518

Анонимен

преди 1 седмица

И защо точно тебе ще искат да те думнат?В момента ти си никой.Даже и когато беше някой,пак не ти обръщаха внимание,та сега ли?

517

Хайде Тикво

преди 1 седмица

Чакъра те очаква!

516

ПП БСП СА МУТРИ

преди 1 седмица

КАТО ГОВОРЯТ ЗА ТРАКТОРА, ГО НАРИЧАТ"АЛЕКСЕЙ"... ГАЛЕНО, КАТО ПРЪВА ДРУЖКА,.... А ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТЯХ Е "ТИКВАТА"....... ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ И Е ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ВРЪЗКАТА НА ПП БСП С ТРАКТОРА, ДС, БКП....

515

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата вече го гони параноята. Скоро ще развие пълноразмерно психическо заболяване.

514

БОЙЧЕ

преди 1 седмица

МНОГО КЪСНО СВАЛИ ЖЪЛТОТО УКРАИНСКО ЯКЕНЦЕ, С НЕГО СТАНА ИЗВЕСТЕН И НА ПУТИН

513

Анонимен

преди 1 седмица

Апропо, как върви разследването "Лена Бориславова фалшифицира чужди подписи и внесе фалшиви протоколи в българска институция"? На Бориславова трябва да се отнемат адвокатските права. Както и на другия участник в това престъпление Никола Минчев.

512

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН,ПП,ДБ бяха инсталирани да свалят Борисов, не да управляват. Толкова пъти се опитваха, но, ядец, властта изпуснаха, милиардните поръчки за свои фирми...Лена заплашва депутати:"Ще изчезнеш!". Адвокат от кантората в която работи , бе намерен мъртъв, в шахта. Доста съмнителни факти...Заплахата идва от ПП,ДБ. ИТН са в трета глуха. Вероятно, искат Борисов да "изчезне".

511

Анонимен

преди 1 седмица

ППДБ имат връзки с подземния свят, черепа, Маджо, Бобокови и ъндърграунда, както чухме в записите. Алексей Петров бе семеен приятел на Киро и тати Петкови.Адвокат от кантората в която работеше Лена от парапета Бориславова, мистериозно бе намерен мъртъв в една шахта. Пачките, пуделите, Рашков...също може да се опитват да мъстят, заради разкритията срещу тях. Кокорчо, дето много иска да е финансов министър, но Борисов му бутна столчето под краката,много желаят да унищожат Борисов. ПП,ДБ тъмни сили

510

Анонимен

преди 1 седмица

513 Който гроб копае, сам пада в нея.

509

Анонимен

преди 1 седмица

Пожелавам пълен и категоричен успех на организаторите на заплахата! Нека Бог ги води в святото им дело!

508

Ангелина

преди 1 седмица

С оглед на личностните характеристики на вожда ,който е по природа страхливец ,ако имаше такава "сериозна заплаха" ,същият нямаше да си "показва носа" дори навън. Ако ,някой е решил да убие някого ,никакви "охранителни мерки",не могат да го спасят ,особено ,когато става въпрос за "сериозна заплаха",която предполага високо квалифицирани наемни убийци и използвани технологии.Борисов и компания "сценаристи" ,да знаят,че понякога се случва ,това ,което се лъже.За"справка" техните от ДЧМСОПИГ-Монтана

507

Анонимен

преди 1 седмица

Киро има солидна охрана поинтерекувайте се преди да Лъжете

506

Анонимен

преди 1 седмица

Общи приказки от дежурни драскачи които нямат работа нямат собствен живот нямат нищо и само драскат заклинания по сайтовете Дотегна ми от това ОСВЕН вас драскачи тук живеят и други българи работят плащат данъци и ми дотегна от такива вресльовциочернящи Борисов кой ви е казал че сте някакви по

505

Анонимен

преди 1 седмица

Буцито е измислил странен начин да зарадва клетия български народец , дато точно сега има два големи проблема , първият е традиционен , как да си плати сметките и вторият е сезонен , от къде да вземе пари назаем да отида да си проплакне позапеклия зад__к , евентуално в гръцкото моренце . Голема драма .

504

Абсолютен цирк!

преди 1 седмица

Що за цирк гледаме вече 35 г . ???? МВР не се занимава с ловене и предотвратяване на престъпления , а се занимава с пазене на най-отявлените крадци и разбойници на България !!! Това Боко , женерале Гном , Про100 Киро , разни други ***, а сига ,бе !1 Оставете полицията да пази гражданите на тази страна !!! А тя пази истинските големи престъпници !!!!

503

Анонимен

преди 1 седмица

на Борисов едно трябва да му признаем - нагъл е, много нагъл.

502

Анонимен

преди 1 седмица

ППДБ искат да думнат Боко, осъзнали са това е единствения начин да го победят и да те работят за руските служби, жалват се сега как имал охрана както Путин се жалваше преди войната, че България и Румъния сме в НАТО!

501

popa ot razgrad

преди 1 седмица

каквото си надробил, това ще сърбаш...

500

Украйна Другия Път!

преди 1 седмица

Помните ли, че Кирил Петков го заплашваше директно Кадиров, че щял да идва да го убива и не му бяха сложили такава охрана. Нещо друго е - Тиквата лъже.

499

Хе,хе !

преди 1 седмица

Ами влизай в затвора ,бе тикво ! Там ще те пазят пазачи ! Ти си воденичен камък за България ! Ти и другият дебелак - Пееевски ! Изобщо крайно време е да сменим всички *** в Парламента и Управата на държавата !!! Пълен рестарт !!!