162

Анонимен

преди 6 дни

До ГНЕВЕН "Величие-последен шанс да запазим страната си!!" Това ми изглежда МНОГО ПОЗНАТО, откъде ли? СЕТИХ СЕ: СЪЩОТО пишеше и за ИТН, и преди това за Възраждане.

161

ГНЕВЕН

преди 6 дни

Величие-последен шанс да запазим страната си!!!Преди да бъде продадена от Сглобката и ИТН-факт!!!За Сглобката и ИТН няма нищо ценно!!!

160

Боби

преди 6 дни

Всеки иска мандата и властта. Ако играеха честна игра, нямаше да искат да участват във властта. Повече никога няма да гласувам за Величие. Загубиха ме.

159

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен п.155 Не си измисляй!И не се прави на гадател!Евтината герберска пропаганда отдавна е загубила силата си.Никой не вярва и на една дума профъфлена от дебелия изменник Тиквуний.

158

Анонимен

преди 6 дни

Нищо не разбирате .Марков си има системен подход . Първо е джоланчето с една кана ледено бяло вино и чак след това са кюфтенцата .

157

Симон Милков

преди 6 дни

Най-добрата партия са те, единсвтвената съзидателна

156

уточнение

преди 6 дни

До МАТЕРИАЛА НА ПУТИН -Твоя лоен идол Борисов-Тиквата отдавна е за ЦСЗ и все още е на свобода само защото няма Прокуратура.

155

Анонимен

преди 6 дни

До Приятел Ти остави най-видните членове на бандата - Възраждане и Величие "извън групата" Не бива така! Вярно, те служат само за патерици и да "изпират" намагнитените, но ролята им трябва да се припознава.

154

до Анонимен 150

преди 6 дни

Пич, Марков никога не е отправял гнусни обиди срещу президента. Всъщност никога не е отправял гнусни обиди към никого. Гнусни обиди към Величие отправяте единствено троловете във всички сайтове. И по цял ден само си измисляте простотии срещу тях. Надявам се да са ви платили добре, защото ние не ви се хващаме.

153

Анонимен

преди 6 дни

И каква е програмата на това програмно правителство на Величие? Приемане на закон за еднополовите бракове, изпращане на българи в Украйна и какво още? Каква програма са ви спуснали от Посолството? Все пак знаем, че сте евроатлантици и вие! И не само. Даже българоненавистници, оплюли Ботев и Левски!

152

Приятел

преди 6 дни

Единствената пробългарска партия -"Величие"!Всички останали са долни прислужници на Посолствата!Поклон пред Величие и Марков!Бандата ГРОБ-ДПС-ПП-ДП-ИТН /сдс отдавна са мъртви!/ , трябва да бъде съдена за държавна измяна и навряна при Брендо!

151

МАТЕРИАЛА НА ПУТИН

преди 6 дни

Е МНОГО ЗЛЕ..... ПЪЛНИ НЕМОЖАЧИ - МОГАТ САМО ДА ПЛЮЯТ ПО БОРИСОВ И ГЕРБ, ДОРИ КОГАТО ТЕМАТА Е ЗА ЛАНСКИЯ СНЯГ......

150

Анонимен

преди 6 дни

Преди няколко месеца Марков пишеше гнусни обиди срещу президента, сега си сложил костюм

149

Анонимен

преди 6 дни

До Боби - Нали и ти си гласувал за тях? Сега мрънкаш. Мисли се преди да гласуваш, а не след това. Че и за преврат тръгнал да пише. И какво? Ще направим преврат пък после ще мислим какво ще става, както си направил с изборите хахаха Главата не се използва само за пазене на равновесие! Ти ли ще организираш преврата? Ако двама-трима по-едрички те нап_сув_ат и ще изчезнеш за 60 секунди хахаха

148

Анонимен

преди 6 дни

Една баба се редвала за Величие че влезнали в парламента. И какво се случи? Оправи ти се живота ли? Напълни ти се хладилника ли? Нов диван и телевизор? Нова кухня? Нов апатамент? Нова кола? Нова къща или направо нов хотел на морето? Е не може така, не става, само за някои това. Вие ще гласувате и ще гледате. Хайде сега наред и подред, и така нататък (ИТН) към Възраждане и Величие на мутрокрацията на калинките.

147

Анонимен

преди 6 дни

До Дрън дрън "С трети мандат никога до сега не е съставяно правителство!" - Ти май не помниш какво си обядвал вчера, щом пишеш подобни неща. На всичкото отгоре са ти сложили плюсчета. Това, че ти не знаеш, че е съставяно правителство с 3-тия мандат не означава, че не се е случвало. Прочети това-онова преди да пишеш. И на всичкото отгоре големи претенции за логично мислене хахаха Къде ви намират такива кл_оуни се чудя. Нооо... в крайна сметка аз съм си виновен, че ходя на цирк.

146

Българин

преди 6 дни

Величие са създадени само да обслужват играта межу Борисов/Пеевски и Радев. НИЩО което говорят и правят няма никакво значение извън тази дейност и всичкия пушек, който се вдига около тях с личните "драми" е за да ви отвлича вниманието от това как вършат обслужвавнето на ГЕРБ/ДПС и Радев. Точно както и Възраждане, ИТН и ПП.

145

Боби

преди 6 дни

Величие излязоха по-алчни от ГЕРБ и ДПС. С всички ще управляват, интересуват ги парите и властта. Колкото по-нови партии влизат в този парламент, толкова по-зле стават нещата. Няма да се оправят нещата така. Трябва преврат, а няма материал.

144

Анонимен

преди 6 дни

Хора гледайте ги как гласуват и не им давайте никакво спокойствие. Оказват подкрепа на ГЕРБ и ДПС в гласуванията и после това тарикатче нагло, възможно да е и агент. После вика, че подкрепата не била подкрепа, но някаква тейническа подкрепа. Както ИТН и Възраждане крепят ГЕРБ. Това е някаква брутална извратеност, ако се оставяте така да ви лъжат. Не било подкрепа. Хайде де, сигурно? Много мармоти са се насъбрали да друсат кючек на чалга и да рупат и цуцат кифтета?

143

Анонимен

преди 6 дни

Гласувах за Величие и много се радвам че те влязоха в парламента.. Дано успеят да влязат и в управлението на България.