95

Do 104

преди 3 месеца

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Де е САЩ, де е Рассия. Вече целият свят видя "непобедимата" им армия, която 3 години пълзи като костенурка със супер-дупер СеСеСеРейските технологии на една загинала и загиваща за втори път държава.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Това е пълен абсурд. Все едно хиената да отмени господството на лъва. Това са невъзможни неща. Света не работи така.

93

Христо Христов

преди 3 месеца

До 92 " А в България 89та не извикаха танковете..." - никой не е и смятал да ги вика. Това си беше акция на посолствата.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно ме няма да може. То само с копиране и хитруване не става да изместиш хегемоните САЩ и Русия. Тези две държави имат най силните армии и е невъзможно да бъдат изместени.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Индийски премиер Нарендра Моди е на посещение в Русия на 8 юли. На Изток отдават голямо значение на символите и е повече от символично, че Моди ще отиде първо в Москва след преизбирането си.

90

Малчик ГЕЙ

преди 3 месеца

Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени.Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Путин е ГЕЙ, а русоFилистиците са хомосексуалисти.

89

Филип Киркоров

преди 3 месеца

Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Путин е ГЕЙ, а *** са хомосексуалисти.

88

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Аз си банкирам с биткойни тея още дедоларизация сънуват.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Автомобилното изложение в Китай, Шанхай, има клипове в ютюб. Японските и немските концепт презентации определят бъдещето на автомобилната индустрия! Момчета, много сте закъсняли с концептите, всичко това на вашите концепти за бъдещето китайците вече го продават тук днес като реални автомобили, разходете се и вижте моделите по китайските павилиони, ставате смешни.

86

Христо Христов

преди 3 месеца

До 94 "... лустрацията е това, което липсваше тогава..." - можеше да я има, ако (евро-) атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов не бяха подкрепили Андрей Луканов и БКП. Гласувайте за евроатлантизма на Луканов!

85

Наблюдател

преди 3 месеца

Докато има такива заблудени като номер 92 които защитават и възхвалят диктаторски режими като русия и китай, България никога няма да се оправи. Тези трябва да са забранени и изринати от страната.

84

Христо Христов

преди 3 месеца

До 32 Xinzuo-са марка китайски ножове които конкурират японските и шведските в сегмента 40-80 евро.

83

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с девеесе и първа, какво става с девеесе и първа? Защо всички спряха да говорят за границите от девеесе и първа. Зеленски изведнъж забрави за девеесе и първа а вика, че имало много жертви.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Китай нямаше да бъде това което е сега, ако не беше Тянанмън когато извикаха танковете да дойдат - брутално, жестоко, кърваво. Но милиони, ако не стотици милиони живота в Китай бяха съхранени. А в България 89та не извикаха танковете да дойдат да размажат няколко стотин жълтонасрани паветници, и резултата е налице: за 30 години демокрация 2 милиона измряха, а други два милиона отидоха да слугуват и да пpocтитуират на богатия западняк.

81

Истината

преди 3 месеца

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

80

Анонимен

преди 3 месеца

На Китай му требе още много време да се нау4и да води воини да прави преврати да граби да изнудва васалите си <....

79

Николай II

преди 3 месеца

По коментарите си личи, че не сте икономисти. Т.е., сиреч, с други думи казано, не разбирате тая материя. На някой да са му останали малко преводни рубли от времето на СИВ? Нямате ли? Така ще стане с валутата на БРИКС.

78

Анонимен

преди 3 месеца

За БРИКС има опашка от кандидати, а за ЕС Македония казва - ако искате да ви станем членове, трябва да изпълните това и това и българите да ни се нагьзат, иначе няма да ви станем членове. И ЕС няма избор, сега ще натисне българите да се нагьзат, и българите както винаги ще се нагьзат.

77

Другарят Путин

преди 3 месеца

Проектът САЩ приключи! От сега ви го казвам, след изборите ще дращят и скимтят на портите на Забранения Град и ще се молят на Председателя Си да ги пусне вътре!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Китай буквално размаза немската автомобилна индустрия. Китай вече прави най-добрите автомобили.