171

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Ааааааааммаааа много ми мирише на кръстоносен поход на север и на джихад на юг, а докато се карат кръстоносци и полумесец синагогата печели! А може ли ООН и Трибунала да "им го турят" популярен фразеологизъм като цяло имаш превод от сорта на : Айде без такива! В кой век живеете бе? А ние да сме простите овце за доене, дране, клане , ама не сигурно в тоя ред!

170

Интересно

преди 2 месеца

Загубилият, в каква посока ще бяга?

169

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Ааааааааммаааа много ми мирише на кръстоносен поход на север и на джихад на юг, а докато се карат кръстоски и полумесец синагогата печели! А може ли ООН и Трибунала да "им го турят" популярен фразеологизъм като цяло имаш превод от сорта на : Айде без такива! В кой век живеете бе? А ние да сме простите овце за доене, дране, клане , ама не сигурно в тоя ред!

168

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

*** много ми мирише на кръстоносен поход на север и на джихад на юг, а докато се карат кръстоски и полумесец синагогата печели! А може ли ООН и Трибунала да "им го турят" популярен фразеологизъм като цяло имаш превод от сорта на : Айде без такива! В кой век живеете бе? А ние да сме простите овце за доене, дране, клане , ама не сигурно в тоя ред!

167

Анонимен

преди 2 месеца

Това над главата му рогца ли са?! Много, ама мънички.:)

166

Славчо

преди 2 месеца

*** и прасетата на доган се оядоха и станаха нагли, но хубавото е че всеки рано или късномси сърба попарата... обикновенните турци са поднстрой... много неприятен тоз

165

Анонимен

преди 2 месеца

Както казва почетния, живеем в интересни времена! Турция, Евро шампион!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Сокола отлюспи Шиши, Мама ще поръча убийството на един почетен лидер.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Изборите в Иран са по-важни!

162

Анонимен

преди 2 месеца

Мравояда няма ли пак да прави десант там. Всички проблеми започнаха преди 4 години, когато Доган покани там само БиБи и Кордела. И нашия се обиди, че не е поканен. Или сега разчита на скута на Пеевски?

161

Сокол от Росенец

преди 2 месеца

Спешно!!! Спешно наемам лодка за нощна разходка до Москва. Еднопосочно! Спешно!!!

160

Страх, баце

преди 2 месеца

Рогата му много малки и рошави хахахха

159

Анонимен

преди 2 месеца

Делянчо така и не разбра, че ДПС не са европейска партия. Доган, като агемт Сава командва парада на червения площад пред путин.Доган беше за големия първанов шлем. ДПС го играха европейци в 49 НЦ, защото ГЕРБ и ПП/ДБ имаха мнозинство и можеха да ууправляват. Сега в 50-тото не е така и ДПС си показаха путинските рога. В ЕС са при либералите-джендърите, Но електоратът на ДПС не е джендърски. Това е отново политика на ДПС да съсипва Европа подкрепяйки джендърска политика.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Да не са го въртели в пералнята?

157

Анонимен

преди 2 месеца

ИЦО КЪДЕ СИ С ЛОДКАТА И ТВОЯТ МИРЧЕВ ЗАЩО НЕ АКОСТИРАТЕ НА РОСЕНЕЦ ЛОДКАРИ ЛЪЖЦИ НАГЛИ АЛЧНИ

156

Ентропия

преди 2 месеца

За последните 4 години местните турски феодали са дали най-малко 360 млн. лева за организиране на купения вот. Същевременно политическата нестабилност пресуши корупционното море от обществени поръчки. Местните феодали усетиха всичко това с намаляване на нулите в офшорните си сметки. Султанът от Росенец все така очаква от васалите си, месечните постъпления в собствената му хазна. Феодалите са бесни.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Фотографът умишлено ли е търсел този ефект от фона зад главата на Доган? Сякаш има израстъци над темето.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски почна да ме кефи - разцепи партията на тypчолята! Xxaxaxaxa! Давай, кашалот - с тебе сме!

153

Анонимен

преди 2 месеца

В днешно време ВАРЕНЕ НА РАКИЯ В ПОЛИТИКАТА. Първо трябва да изкараш ПЪРВАКА (Отровният МЕТИЛОВ МЕХМЕД МЕСТАН РЕЗАК ДОГАН ТЮРЛЮК АЛКОХОЛ) след това треба да изкараш това що се ПИЕ - ДОБРОТО - ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ - ПЪЛНА ЧАША ДНЕС СЕ ЛЕЙ РАКИЯ НЕ ОСТАНА... пееш в ХОР изкарваш ХОРОТО, ПРАВИШ БЪЛГАРИЯ, а това ЩО ОСТАНЕ - ИЗОПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ го даваш на КОМСОМОЛЦИТЕ да си хранят Човешкя Чревен Комсомолски Метил дето прави РАКА на ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО и ще изчезнат от Божествените Български Земи!

152

Боби

преди 2 месеца

Пеевски премиер. ДПС вземат втория мандат. Кой ще подкрепи правителсво на Пеевски?