505

български продажници

преди 3 месеца

Руснаците се доказаха като най-калпавия и фашизиран участник от конгломерата СССР... Българските копейкаджии са плод на целенасочената им дългогодишна пропаганда насочена към балъците в страната ни ...

504

Анонимен

преди 3 месеца

До До 541И какво конкретно има в стихотворението "Обесването на Левски", освен самото обесване на Левски? Нищо друго. Или в "Под игото" , в "Под игото" даже се подчертава ролята на Русия за освобождението на България на първа линия, справка - случката в училището и битките срещу османците!

503

Анонимен

преди 3 месеца

Напишете: /македонизиране в България/ в търсачката. Ще видите снимки, документи и факти, за ^добрината^ на рашките и червените. Признателност към руския народ, оставил костите си за свободата на Бг - да, но не и слепота за комунистическите им приоми, които и сега са валидни там. По добре да не стъпват повече тук. Гледайте България да е добре. Всичко трябва да е с мярка.

502

До 551

преди 3 месеца

Утайката са тия дето си мислят,че България ще им бъде бушон като тяхната Урколандия

501

До анонимен келеш

преди 3 месеца

Е украинска копейко не разбра ли,че тук не е Русия и тя не наша,на българите де ,а такива като теб дето страдат от комплекса на малката мишка да си ходят обратно в Урколадия

500

НЕбългарите

преди 3 месеца

Благодаря на Путин за едно нещо. Благодарение на войната която той започна, маските паднаха и вече е пределно ясно коя е утайката на българското общество - рашистите. Хора без мозък, без капка морал, без родина освен Москва.

499

До 541

преди 3 месеца

И за това ли Иван Вазов написва стихотворението Обесването на Васил Левски,а ако прочетеш Под Игото ще ще разбереш мнението на самия Вазов за Русия.

498

анонимен келеш

преди 3 месеца

*** кажете де,защо като е толкова хубаво във вашата русия никой не иска да ходи да живее там,че даже и самите руснаци бягат и то в България къде сме уж последни в Европа по стандарт:):):)

497

НАРОДА

преди 3 месеца

англосаксите искаха да бъдем под османско иго още 5020 ГОДИНИ! АБЕ , НЕ ВИ ЩЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!

496

До.540

преди 3 месеца

Украинска копейко още ли просиш.бе и разтягаш локуми в страна,която единствените копейки , които човек е виждал са наглите украински копейки

495

РАЯ за Копейкаджиите

преди 3 месеца

Друго си е да живееш в постоянен недоимък и дефицит, в kеннефa тоалетната хартия да е смачкан вестник Работническо дело и перманентно да бършеш сополи пред лъскавите витрини на Кореком.

494

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименТова за граф Игнатиев е откровена лъжа, сто процентова лъжа! Освен на лъжи, насилие, фалшификации и лъжлива пропаганда, друго нямате насреща!

493

анонимен келеш

преди 3 месеца

*** много се кефат на русия,а на всички децата им в САЩ и като цяло в лошия Запад:):):)Дайте ми пример някоя кАпейка от по известните да си е пратила детето в русия където уж е много хубаво за живеене:):):)Обратните примери обаче са много:):):)А наздраве бе ***:):):)

492

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Да, ама не! Легията на Раковски е разтурена по други причини и заради чужди австрийски интереси. Панайот Хитов описва подробностите как се е случило това предателство, което отново е дело на "запада", със сигирност и текста "РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ" е дело на запада, сега не ми се обяснява защо, но те започват да нахлуват и заемат територии на Балканите и за да не им пречи Русия в тяхното мръсно дело, се опитват да я изтласкат от Балканите!

491

Анонимен

преди 3 месеца

У нас Путин има повече поклонници(продажници) отколкото в Русия.

490

Анонимен

преди 3 месеца

Васил Левски неслучайно предупреждава, че Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби. След залавянето на Левски лично граф Игнатиев настоява пред османските власти Апостолът да бъде съден от специален съд....Целта е ясна обезглавяване на националното ни освободително движение и подчиняването му на целите на имперската дипломация. Граф Игнатиев е искал да бъде сигурен, че Апостолът ще бъде осъден на смърт...

489

анонимен келеш

преди 3 месеца

*** стига с тази русия бе,аре малко на плаж:):):)Аз почти изтрезнях и слизам и се включвам веднага на системата клин клин избива с бира:):):)После мача на екрана на бийч бара ше гледаме как моите хора COME ON ENGLAND ше изтърбушат тъпите словаци:):):)Хари Кейн с хеттрик!:):):)

488

Анонимен

преди 3 месеца

Продължение. Преди повече от сто години го е написал Славейков: "........Спекуланти са омразни интерес им покажи, че да виж дела проказни и чииффутски в тях лъжи! Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея, благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!"

487

Анонимен

преди 3 месеца

В 1861 г. Георги Раковски издава брошурата си РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия на Раковски в Белград да бъде разтурена.

486

Анонимен

преди 3 месеца

А с кого да сме? С нацистките убийци ли? Преди повече от сто години го е написал Славейков: "Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани, наши са враждебници, дружни с нашите тирани(турците), с нашите изедници. Спекуланти са омразни интерес им покажи, че да виж дела проказнии *** в тях лъжи! Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брати да станем сопричастнив този неин подвиг свят.