92

Хоши Мин

преди 3 месеца

Путин ще ги накаже и двамата.

91

Да бе, да!

преди 3 месеца

А на Орбан изпълниха ли коронният номер на Комикът - да пуснат сирените на противо-въздушната тревога и да го завлекат в някое бомбоубежище :) Съмнявам се Орбан да се върже на детските номера на Комикът.

90

хе хе хе

преди 3 месеца

Зеле ще го сготвят началниците. Няма как, то това му е предназначението, в края на краищата:)

89

Shark

преди 3 месеца

Орбан призовава, ама нарежданията от презокеанския дядо са други. А той дава зелено, за да се купува бело, коли, имоти и прочее.

88

Василев

преди 3 месеца

В Киев цените на хранителните стоки са по-ниски отколкото в ***, нищо че там хората водят война!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

87

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя защо не помоли и *** да работи за това

86

Орбан Поредният

преди 3 месеца

Предател!

85

Редник Раян

преди 3 месеца

Зелените Чорапи кога ще отскочи до Киев.Зеления ще го разжалва от Генерал на Редник.

84

Зозо

преди 3 месеца

Копейкиии, я кажете къде другаде освен в БРИКС още се ядат змии, гущери, кучета, котки, прилепи, паяци и насекоми? Смешни сте :)))))))))))))))))))))))))))))))) само в Китай, Амазония.... и вашата родина Рашка - канибализъм. Ай сиктир!!!!

83

Малко иконмика

преди 3 месеца

До Зозо - Брикс е Китай. Е и Русия, Индия, Бразилия, Южна Африка. Русия е страната с най-голяма територия и най-мощни ядрени сили, Китай и Индия са с най-голямо население и двете водещи икономики в света. Брикс не заслужава и най-малко внимание. Дайте новини за Зеленски, героят водещ народа си ( е, той малко се е разминал с украински родители) към щастие и прогрес, към един по-хубав свят - там на небето!

82

Куку

преди 3 месеца

От Киев за три дня,моля ви се спрете за малко да съберем нови ват....и!Не моа

81

Костадинов

преди 3 месеца

Той е проруски настроен,ще си тръгне ли жив.Лидера на Възраждане в началото на войната бе пленен от Хохлите, и само това че е депутат и има имунитет го спаси от обесване.

80

Копейка

преди 3 месеца

До Анонимен "и какво общо има БРИКС със Саудитска арабия бре копейка?" Ами член е на БРИКС, бе грантаджия.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Наистина от държава като Украйна няма никакъв смисъл, тя създава проблеми както на изток така и на запад. Най добре е да се подели и претопи, въпреки че те ще създават проблеми където и да са.

78

Еха

преди 3 месеца

Русия съобщи че са "купили" от украйнски бойци,цяла балистична ракета за установка HIMARS и сега я разучават зада може да унищожат по добре подобни ракети и системи.

77

Справедлив за кого?

преди 3 месеца

Мирът, който Зеленски счита за справедлив за Украйна няма да е справедлив за руското население на Донбас. След осем години гражданска война в Украйна руското население на Донбас вече не иска да живее в една държава с националистите от Киев. Те имаха право да се отделят с референдум от Украйна така, както Косово (даже и без референдум) се отдели от Сърбия. Международното право значи нещо само ако важи еднакво за всички.

76

До 72

преди 3 месеца

Право казваш. Примерно в Иран хората си живеят с по два долара на ден и са страшно щастливи.

75

Баси!

преди 3 месеца

Замислих се кои са идолите на нашите атлантици. Боко, Киро, Делян, Зеленски, Урсула фон дер ***, Макрон, Шолц, Натанях и разбира се, Байдън. Че то един нормален няма между тези идоли, бе. Може би само Боко и Делян. Баси!

74

Я виж ти!

преди 3 месеца

До Зозо Хората в БРИКС живеят с под 2 долара на ден - Аз не знаех, че Саудитска Арабия го е закъсала толкова яко.

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Цимент - Орбан е отишъл в Киев вожд на страната-председател на ЕС, каквато Унгария е от вчера