199

Анонимен

преди 1 седмица

Германците удариха здраво рамо на Китай, въпреки че са в ЕС. Сега САЩ ще им дърпат ушите за назидание на останалите в ЕС.

198

Анонимен

преди 1 седмица

" ще диктува условията в икономиката! " Те ще СА икономиката. Тук ще произвеждаме само лудост, въглеродни квоти и смяна на пола.

197

Василев

преди 1 седмица

Едно е да продаваш скъпи суровини на Германия и немски фирми да произвеждат автомобили в Русия, друго е да продаваш тройно повече и по евтини суровини на Китай за да компенсираш загуби и китайски фирми да сглобяват таралясници само за вътрешния руски пазар!Това растеж ли е???Агент Брендън Калахан!ЦРУ!!!

196

Анонимен

преди 1 седмица

България не и трябва БРИКС. Тук политиците гледат да крадат, не да се грижат за държавата. Трябва ни бял вожд, като САЩ, които бие по ушите самозабравилите се български политици.

195

Анонимен

преди 1 седмица

Полуграмотен, ето за справка: https://slovored/search/pravopisen-rechnik/учаВие евроатлантиците сте грамотни, но само на 1/2, пример Килър Петков.

194

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е че БРИКС след няколко години ще диктува условията в икономиката! Със своя валута покрита със злато! С по голямо и по младо население!

193

Анонимен

преди 1 седмица

Китай не искат Виетнам в БРИКС и са го заявявали много пъти, така че скрипец.

192

Анонимен

преди 1 седмица

"И зад 3% растеж се крият едни процеси на тотална зависимост " Поздрави, разгроми империализъма.

191

Анонимен

преди 1 седмица

"лошо. А колко има западна Европа. -------///--------- Просията има отрицателен растеж. Статистическите алабалистики," Според Световната Банка? Нека да ти разкажа историята на един японски войник, който не искал да повярва, че войната е свършила и останал да воюва още 30 години във филипински те джунгли...

190

Василев

преди 1 седмица

И зад 3% растеж се крият едни процеси на тотална зависимост от китайски и индийски компании, които засмукват евтини руски суровини и завладяват руския пазар с посредствени производства и стоки!И накрая бум на патката в главата!Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!!

189

До василев

преди 1 седмица

Може още да не са бедни в ЕС и САЩ докато печатат дилъри и евра, но определено са със затихващи функции така, че възползвай се докато можеш, че свърши тяхната, Китай Индия Тайван Ю. Корея направо ша ги апнат за закуска, няма вече колонии, няма ресурси, то няма и кой да работи вече.

188

Сата НАТО

преди 1 седмица

До ХаХаХаАААААААААА..... Оли го френ, миналото свършено време на "уча" е "учИли", а не "учЕли".

187

Анонимен

преди 1 седмица

БРИКС изглежда е изцяло икономически съюз. И ЕС трябва да стане такъв съюз. Брюкселската бюрокрация робува на САЩ.

186

Анонимен

преди 1 седмица

Кои ракети? Ония които бъркат техните собствени села с украински градове ли?" Виж коменатара ми за образованието по-долу. И нека да обясня, понеже няма да разбереш. Пълна липса на връзка с реалността, липса на възпитание и обноски, вyлгарност, вулгсрна личност и въображение.

185

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 седмица

"руските петоколонници" пишели с грешки!? ***, защото не ти знам името, то е точно обратно! Тези хора са учели български език, граматика, ..

184

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Анонимен..."Русия цъфна и върза в БРИКС," Защо, 3% разтеж не ми изглежда лошо. А колко има западна Европа. -------///--------- Просията има отрицателен растеж. Статистическите алабалистики, които пробутват, са си за тяхна вътрешна употреба. Производството на снаряди и патрони, с последващото им изгаряне на фронта, не е растеж. Желаейки да провалят Украйна, те също пропадат.

183

Василев

преди 1 седмица

Образованието беше под всяка критика, освен точните науки, биология и химия, всичко беше идеологизирано и пълна скръб!Агент Касей Манахан!ЦРУ!!!

182

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен223 ще ти кажа от сега какващее Долар Американски

181

Сата НАТО

преди 1 седмица

Правят си банки, работещи с долар, който долар искат да провалят... Това май е гасене на пожара с бензин. Те правят по-голям оборот на долара.Докато не създадат собствена резервна валута, няма да се получи. Само че такова нещо няма как да стане, защото ще почнат да се лъжат един друг (руснаците ще почнат да лъжат първи) и къщичката че се срути.

180

До 220:

преди 1 седмица

Колко пък да е било добро образованието преди 1989? Гледам дъртите все още си хвърлят *** през терасата,пререждат се на опашки, крадат както като бяха млади социалисти. Да гласуват с машина е отвъд мозъчният им капацитет и мятат торби с пари на ромите. Направо изкъртват теста за интелигентност.