194

Анонимен

преди 6 дни

Брей, още един пу*ти*нист изпълзя. Интересно какво щеше да пее ако на неговата страна й се налагаше да отстъпва незаконно окупираните територии. Дали също толкова хрисим и сговорчив щеше да е?

193

от ЮК

преди 6 дни

Руска OTрепка и политически тpyп

192

До Юлиян

преди 6 дни

Вучка, жив ли си?

191

Юлиян

преди 6 дни

Послушайте Боби!

190

До Боби

преди 6 дни

А, как те излъга подполковника?

189

Анонимен

преди 6 дни

Фиркаж е много умен и прави задълбочени анализи!

188

Боби

преди 6 дни

До Зозо Съветвам те да отвориш ТЕЛЕГРАМ(Единствената медия без цензура) да намериш блогера "Саня во Флориде" Руснак емигрирал преди десетилетия в САЩ, Който си е платил медиен достъп. Фирма събира всичко от интернет от всички страни и му го стоварва като сводка(с геолоциране). Има дигитална карта където се посочва че това Населено място е завзето от еди кой си само ако има ОЧЕВАДНИ(Видео с Геолокация и официални изявления от двете страни) доказателства. Да В Харков РФ почти не се движат НО??????

187

Руски Трол

преди 6 дни

От 1 месец не сме превзели нито едно село в Украйна. А укрите ни изтикаха от Волчанск. Голяма катастрофа ....

186

НАЕБАНко

преди 6 дни

До Боби/ РАЗПОРЕТИНО НАВРИ СИ КВОТО ЩЕШ В РАЗПРАНИЯ ПУТИН И АМАН ОТ ТЪПОТИЯТА ТИ

185

До Зозо

преди 6 дни

Всеки ден Русия унищожава натовска техника и въоръжение. Това изтощава все повече и повече Алианса. Бавно и сигурно РФ върви към постигане на целите си. Тези, които питат колко села превзеха руснаците, нищо не разбират. Путин не бърза. Европа и САЩ го закъсват със всеки изминал ден.Води се война на изтощение и украинската икономика е на ръба на колапса. Киевският режим не е в състояние да осигури енергийната сигурност на страната, а обществото е против мобилизацията.

184

Анонимен

преди 6 дни

Шойгу и Герасимов са отишли да реват на Путин за да им направи двойници и те искали пък

183

Филип Киркоров

преди 6 дни

Путин е разведен, бездетен, няма никакви жени покрай него, инжектира си ботокс и си епилира тялото. Скоро ще си имат сладко бебче заедно с Димон Медведев.

182

Зозо

преди 6 дни

До Боби.... Къде настъпва Путин бре, мaлoyмниk??? За три години е на 20км. от гр. Донецк. Пий ги тези хапчета! Всеки ден настъпвал Путин?!? Клоун.

181

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ТРУМПО ША СМЕНИ ПАМПЕРСА НА ДЕДО НА ОФИСИАЛНА ЦЕРЕМОНИА ! ЗЕЛЕ ШЕ РЕВЕ ЗА ЖОНА СИ ! А МИЛЯРДИТЕ ЦРУ ГИ ВАДИ ОТ ГЗО ВИ ! КРАИ ! МОЕ СИ ПИШЕТЕ КОЛКО Е ЛОШ ПУТИН КОЛКО ИСКАТЕ ШО Е ДЕМУКРАЦИА !

180

Боби

преди 6 дни

До ФАКТ Войските на Путин настъпват само там където преди това са минали поне 3 метли ФАБ, Солнцепек и накрая Касетни бомби. Обикновено на позициите има само умиращи ранени Украински военни...

179

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ОФЦЕ А ЛЕГАТЕ АКО СТЕ АПНАЛИ НА ПУТИН ФАБШОТО !

178

Боби

преди 6 дни

До БВП 2023 ПАК И ОТНОВО Ако Смяташ БВП в долари за коя да е страна освен САЩ - ЛЪЖЕШ (дори теоретично не може да се сметне реалната БВП при конвертиране в друга валута и плаващ курс) Смятай по по-вжния параметър БВП по ПС(по покупателна способност)

177

ФАКТ

преди 6 дни

МИР НЯМА ДА ИМА ДОКАТО НЕ МИНАТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА. А ДОТОГАВА ПО ГРАФИК ДА СЕ ПРИГОТВЯТ ЗА ТРЕПАНЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ТЪПУТИНИСТА НАМИРАЩИ СЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА ОСОБЕНО КРИМ :D

176

Анонимен

преди 6 дни

Пази му се място в Газпром! Като неутралния, независим Тъкър!

175

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

До ЛГБТ+Рашистан ТЕ ФАБНЕМ УГЗО РАИСКИ !