304

IQ 3.14

преди 3 месеца

До До 310а помниш ли как виктор цой пееше за кукушката дето брои колко им остава на новобранките от девета рота?

303

сега...

преди 3 месеца

....Америка е единствената велика суперсила в света! И така ще бъде в следващите 4-5 века. Каквото Америка реши, това ще става в света. Нема лабаво!

302

До 310

преди 3 месеца

Бе то и Грузия беше почти в Нато ама 2008 ...Както и да е помня кадрите с авганците по крилата на самолетите. Ааа по назад във времето САЩ защитаваха Южен Виетнам, апосле има снимки на претъпкани кораби с Виетнамци бежанци така че чакайте защита от НАТО и САЩ

301

IQ 3.14

преди 3 месеца

До До 302ако не са сащ, латинска америка да са измряли от глад и болести. буквално. виж си напиши домашното.

300

Анонимен

преди 3 месеца

А Ради дали целуна ръка на Диниил или беше Даниил или Даниел или беше Данииел

299

До 302

преди 3 месеца

Като нямаш доводи обиждаш.Хайде като си такъв идеалист и обясняваш че никой няма право да се меси в делата на друга държава, обясни моля ти се умнико какво правят щатите с Либия,Ирак ,Иран, Сирия,Венецуела,Панама да продължа ли да изброявам и това са страните с директен натиск ,а знаеш ли какво е в Нигерия, и изобщо няма страна с петрол в която американците да не са си наврели алчни ръчички. А ,ти си повтаряй като папагал че Путин ти е виновен за всичко.

298

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Тозиза кво? инж. балкански си го натиска на робия. още една емигрантска вълна и нема да остане персонал с квалификация да пусне и да дигне на жп прелеза бариерата. тогава, като останат само първобитаци и добронадеждни, нещата ще си дойдат на местото.

297

Анонимен

преди 3 месеца

До дообрее - Ама никой с нищо не ти е длъжен. НАТО не са длъжни да им пука за теб, а само да си изпълняват нещата от договора им с нас. Засега ги изпълняват. В бъдеще не знам. Питай някоя врач_ка. Звучиш така, все едно си мислиш, че на Русия им пука за българите. Ами не и на тях не им пука, а и не са длъжни да им пука. Проблемът им обаче е, че и договорите не си спазват. Имаха договор с Армения и видяхме доколко ги опазиха от азерите. Имаха договор с Украйна и него не спазиха.

296

Реалността е важна

преди 3 месеца

До Анонимен 306 Украйна де факто е в НАТО - получава помощ от натовските държави и повечето от тях подписаха двустранни споразумения за отбрана с нея. Със сигурност е по-натовска държава от България, водена от продажни руски наколенки. И със сигурност е много по-кадърна във военно отношение от половината страни в НАТО. На кой му дреме дали формално всички страни са подписали, важн е релано какво се случва.

295

Този

преди 3 месеца

Този колониален болшевишки фашизъм, трябва да бъде спрян със всички сили и средства сега. Утре ще бъде по кърваво и разрушително. Комплексарите на Путин, да са под сериозна наистина желязна завеса. Да са там до прочистване на фашистко болшевишката им съзнание. Като резерват за ***.

294

IQ 3.14

преди 3 месеца

До yaba daba dooне думай о секундах с висока, свистящия. ние си знаеме разчетите. ти си тоя дето пуска през крачола като свирне сирената.

293

страшно шубе

преди 3 месеца

седи дома и нacиpайВсички русофили са еднакво смешни, правят се на големи мъже, смеят се на еврогeйcки съюз, на кpавари и т.н, но като стане въпрос да докажат че са мъже и им притреперват мартинките....

292

Анонимен

преди 3 месеца

"Добре бе нямам висше но защо мисля ,че ако Украйна влезе в НАТО войната ще бъде към НАТО !!!!!Демек към всички страни членки в НАТО .Така ли е" - В НАТО не се приемат страни, които в момента са във война т.е. докато войната не свърши, Украйна няма как да влезе. Кой има най-голям интерес Украйна да НЕ влезе в НАТО? Като си отговориш на този въпрос ще си отговориш и на един друг. Кой има интерес войната да продължава... :) ... За отговорите на тези въпроси висше не ти трябва, само малко акъл.

291

До Радев

преди 3 месеца

Чакаме апокалипсиса. Ако някой остане жив, почва да строи на ново. Ако не, още по-добре. Няма хора, няма проблеми.

290

дообрее

преди 3 месеца

На НАТО им пука само за Запада. Не мислете, че им пука за *** като българи, украинци, румънци...., ние сме им пушечното месо, което да отслаби Русия. Зеления подписа , че украинската земя може да се продава и а погасява кредити като начин за разплащане. Украйна, ще намалее и като население и като земя. Ние сме следващите.

289

Анонимен

преди 3 месеца

Радев не е наясно и затова няма да годи на срещата на Нато в САЩ.

288

До малоумник 298

преди 3 месеца

Никой не може да нарежда на съседа си къде да членува и как да развива страната си. Още по-малко нациста Путин. Понял?

287

Еха

преди 3 месеца

Същински Тодор Живков, същите глупости говориш. Каквото му спусне Путин, това повтаря. Да премахнем фашизираните русннаци от България и света. А Путин Радев, ще си ходи скоро. Ако не го изхвърлим при Путин.

286

Анонимен

преди 3 месеца

Те укрите ги управлява назначен от НАТО наркоман без избори без нищо.Ловят ги като *** по улиците и ги карат насила към фронта,имали право да решават.Радев или е получил слънчев удар или яко се гаври със журналята.

285

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна няма как да влезе в Нато нито в ЕС дори. Залъгалки са това. Дъвки.