120

каскет дървен

преди 1 седмица

"повод за обявяване на война срещу сащ....." а късмет де, да ви зачешат братята американци и да се свършва с вас веднъж завинаги

119

Анонимен

преди 1 седмица

Хохолът не знае английски, даже и хохолски не знае.

118

Абе

преди 1 седмица

Иран ли казва на руснаците какво да правят с иранските дронове ? С такова впечатление останах !

117

Анонимен

преди 1 седмица

Стотици украински войници от ЛГБТ общността протестираха в Киев за правото на гей бракове (снимки)Мнозина от протестиращите военнослужещи носеха нашивки с дъги и еднорози на униформите си. Служители от посолството на САЩ в страната и от няколко посолства на европейски страни също присъстваха на шествието.

116

Факт

преди 1 седмица

Ако не бяха англосаксите да спасят Сталин с лендлийза,сега Вова щеше да пелтечи на швабски

115

Анонимен

преди 1 седмица

122 не се прави на умен, не си. Американската ракета е поразена, както и другите 4, осколките на петата са поразили плажа. От моя гледна точка си е повод за обявяване на война срещу сащ или поне отговор с ракети с касетъчен заряд, които янките да се опитват да свалят. Не знам защо руското ръководство още води това като терористичен инцидент а не като война при която да използва даже ядрената доктрина.

114

Анонимен

преди 1 седмица

точно така се изказал и Чърчил, когато Сталин му казал да спре бомбардировките над София, защо да спираме нещо което действа и е ефективно, но ги спрял

113

Анонимен

преди 1 седмица

Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!

112

Анонимен

преди 1 седмица

Ако на плажа беше паднал касетъчен Атакамс,на два хектара жива душа нямаше да остане. Това си е крива ракета от руското ПВО,което се намира на летището Беелбек. То е на сто метра от този плаж и всички руснаци знаят,че е така.

111

Анонимен

преди 1 седмица

119 мислиш че на янките им пука? В резултат от инцидента, България обявява че зони забранени за полети на НАТО са АЕЦ Козлодуй, химическите заводи в Девня и Враца, Нефтохим, Плама-Плевен, както и градските зони на София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. [8]Руското външно министерство по повод на инцидента излиза с изявление, че така нареченото случайно падане на ракети на НАТО е повод за дълбока тревога

110

Анонимен

преди 1 седмица

БОЙ БОЙ И ПАК БОЙ ПО РАШКИТЕ! ТАКА ТРЯБВА, ДО ПЪЛНОТО РАЗРУШЕНИЕ НА РУСИЯ. ПУТИН НА БЕСИЛОТО!

109

Анонимен

преди 1 седмица

Интересно,Ами ако удари ядрена централа.Тогава друга песен ще запеят краварите.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Наркеж, какво да очакваме от теб? На 20 юни 2022 година Върховната Рада на Украйна ратифицира Истанбулската конвенция. Законопроектът е подкрепен от 259 депутати, против са само 8.

107

Анонимен

преди 1 седмица

всички тези нападения на плажове и магазини се пишат на сметката на зеленски, на него ще стоварят всичко, това са военни престъпления, чака го съд, с него ще е даже по-лесно отколкото с Тачи.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Преди време на теб наркоман ти обясни някой по вещ от мен по еврейските въпроси че майката на Путин се казва Мария и такова нещо при евреите няма. Опорките ти са едни и същи глупости.

105

Българка

преди 1 седмица

Господ сили да дава на братския,славянски и православен народ на Украйна в Отечествената Война срещу руския фашизъм! Амин!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Майчиното име на Путин е Шаломович. От кой език идва,някой знае ли?

103

Анонимен

преди 1 седмица

Ами той зеления евреин е протеже на друг евреин , съдържателя на телевизиите, Коломойски. Същият Коломойски спонсорираше наци батальоните и понеже имаше тройно гражданство му отнеха украинското или по скоро реши така да се измъкне. И накрая се оказва че чужд гражданин е спонсорирал нацистите азов айдар и десен сектор . А най отгоре са американците естествено.

102

Анонимен

преди 1 седмица

Войната в Украйна е срещу обединението на всички българи в една държава. Българите в Украйна са над 6 милиона, а тези в Русия към пет милиона, в Турция има около 4 милиона. Целта на злите сили е да сме разделени пак на три части.

101

Сценичен работник

преди 1 седмица

Един артист никога не решава сам. Режисьора му решава, а суфльора го напътства. Актьорът мечтае да получава овации на всяка крачка, а някой все да му плаща масрафа.