99

До 95

преди 6 дни

Абе Гербав,кой отиде да търси индийци,не беше ли Мара Габриел?Или не знаеш?Или се правиш,че не знаеш?

98

анонимен

преди 6 дни

Вие счупихте цяла държава, та не споменавай кабинет.

97

Анонимен

преди 6 дни

Няколко ояли се гербави калинки тук бранят със зъби и нокти любимеца си,щото без него няма държавна софра,няма аванта,привилегии,кражби и за каквото се сетите още.Не им стига откраднатото до тук,смятат,че са абонирани за властта завинаги и друг не трябва да се докосва до нея.Да,ама не!Това ви беше лебедовата песничка.

96

Анонимен

преди 6 дни

Поне се интересуват от бългярски патриарх,чудят се квилъжи да измослят

95

Чае шукарие

преди 6 дни

ПП решиха да наводнят България с умни и красиви индийци, оти нашите умни и красиви ги мързи да гласуват много хубаво било времето за да гласуват и отидоха да хранят гърците и да плюят българското море защото не отговаряло на високите им претенцийки на нови боржуа...

94

Анонимен

преди 6 дни

Колкото и да го повтаряте това счупване всички занем как в 5 без 10 решихте да дадете оставка и набързо набързо гласувахте оставката на кабинета ВИ без да сте договорили НИЩО! НЕ ГЕРБ, а ВИЕ счупихте кабинета! И хората просто ви го показаха на ИЗБОРИТЕ! Както ще ви покажат на следващите, че ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СИ ВЪРВИТЕ, ако ще сте опозиция!!!

93

Анонимен

преди 6 дни

А ПЕПЕ-ДЕБЕ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА.

92

Анонимен

преди 6 дни

И тaя зтяняхиле а нячялничкя от пп Всички сте за затворя

91

3 години "марке

преди 6 дни

Вместо 8 моста над Дунава на година получихме една яма на моста в Русе.

90

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 78 - Тъй, тъй, сичкото грамотно гласува за Киро про100стото, най-грамотният у репибликата, и за самозвания академик. Ласкай се!

89

Анонимен

преди 6 дни

Шарлатаните сами се закопаха. Сега пак ГЕРБ са им виновни. Рекетьорите Денков и компания изнудваха Борисов за още един мандат. Уговорката за ротация беше потъпкана от алчнотията на една шепа международни измамници.

88

Анонимен

преди 6 дни

Важното е,че ГЕРБ никога повече няма да управляват.Лошото е,че няма и да върнат откраднатите милиарди,заради които сме на последно място в Европа по всички показатели.

87

Анонимен

преди 6 дни

Жалки и елементарни са драскачите на ГРОБАРИТЕ. Борисов лидер ,премиер Едно и също.На следващи избори партията на Лойко ще падне на около десет процента.

86

Инж. Пипитков

преди 6 дни

Нищо не сса чупили вие избягахте от отговорност! При ротацията един министерски пост даже не искахте да дадете на ГЕРБ и веднага хвърлихте оставка. ШАРЛАТАНИ! За три години върнахте България в 1998г.

85

Анонимен

преди 6 дни

Уф, тия не знам кой им е съставил мантрите, но един след друг повтарят едно и също до втръсване. Явно с надеждата да им се повЕрва. Ами, не, не става! Сами се счупихте, щот сте големите "политици". Толкова завеян и некадърен народ никога не е имало във властта. Бойко им крив, кат на кривата ракета......Трябваше Ристьо да последвате, а не да нахалствате, ама нагли сте, не изпускате кокала.

84

До 82

преди 6 дни

Мисля, че Борисов им даде властта, за да ги приключи.

83

Поста на 81

преди 6 дни

Е към 77

82

Анонимен

преди 6 дни

ГЕРБ направиха основна грешка като допуснаха лъжливите крадци на власт. Надяваха се държавата да издържи и да видим какво реално представляват, но те се оказаха по-нагли и алчни, отколкото може да си представи човек.

81

До 78

преди 6 дни

Аз нямам любимец зомбирана лельо.Давам доверие на някой,и ако не го оправдае,го снемам.За разлика от вас гербавите,които сте като коне с капаци.Вожда за вас е като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

80

Анонимен

преди 6 дни

Хахахаха глупави опорки от драскачи ГЕРБ е партия вече 22 години драскачо досаден си с лъжите си