32

До 9

преди 3 месеца

И журналистите имат вина ,но най голяма е тя на социалните мрежи ,където всеки бълва какво ли не.А по примитивният човек веднага приема това за истина и почва едно прогресивно увеличаване и разкрасяване на получената информация,без да има коректив и контрол и стотици анонимници разбрали неразбрали ,истина или не ,постват безапелационно своята истина а какво общо има тя с действителноста не е важно ! Вярвайте си анонимници ,във всичко си вярвайте!

31

Айде

преди 3 месеца

Почна се!Буци и Шиши в действие

30

МИСЛЕЩА

преди 3 месеца

Те са извадили компромати срещу него /обичайна практика като не стане с пари и много пари/, но не се знае и той какво е извадил срещу тях. Щом се държи така предизвикателно, значи и той държи няколко коза в ръката си. "Великият" не веднъж е намеквал, че може с две снимки и с един запис да срине всички политически партии и лидерите им. Явно картотеките на всички са доста богати по съдържание. Въпросът е на кого ще му издържат най-дълго нервите!

29

Mitaka

преди 3 месеца

Много инересен ченгеджийски сценарий, явно, че заради това вчера закъсня, че дажи и във всички новини го дааваха и днес хоп излиза обяснението.Естествено сега ще се говори само с недомлъвки, няма да се кажи нито къде, нито кой, нито нищо, само ще се загатва.Самп жалко само че никой не му вярва и сега като го видят вече всички, че е лъжец не знам кой ще му вярва.Но на тях им стигат 5-6-7% да разиграват циркове. Жалко за Етиен Леви, че им се върза да ги легитимира.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията ГЕРБ-ДПС продължава да задушава България!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя как е пропуснал днес да е пак с вълнения пуловер.

26

АР

преди 3 месеца

До Страхливец А бе страхливко ти гледа ли видеоматериала че знаеш?Баси еднодневките сте!Ни чул ни видял нищооо но пък зяеш небивалици!Плювка и ревльо!

25

Кеша

преди 3 месеца

Не се е нложило , преведоха на славуцата съответната сума

24

Анонимен

преди 3 месеца

Логично, те ако нямаха компромати срещу теб, нямаше да те допуснат до политиката !

23

Анонимен

преди 3 месеца

до 24, защото трябва да го докаже, но това което казва е достатъчно

22

Анонимен

преди 3 месеца

Преди няколко дена този господин каза нещо много важно което ми направи впечатление. Каза че тяхната партия играела ролята на клапан който да изпуска напрежението в обществото за да не се стигнело до гражданска война. Това за мен означава само едно - надежда всяка оставете! Никаква работа няма да свършат и тия. Поредните слуги на мафията и задкулисието. Наредено им е само да вдигат шум и да дават на хората фалшиви боксови круши по които да удрят. Да отвличат вниманието с глупости.

21

ШАПКАР ДО ШАПКАРА..

преди 3 месеца

АГЕНТ ДО АГЕНТА...

20

асмо

преди 3 месеца

Щом имат компромат срещу теб значи че и твоята работа не е чиста.

19

Бай Дрън

преди 3 месеца

Добре, хващам се на бас с вас, че компроматите са свързани със шиши. Да видим ще позная ли. Ако не позная, ще се извиня :)

18

Анонимен

преди 3 месеца

Само лала този, никакви факти!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Колко ли трябва да си ппрост за да гласуваш за тоя и Копейкин.

16

Българка

преди 3 месеца

За всеки има компромат ;) Нали затова всички се натискат за ДАНС....

15

КИМ ЧЕН

преди 3 месеца

СЛЕД 100 ГОДИНИ СЪВЕТСКА ВЛАСТ, РУСИЯ УСПЯ ДА ДОГОНИ СЕВ. КОРЕЯ....

14

Бай Дрън

преди 3 месеца

Сега се сещайте, защо атаките почнаха от първата нощ след изборите и то от турскозависими медии, разбирай шишизависими.Марков може да е лалайкучкка, но тия ги е страх.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Без народен съд нищо не може да се промени. Народа иска справедливост!