46

Анонимен

преди 6 дни

Стига си измисляйте хора наети ли сте незнаете ли или пишете ей тъй

45

Същите тези

преди 6 дни

"спекуланти" плачат, че губели от превалутиране ако не влезем в еврозоната? При наличие, че България сама може да си произвежда в пъти по-качествена храна.

44

Анонимен

преди 6 дни

39, то да е само шоколада. Разни немски масла се предлагат за по 7-8лв, докато в Германия са под 2Е. Като влезеш в ДМ подобна история, само дето продуктите в БГ идват от Румъния, Словвния, Хурватска.. за разлика от немския пазар, където са си немски, австрийски, френски ...или холандски

43

45г.стигат

преди 6 дни

Турция и Гърция вдигат цените.Български няма, защото след 1989г.всичко бе унищожено.

42

Василев

преди 6 дни

Всеки ден ще е така, докато няма истински протести!А за да има истински протести или трябва истински автентични леви партии и синдикати, или истинско гражданско общество!Горе всички хранителни вериги, монополи и корпорации се отчитат на партийните централи или на когото трябва, и никой не ги закача!Вие сте валат селяни прости!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 6 дни

И още нещо за шоколада - ако не поскъпваше шоколада, щеше да ви поскъпне вноската по 30 годишния ипотечен кредит, няма да е 1000лв на месец, а ще стане 2000лв месец. Тогава ще се запознаете отлично с дейността на ЧСИ-тата. Ще разберете и, че невероятната инвестиция в манастирски ливади всъщност не е толкова невероятна и, че дори наследствената ви панелка от баба и дядо в Младост старателно се описва от ЧСИ.

40

Гербава сган

преди 6 дни

Гербавите се върнаха на власт и пак почнаха да рекетират земеделците. Като историята със суджуците.

39

Анонимен

преди 6 дни

Герои на Чалгария, идва Свинският Триумвират! Храна ще има само за прасетата! Скрийте суджуците, обърнете филите с мас от другата страна! Протегнете напред празна ръка и кажете Квик Хайл!

38

До 39

преди 6 дни

Падне ли борда, БНБ бързо ще пренапечатат хартийките с една нула отзад, с още една след 6 месеца и така. Но в случая за шоколада и всичко останало - това е спекула и картелни договорки. Няма кой да им каже и копче. Но иначе си спомням лятото на 2021 как бяха блокирали София от стачки, червения юмрук щял да чегърта мафията (тази дето доброволно се върна в България последната година). Всички се радвахте като малки дечица на бонбонче, а сега ревете, шоколада ви бил скъп.

37

Истината Боли

преди 6 дни

Шоколад, който е 0.86 евроцента в Германия и Франция, същият в същата верига ХиперМаркет в България е 4.99лева - това показва само едно - Курса от 2 лева за 1 евро е вече Тотално Фалшив, Реално е между 5 и 6 лева за 1 евро и в момента точно както 1997, но тогава с Шалшив Курс на Долара - се ДоУбира като за Последно Българският Народ!

36

Калкулатор

преди 6 дни

Сметнах 4-6% е инфлацията от януари до сега.

35

Гарантирано

преди 6 дни

От Герб! Ей сега като ви спретнем едно правителство ще видите отново че сме некадърни. Освен че ще увеличим инфлацията, ше ви замразим и доходите. Гарснтирано от герб!!!

34

баба мара

преди 6 дни

една седмица стават евтини другата седмица се повишават а е средата налятото кое е вярното

33

Анонимен

преди 6 дни

С тая инфлация, по-скоро ще приемем турската лира или рублата отколкото еврото.

32

До 22

преди 6 дни

5млрд може да има за част ите фирми които купуват оръжията евтино от производителя и ги продават скъпо и си правят печалба. Печалба за държавата няма. Корнелия Нинова го бешв казала в интервю преди доста време. Приходите стигали за заплати и за покриване на оперативните разходи и до твм.

31

Само да Ви светна

преди 6 дни

Салвията е градински чай, и пчелите от него правят страхотен мед като цъфне. Холандският не цъфти. Не става за нищо.

30

Анонимен

преди 6 дни

Иначе инфлацията 2.5% на година, нали? Очаквам до края на лятото да минем към дефлация според официалната статистика. Доде Кирчо и Кокорчо водени от юмрyка на Радеф и изпраха всички мутри смърдящи на нафталин. В момента е пълна анархия. Банките дерат по 5 кожи, телекомите слагат по 10% отгоре всяка година.На ресторант да отидеш веднъж и оставиш 1/3 месечна заплата. Оня ден едни от една автомовка ми искаха 90 кинта, че са ми измили ръждясалия опел!!!! На песъкостуйка по-евтино щеше да ми излезе.

29

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 22Пълен т..пизъм! какво печелим, дръжки печелим. не знам какво ви става ама май сте пушили салвия, о пардон., марихуана. Я по - добре изчакайте да й мине ефекта че тогава.

28

Галя от EmbassyTO

преди 6 дни

Важното е, че Т лъстите си разпределят Бг.

27

До пияница мистик

преди 6 дни

Не само салвия, хризантеми те, градинските старите българските са с метър дръжка. Няма холандска хризантема по-висока от ~30см модифицират ги. Реално нашите старите цветя са по-хубави.