите ми са също пенсионери с максималния праг, но работят на по 2-3 места (интелектуална работа, разбира се), за да си карат новите коли и да обикалят света, което трябва да прави един пенсионер.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Що така подскачате бе колеги ? Нали сме в евроатлантическия Рай , или сме в сомалииската реалност ?

7

Анонимен

преди 2 месеца

и моите родители вземат около 3 000 лв пенсия, който както се е осигурявал, а за турският изселник по-долу, в Турция населението е работливо, но бачка за смешни пари и затова има 10 милиона гастербайтери в Германия, по 3 милиона във Франция, Англия Испания, над 1,2 милиона в Белгия и над 1,5 милиона в Холандия, но няма значение, вие хвалете Турция колко е напред, ама са трагедия, ТУРЧИН ТУРИСТ ИМА АМА ЕДИНИЧНИ СЛУЧАИ, МАСОВО Е ГАСТЕРБАЙТЕРИ

6

Мдааа...сравнете:

преди 2 месеца

811 595 души са с минимална и под минималната пенсия.....82 926 възрастни вече могат да кажат, че получават над 2000 лв.