126

Анонимен

преди 3 месеца

Пак на урко-зомбтата им се привиждат руснаци и русофили, защото толкова им е акъла на осмокласниците и за тях всичко американско е ТОП ,е и на село така мислят,щото Асвалт паша им оправи пътя не че е нямало и качествен някога ,ама нямаше кой да контролира парите за тия пътища и беше куче влачи рейс,а колко е качествен тоя път е друга бира

125

До 134

преди 3 месеца

И какво ще стане като се превъоръжиш с тези самокети? Същото ксто сега-нищо

124

МНОГО ДОБРЕ

преди 3 месеца

Оправя ми се настроението като чета тук разни руснаци и руснакопоклонници . Значи сме на прав път !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Представям си какво ще бълват когато се превъоражим с тези самолети .

123

Анонимен

преди 3 месеца

До129. Не е така . Шведските самолети бяха без военно оборудване . И президента го знаеше , но не се разгласи на обществото . След като се разкри истината за тия самолети се млъкна . Това беше ход да се трупа топката в празно говорене и харчене на пари от яслата без отговорност

122

...

преди 3 месеца

ми още навремето в египет се виде че миг и су са мнооого зле срещу F! даже си спомням тогава руснаците казваха, че това е така щото те египтяните и сирийците нямали опитни пилоти! И руснаците изпратиха учителите в египет тогава! Та се бият срещу F и като почнаха и учителите да ги свалят и се виде кое как е! Така, че не съм го казвал ама пак ше го повторя! рашистан никога не е можел да се противопостави на САЩ и НАТО! Нито по технологий нито по производство! Това е реалността!!!

121

Каракончаня

преди 3 месеца

Още си чекам комисионната за тези чертежи. Човеко зе парите, вика чекай малко и отиде...

120

Анонимен

преди 3 месеца

Много ви е на хартия ферарито, обаче. Пътят поне е наличен и върши работа. А другото е една картинка, пусната по него като излишна харийка.

119

.....

преди 3 месеца

Спомням си преди години може би 5 г. нашите се чудеха кой самолет да изберат ф-ката или грипен при положение че грипените са къде по-нови модели и по-евтини и по-добри показатели.Но нашите умни глави за да угодят на американските си приятелчета избраха ф-ките.Имаше дискусия по Тв. и жената която уреждаше сделката на грипените се хвана за главата!Но това е положението ще ги чакаме тези ф-ки дано не ръждясат докато дойдат!

118

.....

преди 3 месеца

Всяка техника си има ТТД при самолетите например колко двигателя има ,колко км.може да мине с един резервоар,какъв заход прави,каква е мощноста на двигателите,какво може да носи като въоръжение ,колко км. е тавана му на летене коло е макс, му скорост колко маха и др. неща.Решили те да обновят старата му електроника с нова по таблото му и нова навигация и давай продавай там на балъците българи.Все едно на един голф-2 да му сложиш табло от Порше и да кажеш ето стана Порше!

117

така е

преди 3 месеца

Еф-ката е прахосмукачка. Затова сега графа го ремонтират за милиони и когато (ако) дойдат нашите еф-ки ще могат да излитат и кацат само там. Една ракета там и летището става неизползваемо, а самолетите ти няма от къде да излетят и кацнат. Докато Грипен може да кацне на магистрала даже.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Урко-зомбитата пак се размечтаха. МиГ 29 свали от въоръжение Ф-18 ,след като в НАТО попаднаха няколко бройки от ГДР,е оказа се Ф-18 , които тогава беше основния самолет на американците нищо не може да направи срещу него.А в Русия отдавна вече не се ползва МиГ 29,защото е остарял и има много по-модерни СУ-та

115

Анонимен

преди 3 месеца

Преди излитането пистата се минава с прахосмукачки. Кат дое у нас ше има работа за комуналните.

114

Бай Иван

преди 3 месеца

Преди 6 години платихме едни чертежи, нещо не са дошли още, май сме платили за покрайнината самолети ;)

113

Ха

преди 3 месеца

Украйците пуснаха виц че вече бил използван ф 16 в Украйна,но не казват какво е станало с него.

112

Факт

преди 3 месеца

Това е Миг- 29 от сащ.Но по скъп.

111

До 131

преди 3 месеца

Самолета е платформа за оръжие и електроника, реално последните 20 години няма нищо ново в аеродинамиката и самолет модел от преди 30 години с читава електроника върши работа, проблема на ф16 е, че е кспризен и скъп за експлоатация, да не говорим че като платформа, нашите ще са без високоточни бомби, а само с свободно пускани, демек не е точно многоцелеви, а нашите са такива, защото САЩ не свалиха цената, цената на една ракета за тоя самолет е към 1млн $

110

Ти пидер

преди 3 месеца

До Я пидер ... Ти пидер патамуща си пидер а не щото си руски. Свърши ви прайда и налазихте медиите. Да не закъснееш за часа си по епилация?

109

Я пидер

преди 3 месеца

патамуща я руский

108

.....

преди 3 месеца

Наскоро даваха кога е сниман култовия филм ТОП ГЪН с Том Круз 86г. там самолетите бяха Ф-15 И 16 смятайте за какво става на въпрос.Ама те били модернизирани,то хубаво ,но те си имат ТТД ,които вече не отговарят на съвременните изисквания във въздушния бой.Искали хубави и чисти писти,ами то тук в Бг. магистралите ни не отговарят на тези изисквания бе,само неравности,кърпежи,дупки!За една бойна техника не е присъщо да е капризна и трябва да работи при всякакви условия!Американска му работа!!!

107

Анонимен

преди 3 месеца

Ф16 Каца на Немска магистрала и Самолетоносач това че в Русия дори немогат да асвалтират едни 845 метра си е проблем на некомпетентните негодни за нищо много хромозомни блатни руски ***