53

Анонимен

преди 6 дни

65 Тръбопроводът е построен с одобрението на ЕС и САЩ. Той е собственост на българите и те печелят пари от него, които влизат в бюджета. По тръбата може да тече не само руски газ и в двете посоки. Гърците искаха да бъде заобиколена България и той да преминава през Гърция и РСМ.

52

Анонимен

преди 6 дни

45 Комунистите в Русия са рушили църкви със железни гюлета, избивали са и прогонвали свещенници, грабили храмове...Днес почитат мумията на сифилистика Ленин, положена в мавзолей, в центъра на Москва. А непогребването е най-големият грях в православието. Патриархът им Кирил, Гундяев, е трафикант, агент на КГБ. Руснаците са с промити мозъци, нито са православни, нито познават демокрацията. В момента избиват "православни, братя славяни" в Украйна. А Даниил е техен слуга. Анатема!

51

до 59

преди 6 дни

А Бойко на кого направи газопровод с пари от бюджета на България?И какъв слуга е според теб?Снимаше от хеликоптер клип да прати на Путин.

50

Анонимен

преди 6 дни

Да си кажем истината, избора беше в противоречие с устава на БПЦ, неможе с 69 от 140 да се избере Патриарх, номинацията също не беше според устава, и вероятно няма да се впише този избор, дано да няма рзкол

49

Анонимен

преди 6 дни

Във времето на евроатлантиците Боци и Шиши все руски работи се случват в България. Случи се руски поток, проруски президент днес и проруски патриарх.. Странна работа.

48

Анонимен

преди 6 дни

Американският посланик беше ли там?

47

Анонимен

преди 6 дни

55 Не, Даниил е кандидатра на руските тайни служби и на руските слуги в България.

46

Сата НАТО

преди 6 дни

Боко е руски агент, затова се е отдръпнал. На руснаците им е много важно да не бъде заподозрян, затова така се камуфлира. Ако ГЕРБ беше против новия Патриарх, щяха да го бойкотират на партийно ниво. Това са просто елементарни финтове.

45

Анонимен

преди 6 дни

45 Пишеш глупости. Русия винаги е искала, незаслужено, да бъде "Трети Рим". Затова, винаги е омаловажава ролята на България, като втора, след Източната римска империя, т.н. Византия, най-голяма православна страна в света България."Трети Рим" древни автори са наричали Велико Търново, столица на България, "държавата на духа", откъдето е тръгнала византийската православна книжнина, към други народи, преведена за първи път, в царство България, по волята на Борис Първи покръстител и Симеон.

44

:)

преди 6 дни

Боко и Шиши утре ще прекръстят храм-паметника Александър Невски. ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.

43

МИСИРКИТЕ В ПАРЛАМЕН

преди 6 дни

Утре да питат Лойко какви са 10-те божии заповеди.

42

Анонимен

преди 6 дни

Тези светци преговарят за правителство някъде по манастирите и разпределят баницата. Това малко напомня на срещите на мутрите в края на 90те.

41

БОЙКО РЕЦИДИВИСТ

преди 6 дни

Бойко е нарушавал всички божи заповеди - не кради (шкафче), не убивай (чакъра), не пожелавай жената на Бобоков, не лъжи. 10 божи заповеди и 10-те ги нарушава по няколко пъти на ден. ХЙАХАХАХАХАХ

40

Анонимен

преди 6 дни

Обаче се е срещнал с Вартоломей да си вземе подарък

39

Ха-ха

преди 6 дни

То Борисов и Пеевски не се показват никъде,където нямат пълен контрол на средата.Да не ги застигне всенародната "любов"...

38

Анонимен

преди 6 дни

все пак, могли са да стигнат до площада хора които да изразят отношението на българския народ към гъркоманите в лицето на вартоломей

37

Анонимен

преди 6 дни

39 Това не е вярно! Храм-паметникът "Александър Невски" е изграден изцяло с български спомоществувателства, с български пари и труд. Всеки е дал, богатият повече, бедният, колкото е могъл. Руски и български художници са зографисали стените. Имало е предложение, да се нарича "СвСв.Кирил и Методий", но е прието, от благодарност към участие на Русия в Руско-турската война, след което сме се освободили от турско робство, да се нарича "Александър Невски", спорен руски светец.

36

Анонимен

преди 6 дни

34 Неграмотните ни сънародници не знаят собствената си история. Българското царство приема православието от Константинопол, т.н.Византия, през 9 век. Вселенската патриаршия се намира в Константинопол, днешна Турция, а градът се нарича днес, Истанбул. Четете повече и не пишете глупости. Когато България е имала независиа църква 780г, призната от Вселенската патриаршия, Русия не е била държава на картата. Не забравяйте Борис Михаил, Симеон! Не ставайте понижени руски слуги!

35

Анонимен

преди 6 дни

В качеството си на какъв трябва да присъства Борисов, там са президент, вице, служебният кабинет и представители на ГЕРБ- ако пък беше там щеше да настане вой- какво прави там- одобрявам подобно обрано поведение.

34

Анонимен

преди 6 дни

какви са борисов и пеевски че изпратили свои представители, нито президенти, нито премиери