270

Още в предизборно

преди 3 месеца

Ми направи впечатление, че абсолютно нищо не казва конкретно пАлковника. Винаги е ще видим, намеци, недомлъвки, иронии задаване на въпроси вместо отговори. Имаме някаква идея и схема ама каква точно - мълчим.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Ивелин Михайлов се подиграва с вярата на хората в Бог. Щял да даде обет пред бог. Михайлов е представител на New Era(Сциентология) за България,пише го на снимка на Фейсбук страницата му, на която Шефът им през 2019 му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика (сциентология) в централата на NewEra в Дания.Това е мн.високо Ниво, но се размериса и тр. да се маскира като русофилство. На друга снимка набожния позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон! Потвърди сам че ходил там

268

Анонимен

преди 3 месеца

нА ти куклите, дай си ми парцалките! "независимо от темата, става въпрос за пари": аксиома на партиите.

267

Анонимен

преди 3 месеца

Високопоставен Сциентолог, представител на New Ера (пропагандата на сциентолозите)за България, награден лично от Шефът на New Era с уникалто издание Дианетика(Сц.) (Снимките му във фейсбук), който призна че ходил при Сц. в Дания и мн. Му харесало а на др. снимка позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон, ЩЕ ДАДЕ ОБЕТ ПРЕД БОГ. Тоя се ГАВРИ с нас!

266

Бай Ганьо

преди 3 месеца

Давам безрезервната си подкрепа за ПП ВЕЛИЧИЕ.

265

Боби

преди 3 месеца

Смешници. Ще подкрепят и после няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ.

264

Гризел

преди 3 месеца

Ако имаш записи и доказателства,веднага ги дай на медиите,службите и прокуратурата.Иначе си мълчи.Не ни се слушат празни приказки.Ако ще показваш нещо и ще изобличаваш,направи го.

263

Anonimen

преди 3 месеца

Всички депутати, вън от парламента.

262

Господи!

преди 3 месеца

Какви жалки и противни *** се оказаха "величавите" на лакея на кремълското чудовище, измамник, лъжец и мерзавец, дето му викат Марков и лъже, че е полковник! Ега ти позора и срама за българския парламентаризъм! И това доживяхме!

261

Ха ха

преди 3 месеца

Създадоха ви за да ви купуват и продават. Със сигурност ще подкрепите ББ .Това беше целта на експеримента.

260

Алоо..

преди 3 месеца

Кой на днешно време няма пари за едно кафе? Все едно, че слушам нескопосаните лъжи на някаква римлянка от гетата.

259

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат).Тогедер, не Заедно

258

Шестаков

преди 3 месеца

Е па не знам колко трябва да си зле за да гласуваш за тея. По добре за ДПС да се гласува.

257

Само като

преди 3 месеца

видиш че василева е в тази партия и ти става ясно за какво става дума

256

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 255 - А да бе, и да си напиша самопризнанията тук, че да ги позлват после срещу мен ... споко! Нема да се издаваме сега ;)

255

Никой не му евиновен

преди 3 месеца

Като се е хванал с Марков ще си сърба попарата. Марков е Бойко Борисов на куб. Борисов сутрин има едно мнение, вечер друго, а Марков изказва взаимноизключващи се мнение в едно и също предаване по няколко пъти. Правилно един коментатор го беше нарекъл "хелиев балон".

254

Мустафа до 243

преди 3 месеца

Това е идеята - ДПС сме първи, бърз референдум да присъидиняване към Турция . Специална военна операция за всеки случай. И без това всички вече са подготвени за *** и фереджета с подкрепата си за хамас.

253

Анонимен

преди 3 месеца

До Турчин Плащай на целия български народ тогава , таковат го по ислямска традиция от зад , той греда тъпо . Сите са ислямисти тука .

252

тези

преди 3 месеца

са много показателини за измисленот българско величие,подклаждано от изкуствено надутата измислена бг история колко са велики българите,че направо са богове,а в същност са една го.ла вода

251

Анонимен

преди 3 месеца

ганчич още чека, да избере някой да му реши проблемите. какво ли щеше да е ако ганчич протестираше и ядеше малко бой всяка седмица последните 35 години... тези кретеноидци от т.нар. величие са ясни а този марков още повече. той не беше руски генреал, не беше за нато, каза си и цената 3 мелеона евро, ходи облечен като *** милият, интересно е защо в продължение на 3 години му бе давана трибуна да приказва врели некипели.