58

Анонимен

преди 1 месец

Векове балканците сме били част от Отоманската (Османска) Империя . Падало е такъв "джумбиш " с местните жени ОТ ВОЙНИЦИТЕ , че дали хората родени след това по етнос и ДНК не са ....ТУРЦИ ???? По идеология може да си избереш какъвто си искаш да се самоопределяш , по ДНК няма как да промениш произхода си!

57

Анонимен

преди 1 месец

Те нищо немат макетата като история, всичко се основава на България, която си присвояват за своя, само гърка Александър Велики как се вписва в измислената и исмучена от пръстите история, не е ясно :)))

56

expert

преди 1 месец

Батеее, тая бабушкера сЕляновска е по-зле и от Бай дън ! Говори точно като във вица на д-р Емилова, " Извинете имате ли гирички? - "Не госпожо", " а имате ли дреги спортни уреди?", "Не госпожо, това е магазин за алкохол и цигари !", и сЕлянска казала - "Е , господ ми е свидетел че исках да спортувам, но....АЙДЕ дайте една бутилка уиски !!", хахахаха

55

Анонимен

преди 1 месец

Запознах се с един северномакедонец, женен за нашенка от Русе и говорихме по темата. Учил е история в София и въпреки това, е вярвал че нашата история е фалшива, понеже знае как е фалшифицирана югославската. От скука, записал археология и каза: като тръгнахме по разкопки, всичко си дойде на мястото. Нямаше дупки от по 1000 години, едва тогава осъзнах какъв съм и какво става у нас. Не си мислете, че ще отворят Уикипедия и ще се събудят българи, там 100г. и 5 поколения са промивани жестоко.

54

32335445

преди 1 месец

Какво е България днес? Аз ще ви кажа, като човек, който доста е обиколил - България е едно от добрите места за живот на нашата планета. Дори вече в ЕС сме от добрите места. Ниска престъпност, що годе запазена човечност, достъп до образование и здравеопазване, ниски нива на миграция, хубава природа, добро съотношение на доходи-разходи. Ако на някой му се иска България да е зле - не, не е.

53

Реалист

преди 1 месец

Тия тъпо се надяват джнедърите в ЕС на насилят или подкупят България и Гърция да ги пуснат в ЕС.

52

Анонимен

преди 1 месец

Другарко Силяновска, броят на "македонци" доказали Българските си корени с документи и взели Български паспорт е впечатляващ...около 160 000 до момента....те къде се изгубиха във вашите стъкмистики??? Как ги определяте вие, защото те очевидно се определят за Българи!!!

51

32335445

преди 1 месец

Тия са невероятни ***. Изобщо трябва да спрем да им обръщаме внимание. Там и полковник Марков би бил наистина като Аристотел.

50

Всъщност...

преди 1 месец

Щом наистина нямало българи в РСМ ... АМИ АНУЛИРАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПАСПОРТИ. И нека тия които се смятат за българи и си искат българския паспорт обратно, да изпращат по едно протестно писмо до другарката Селяновска че укрива етническите българи в страната и умишлено не ги вписва в конституцията на РСМ. ЛЕСНО Е ..... Какво чакат нашите политици ?

49

убаво

преди 1 месец

хубаво, е почакате 20-30 годин за европската уния

48

Даже са прави

преди 1 месец

Българите в Македония си признават, че са българи история, език, народност итн., но не желаят да имат общо с България! И са прави! Вижте какво е България днес и се запитайте сами! Управление на страната от мафиози с всички следващи последствия от това! Никаква промишленост, индустрия, селско стопанство, медицина и население с почти 3 млн. в чужбина от бивши 9 млн.! Избори с 25-30% участие! Легитимност - какво е това? Това е накратко съвременна България - културна дистопия!

47

Анонимен

преди 1 месец

Спрете издаването на български паспорти от тази територия.

46

мдаа

преди 1 месец

БЮРМ-ци ако продължават така, че бъдат разделени от Албания. Последната след време става член на ЕС (ако все още го има) и голяма част от населението на БЮРМ ще вземат албански паспорти. Останалите ще напират за български и по вардарско ще останат само шепа сърбомани.

45

Петът

преди 1 месец

Ама сВиляновска, вие може да си интерпретирате и да си бълбукате денонощно каквото си искате, но нас българите вашите простотии не ни интересуват. Знайте си мястото!

44

Той

преди 1 месец

Когато македонец поумнее, става българин.

43

Анонимен

преди 1 месец

Ако НАТО и ЕС се разпадне, потомците на Ал. Македонски ще са първите, които ще нападнат България и лошото е, че може да победят. Който не вярва да си представи възможността за мобилизация на себе си.

42

Анонимен

преди 1 месец

Да се присъидиняват към Сърбия, хем антички, хем сърбета, хем наследници на Александър Велики, който е грък :)))

41

Истината е

преди 1 месец

Че македонците са си българи през едно поколение. Чв маледонскоя е диашект на булгарския. Че Македоноя е област от България. И няма нищо общо демокрация, фашозъм или каквото си мъмрят там. Територията е наша. Въпрос на време е, да си я вземем.

40

Анонимен

преди 1 месец

Не че някой е очаквал нещо друго от тия освен да се правят на умни

39

Анонимен

преди 1 месец

Най доброто решение да им вдигнеш ветото и да ги оставиш сами да се оплитат в лъжите си.Докато не вкарат българите в конституцията няма крачка напред!Няма как да обясниш как 200+ хиляди са с бг паспорти който доказват български корвени!Сега и те не знаят как да процедират и скоро албанците ще са 1ва политическа сила там