60

Анонимен

преди 6 дни

и още -ТАТКО ПУТИН- МИРОЛЮБЕЦ С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ СЪДА В ХАГА- ЗАЩОТО УБИВА, РУШИ И ОТВЛИЧА- НО СА СИ ИЗПРАТИЛИ РОДАТА В ЛОШИЯ ЗАПАД, А УКРАИНЦИТЕ СА ВОЙНОЛЮБЦИ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ- ХА СЕГА ДЕ ТОВА НА МНОГО ЛИТРИ ВОДКА, А КАТО ИЗТРЕЗНЕЯТ ПАК ЛИ ТАКА МИСЛЯТ- А НАШИТЕ БАДЖАНАЦИ ....ТЕ ЗАЩО- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ?!

59

Анонимен

преди 6 дни

Чаушеску 1989 г печелеше изборите с 99.9%

58

Метод за Чистка

преди 6 дни

Нарочно са дали малко марж 20%, за да могат другия път като питат хората, да не ги е страх да си казват, че не подкрепят Путин и да ги разстрелват след като се изпуснат.

57

Зозо

преди 6 дни

Пyтитo като хвърли топа скоро, много люди ще му akaт на гроба.

56

FMC

преди 6 дни

Както бе писал някой вчера в статията за осъдената 95 годишна германка...тук имаш право да изразиш мнение, преди да те вкарат в затвора.

55

БАНко

преди 6 дни

ДА ЗАЩИТИШ РОДИНАТА СИ , ДА ОСВОБОДИШ РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ УКРАИНСКАТА ФАШИСТКА ОКУПАЦИЯ , ДА ВЪРНЕШ ПОДАРЕНИТЕ НА НАТОВСКАТА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ЧЕТИРИ ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ - ТОВА Е ДОВЕРИЕТО КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН !!! В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА ДРУГ ПАТРИОТ КАТО ПУТИН !!!

54

Комунизма Бай Тошо

преди 6 дни

И бай Тошо така го подкрепяха около 100-120% от българите.

53

Vladalv Putup

преди 6 дни

В Русия осъдиха 15-годишен на 5 години затвор. Първоначално в затвор за малолетни, а след това доизлежаване в колония. Обвинението е, че напсувал Путин в интернет. В момента ако съседът ти не те харесва в Русия можеш да очакваш обвинения в "дискредитиране на армията" от анонимен източник и екскурзия до Сибир. Освен това единствено държавата има право да провежда такива анкети. За това само мълчиш, усмихваш се и пляскаш с ръце. Тоест Путин го харесват не 81%, а 101% минимум!

52

Патриот

преди 6 дни

Учудващо , мислех че е минимум 99 % !

51

Анонимен

преди 6 дни

Тези коментари тук състезание за невежество и пpocтотия ли са?

50

FMC

преди 6 дни

Бъркаш, Русия е във война, Украйна също. Демокрацията е зад дивана. Ако ние влезем във война, ще е същото. Макар че то тук и без война нямаме глас. Виждаш, 99% пишат анонимно. Защо? Едните ги е страх, другите не им дават да изразят мнението си. Я се опитай да изразиш мнение примерно в сайта на БТВ или т.н. "демократични" сайтове. Веднага си под ножа. Няма я вече оная свобода, свърши преди десетина петнайсет години. Долу горе с идването на Борисов.

49

Анонимен

преди 6 дни

Това дава отговор на въпроса- виновни ли са руснаците за войната в Украйна- да, и си приберете над 20 000 000 рашистанци от лошата Европа, че тежат и лежат на работещите фалирали Европейци!

48

Я па ти..

преди 6 дни

До FMC 47 Зеления го чака разстрел , защото защитава държавата си , а Путин с 100 % доверие защото прави война , ей така от скука.

47

Чичо Манчо

преди 6 дни

Путин е пътник , ако ще и 100 процента да има доверие. Спасение няма , след д-ив-от-ия-та която направи.

46

Възраждане

преди 6 дни

Ако в Русия някой си позволи да критикува управляващите, както в България правят русофилите, Киро Брейка, Възраждане и Ивелин Михайловци и разни други - ще ги вкарат в гулаг и повече няма да ги пуснат на свобода никога.

45

Дъртократ

преди 6 дни

Тоз до 100-годишна възраст ли ще го държат? Те явно се състезават със САЩ, коя мумия ще издържи най-дълго. Ако вземем първите 6 икономики в света, няма нито една която политическия лидер да е на под 66 години. Като само в 2 от тях са на под 70.

44

Бански старец

преди 6 дни

Едва след като гледаха дебата Биден-Трамп, американците започнаха да разбират защо руснаците се намесват в американските избори. Също така расте доверието на булгарите към Путин.

43

FMC

преди 6 дни

Абе да не са застреляли Урсула? Да ходя до хоремага след работа за хубавата работа.

42

Навалнаго

преди 6 дни

Ами само ще ви подсетя за Навални, който не подкрепяше режима на Путин - какво стана с него?

41

Анонимен

преди 6 дни

В Брюксел застреляха няколко души в улична престрелка.